Det sa bara klick..

Vänner kommer och vänner går. Vissa stannar för alltid, för det är meningen att dom ska göra det. Vissa försvinner och kommer inte tillbaka igen, vilket är lite sorgligt, speciellt om man var bra kompisar. Allt bara rinner ut i sanden, med tiden. Vissa kompisar försvinner ett tag och kommer tillbaka igen, för att sedan försvinna på nytt och kanske, men bara kanske komma tillbaka igen.
Människor kommer och går i mitt liv, vissa stannar länge, i flera år, vissa försvinner efter bara några månader. Vissa stannar för alltid. Oftast är det dom som verkligen betyder något som stannar, i vått och torrt, vad som än händer. Lyckas man hitta sådana, släpp dom inte, men håll dom inte för hårt heller, för då sticker dom.
Med vissa människor så klickar det direkt och man känner att den här människan är fullständigt underbar, medans det tar längre tid med andra innan man ska hitta det där klicket. Och när man gör det, så får man ett lyckorus i magen och känner att det här känns rätt.
Det är den känslan som är underbar i alla lägen, vare sig det har med kompisar, jobb eller pojkvän att göra. Ett klick från att få kanske en evig vänskap, ett underbart jobb som man faktiskt tycker om att gå till eller en någon som du kommer dela resten av livet med och dela allt med. Så man ska nog inte sluta leta efter det där lilla extra eller det där klicket, det finns överallt i alla människor. Har man bara tålamod, så hittar man det där klicket, det där lyckoruset i magen. Ni vet vilket jag menar va? Ni vet, det där klicket, som visar att man har något gemensamt, något som man kan dela med sig av med just den personen, eller pirret i magen när du hittat någon som du tycker väldigt mycket om. När du vet att du kan titta på en person och förstå hur den tänker eller hur den känner eller mår. Du behöver inte fråga, du behöver inte begära att personen ska berätta allt det känner och tycker. Utan att du vet ändå, bara genom att titta på den. Genom att försöka förstå, genom att bara finnas där för den personen. Inte begära hela tiden att den personen ska beskriva vad den känner.

Bästa låten just nu: Yellowcard - Everywhere

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Märta-Pärta

Bra skrivet och allt stämmer ju.

Postat av: Cissi

UNDERBART! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback