Fredag

Fredag, den sista fredagen, den sista skolfredagen i mitt liv. Nästa vecka är jag ledig bara för att det nationaldagen och fredagen efter, ja, då har jag tagit studenten! Då har mina tre år på gymnasiet tagit slut och det är dags för att skaffa jobb och få in en liten lön. Verkligheten knackar på dörren, men jag vill inte släppa in honom. Han är inte välkommen, inte än i alla fall. Sitter i skolan nu, sitter i datasalen. Fast det är nog inte sista gången jag kommer att sitta här.. Tror jag inte i alla fall. Minst 2 gånger till i alla fall. Måste rensa mitt konto på bilder och skolarbeten. Har inte gjort det. Aja, får la ta o göra det sen eller nu, nä, sen orkar inte nu.


Om exakt 13 dagar
så tar jag studenten!!


Ja, snart ska man ut och jobba, fast jag har inte hittat något jobb än.. Usch, måste ha ett jobb. Och det är snart! Någon som har ett förslag till mig? Tar mig an nästan allt, nästan alltså, kom ihåg det!! :P haha
Sådär ja, nu lägger jag in allt på mitt usb-minne. Från kontot alltså. Aja, ni fattar. Det är snart färdigt! haha det var inte så mycket ändå. Nu kom Eric och Jimmy. Vi har ingen lärare, men Angelica tar närvaron. Cissi sitter här och är lite smått irriterad, eller ja, sur, eller kanske mer deppig. Allting hon skrev igår på sociologiarbetet är borta!!! Uscha! Och det hade inte sparats i skickats korgen eller har kommit fram till henne. (Hon skickade ett mejl till sig själv alltså!) USch, sånt är så keligt när det händer.

Men nu måste jag gå, ha det bra!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tisdag

Idag är det tisdag, idag har jag gjort en opposition, på en rapport som någon annan hade skrivit. Det gick bra! eller ja, ganska bra! :) hehe har fått reda på vad jag får i arbetsmiljö.. Mellan VG och MVG.. Har ingen aning om vad jag kommer att få.. Får reda på det imorn.. Vill ha MVG!!!!!

Sitter här och lyssnar på Sandra, Angelica och Victoria när de pratar betyg.. jag deltar lite grann i samtalet men inte mkt. .Angelica skriver ut nu.. Det är lite roligt att lyssna på faktiskt! :) haha aja, orkar inte skriva.. Gör det när jag vet vad jag har för betyg i arbetsmiljö och säkerhet..

Ha det bra!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag

Det är fredag idag! Det är fredag! Tjoohoooo!! Vad skönt det ska bli! Helg, helg. Ska snart redovisa på mediekommunikationen. Vi är faktiskt klara! Vi ringde till en rkelambyrå faktiskt! Vi är duktiga , jag och Anna-Sara! :) Vi lyckas alltid till slut! haha, så har det alltid varit. Och det är bara bra tycker jag.

Händer inte så mkt i helgen, ska ta det lite lugnt. Idag ska jag nog inte göra så mycket. Slappa lite, tycker att jag förtjänar det! På lördag ska jag titta på Eurovision song contest. Får hejja fram Charlotte Perreli till att i alla fall komma bland de tio bästa. Förhoppningsvis! :)Ja, och på söndag, händer inte så mkt mer.. Eller jo! Anna-Sara kanske kommer förbi en liten sväng o så ska vi prata lite skoj! :):)

Men men, ska logga ur nu, ha det bra!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (4) Trackbacks ()

Samhällskunskap, varför ska man läsa det?

Sitter i datasalen nu, tråkigt, tråkigt. Ingen säger någonting. Det är helt knäpptyst förrutom fingrarna från folk som trummar mot tagentborden. Riktigt tyst.. Anna-Sara kommer inte på vad hon ska skriva om. I samhällskunskap alltså.. Riktigt tråkigt ämne det där. Förstår mig inte på det, för fem öre. Och nu ska vi skriva ett sociologi arbete och be mig inte att försklara vad det är för det orkar jag inte. :/

Va med i en undersökning nu. Va lite frågor om hur man mådde o så. Nu kommer Sandra snart. Nu kom hon! :) Vi ska till Rydals museum sen, ta ner ex-ut.. Har suttit uppe nu i en månad med filmer och bilder och texter och allt möjligt. det ska bort därifrån nu.. orka!!! :P

Sitter och tittar lite på aftonbladet.se nu. En kvinna hade fött barn vid vägen. Men det hade gått bra och det är ju bra! :) Idag händer inget. Lektion, lektion.. Hmm.. Samhällskunskap och Rörlig bild. Rrlig bilden går bra men inte samhällen.. Uscha!!!! Superrea på cdon.com nu! Ska köpa Scrubs säsong 4 och 5 tänkte jag.. Vill ha!!!! :)

Idag är Cissi, Angelica och Robin sjuka! Skolkisar! :P haha nä, jag skoja bara! :P hehe

Ha det bra!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (5) Trackbacks ()

En lång fredagkväll

Fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, fredag, FREDAG!!!
Äntligen så är det fredag, fast nu är det snart lördag. Har inte hänt mkt idag, solat lite och slappat. Varit ute och gått väldigt mkt idag. Varit skönt faktisktt! :) Känns som om jag knappt har haft några lektioner idag heller. Hmm.. skönt!!

Sitter här och skriver medans Robin tittar på Superhero movie, den va la sådär. Den va inte så bra så jag slutade att titta :p haha.. Ojojojojojoj, va trött jag blev på en gång. Har varit vaken länge, uscha uscha. Åt kinamat innan, kyckling i currysås! Gott eller hur? :)

Ska snart börja göra mig iordning för sängen som finns här bredvid mig.. Ojojoj, va den ser skön ut! :D TRÖTT!!

Orkar inte skriva mer, men ja, nu har jag i alla fall  uppdaterat lite grann i alla fall.

Ha de bra!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag

Äntligen, fredag, den dag alla längtar efter! Efter en jobbig vecka i skolan ska det bli skönt med lite ledighet. På schemat finns grillning, sola, (förhoppninngsvis) shopping, slappa och möjligtvis lite badning. Får se vad som händer. Ska ta det lugnt fredag och lördag i alla fall och plugga lite grann på söndagen.

Haha, fick precis reda på att jag vann i en tipspromenad som var på biblioteket. Haha, min lärare kom in o sa grattis och jag fattade ingenting ärligt talat! Men sen så ha  att jag vunnit. haha såg nog ut som ett frågetecken tror jag :P haha

Aja, orkar inte skriva, gör det någon annan dag, ha det gött!

Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tisdag

Idag händer inte mkt. Sitter här och lyssnar på Angelica och Sandra. De ska skriva en rapport om projektarbetet. Sitter här och lyssnar. Har inte mkt för mig. Vi diskuterade precis om vi skulle ha ngt prov i arbetsmiljö och säkerhet idag, men det tror jag inte att vi ska, läraren har ju varit sjuk i typ två veckor. Så ja, inget prov och då blir man lycklig!! :)

Satt och lekte lite i photoshop här om dagen, gjorde en logga till mig själv, hade som sagt inget för mig. Här är loggan som jag gjorde:


Usch orkar inte med skolan längre! Vill inte, men jag orkar inte, jo jag orkar, lite i alla fall. När jag åkte hit i morse i bussen, så hade jag inte mkt att göra, satt och skrev sms till Angelica och skrev nog "liksom" fem gånger i ett sms! haha hade som sagt inte mkt att göra :P

Hittade lite fler bilder jag gjort i photoshop:

Den översta är Robin och den understa är Robin och jag. Ville göra den understa lite varmare, eller ja, ge den lite varmare toner om man säger så, hoppas att ni fattar vad jag menar.
Jag hade historia igår, tråkigt, som vanligt.. Men nu har vi ju i alla fall börjat med våran uppgift i historian. Vi ska skriva om oljekrisen, visst låter dete roligt? Nä, det är det inte.

Robin skaffade blogg igår. Trevligt, trevligt! Har man något mer att läsa när man inte har ngt att göra. :P haha
Sitter och skriver lite på våran rapport. Den är nog typ klar nu. Blev 8 sidor till slut. Menmen, aja, vi får se vad det blir för betyg i projektarbetet. Hoppas på något lite högre betyg, fick reda på ett betyg igår som jag kommer få, i  mediekommunikation A, jag får G i det, men jag är nöjd, riktigt nöjd faktiskt! Har inte lagt ner hela min själ i det ämnet, finns andra ämnen som jag lagt ner mer själ och hjärta i.

Men men, jag måste sluta nu, man ha det bra!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()