Söndag

Idag är det söndag o det är en sån där slapp dag. Ska det va iaf, men jag åkte ändå upp runt 10 för då kommer mami in i rummet o säger att vi ska åka till Gekås. Jaha, säger jag o går upp o klär på mig. O så bar det av dit.
Fick iaf köpt mig:
*Ett par mys-prassel-byxor
*Greys Anatomy säsong 1
*Popcorn
*Marabou choklad
*Kinapuffar
*Snusklubbor (som jag får ha för mig själv, för dom tycker inte Glenn om ;).

Sedan så skulle ju papi köpt sig en ny mobil, men blev det av? Nej, det blev det inte utan vi åkte och åt pizza istället, på Stanton`s. Där fick det bli en Pineapple utan skinka (det är en Hawaii utan skinka, men de kallar den en pineapple). O den gick o äta.

Har sms:at lite med Nicole idag med, hon undrade om jag o Glenn kunde komma imorn o äta pizza o fira att hon fyller 20 snart, men jag kan inte! har ingen skjuss! Hade jag haft det så hade jag ´åkt dit så fort jag kunnat. Förlåt Nicole, men vi får ta igen det ngn annan gång. En fika eller ngt, snart får det bli iaf! 

Nicole

Har pratat lite med Glenn idag också, han va trött, väldigt trött. Vi diskutera inte så mkt, det som blev största diskussionen va nog att det är tråkigt att söka jobb, men det måste ju göras det med. Sökte ett arbete igår som medlemsvärvare i Borås. Får se om jag lyckas med det. Ska söka imorn också, ska ringa till ett cafè i Borås som heter Hästhoven, dom sökte ngn som kunde jobba mellan 10-14, mån-fre. Inte så jobbiga tider måste jag säga. O så ska jag ringa till Älekulla Livs med o kolla om det blir ngt sommarjobb där eller inte?! Får hoppas på det bästa iaf.

Har haft ont i halsen idag också. Uscha! Förhoppningsvis går det över tills jag åker till Cypern, eller vad säger jag? Det måste gå över tills jag ska åka dit!! Kan ju inte va där nere o gå o ha ont i halsen, det funkar ju inte! Få ligga hemma i sängen o bli bättre helt enkelt.

Nä, nu har jag inte mkt mer o skriva!
Ha det bra!

Pusspuss
//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snodde från Angelica

Gör detta och utmana 5 personer. (Jag utmanar den som vill) Du ska använda första bokstaven i ditt namn o svara på alla frågor. Du får inte använda samma ord två gånger. Och om personen som gjorde detta innan dig börjar på samma bokstav som dig så får du inte använda samma ord somd en personen.  

Camilla

2. Ett ord på fyra bokstäver: Cent

3. Flicknamn: Caroline

4. Pojknamn: Claes

5. Yrke: Copywriter

6. Färg: Ceris

7. Klädesplagg: C-kupe-BH

8. Mat: Crepes

9. Sak i badrummet: Clerasil

10. Plats/stad: Cypern

11. En orsak att vara sen: Chock :P

12. Något man skriker: Crap!! ;)

13. Film: Cocktail (med Tom Cruise)

14. Något man dricker: Cider

15. Band: Coldplay

16. Djur: Chimpans

17. Gatunamn: Citronvägen ;P

18: Bilmärke: Citroèn

19. Sång: Crash and Burn (Busted)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Crocket

Permalink Tidsfördriv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Alltså, fy fan, va jag är trött! Jag får ju knappt ngn sömn längre ju, skitirriterande!! Det känns som om att även om jag sover typ nio timmar en natt så är jag ändå inte utvilad o blir hängig o trött. :S Tycker inte om det. Fast att jag är trött kan bero på att jag äter penicillin nu, den gör en trött, illamående o man får ont i magen av den. Vilket inte är så roligt! :( 
Sedan så är man helt sönderstressad pga matten. :( Den tar ärligt talat livet av mig! Hade matte prov i tisdags, förhoppningsvis så gick det väl bra, men jag vet inte. Får se på tisdag. Hoppas på att jag får ett G åtminstonde. Trodde ärligt talat inte att matten skulle va så här stressande. Orkar typ inte göra ngt, bara liksom ta det lugnt.

Aja, efter matteprovet så fick jag ringa till Vårdcentralen o så fick jag en tid runt 11. så jag va där tjugo minuter innan jag hade tid, men jag fick vackert sitta ner och vänta på att de skulle hämta mig. För övrigt så satt jag i det blå väntrummet o väntade, det har jag aldrig gjort innan.. Men till slut så blev jag iaf uppropad och fick följa med sjuksköterskorna till provtagningsrummet. Det visade sig iaf till slut att jag hade urinvägsinfektion, inte särskilt trevligt eftersom att jag hade det för typ 2 månader sedan. Så det är inte så länge sen. Sen så va det inte mer med det, o det korta besöket som jag va där kostade 60:-. Vilket är billigt, för om jag hade träffat en läkare så hade det kostat 120:-. Så det blev ju billiagre iaf. Sedan så tog jag en buss till Kinna, 104:an om det är ngn som vill veta det, och gick till Träffpunkten för att äta lite, jag va jättehungrig! Så det blev en Taco buffè. Satt o tjötade lite med Cissi, sen så gick jag till apoteket och hämtade ut mitt recept. Det kostade 67.50:-. Det är dyrt o va sjuk, ett tips: Bli inte sjuka!

Sedan så när man var färdig i Kinna så åkte jag hem till Glenn, jag orkade inte gå på matten idag, men jag hade ändå sagt till att jag inte skulle komma eftersom att jag var hos läkaren. Kom hem till Glenn precis när han skulle hoppa in i duschen. Men jag följde inte med honom in. :P jag gick upp till hans rum o då såg jag att hans marsvin som är supersöta inte hade ngt vatten, så då fyllde jag på det åt dom. :) Men fyllde inte på maten, visste inte rikitgt om dom hade fått mat eller hur mkt dom ska ha. Så det fick Glenn göra när han hade duschat färdigt. Sedan så hände faktiskt inte så mkt den dagen, tog det mest lugnt, vi bakade en kladdkaka, som blev jätte god, men det såg inte ut som en kladdkaka.. eller ja.. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men det såg itne ut som kladdkaka iaf. :P

Igår så åkte jag hem där i från med bussen så alla mina pengar på busskortet tog slut. :S menmen.. sånt händer. sen så kom jag hem, o tog det lugnt o gick o la mig ganska så tidigt. Pratade med lite folk på msn o så.

Var tvungen att gå upp kl. 9 imorse för att åka in till Kinna o ta ut pengar o så träffade jag Cissi en snabbis på Träffpunkten. Sedan så gick jag till Örby, så jag fick mig en liten promenad. hämtade ut ett paket på kupan, med mitt mobila bredband, som äntligen har kommit. O så träffade jag Emil på Örby`s runt halv tolv, jag åt lite pommes o så satt vi där o pratade om allt mellan himmel o jord typ. Det va riktigt skönt att få prata av sig lite. :) Sedan så åkte jag buss hem, så då fick jag fyllt mitt busskort med typ 200 :- . O så smsade jag med Angelica en stund också, vi diskuterade att våra rumpor blev väldigt kalla när man väntar på bussen. Mkt intressant samtals ämne, eller hur? :P När jag väl kom hem så va det bara att börja bråka med bredbandet så att det skulle funka o det tog en stund, kanske, en halvtimme / timme elelr ngt. :P Men nu så funkar den finfint! Så nu tar jag det bara lungt o fokuserar på att bli frisk o inte att må illa o få ont i magen. Vi får se hur det går, men förhoppningsvis så lyckas jag! :)

Ni får ha det bäst!
Pusspuss
//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()