Tankar i Kinna.

Just nu är jag Kinna-bo. Mellan fre-mån. Ska passa en lägenhet medans en är iväg och jobbar i Norge. Så nu sitter jag här i lägenheten. Det är helt tyst, men jag får väl vänja mig vid det. När jag själv kommer flytta sen, så kommer det ju vara tyst. Vad annorlunda det kommer bli, att inte ha sin mamma eller pappa som tjatar på en eller att ha en lillasyster som kommer in och stör en och frågar vad man gör. Men jag kommer sakna det, alltihop verkligen. Men det är en tag kvar tills dess. Mitt enda sällskap just nu är en katt, men han är inte speciellt social.

heart

Alla min tankar bara flyger omkring. Jag vet inte riktigt längre, igen. Jag har inte riktigt kunnat tänka på ett tag. Liksom få mina tankar att vandra. Få ut dom ur mitt huvud, för där vill jag inte ha dom längre. Kanske borde jag göra någonting. Eller.. Jag vet inte.. Men jag saknar en människa, en människa som betyder en del. Det gör ont också, väldigt ont, men det finns inget jag kan göra åt det. Bara vänta. Ibland vet jag inte ens om jag orkar vänta. Jag saknar en trygghet som jag inte har längre. En såndär närhet, som man bara kan få med en person. Jag är rädd för att jag saknar den närheten med någon, att ha någon. Att känna sig.. Ni vet, sådär lycklig, glad. Att inget eller ingen kan förändra din inställning till världen, till någonting.. Att bara kunna få vara med den personen, att vara den man är. Jag saknar det, väldigt mycket. Jag är rädd för att inte kunna öppna mig igen och kunna ta in någon. Att stänga av och inte visa något, för jag vågar inte. Jag är rädd att visa mig sårbar igen och det skrämmer mig. Det skrämmer verkligen skiten ur mig.

Puss&Kram

 

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lugn dag.

Dagen har varit lugn och skön. En nice dag helt enkelt! Imorn bär det av till Borås och sedan till Skövde med Cissi. Åka tåg!! :D

jag

Så imorn blir nog ingen update, men på fredag så. Då ska jag även bo i Kinna tills på måndag. Så det ska bli riktigt skoj! Jag är trött fast jag inte gjort ngt idag. Bara tagit lite kort, på mig själv, för jag har inget att ta kort på längre.. Nä, nu ska jag väl sätta mig och glo på fotboll (eller ja, när matchen börjar..), måste ju se om AIK gör en förlust eller inte. Vilket jag hoppas på att de kommer göra. Hoppas inga AIK:are tar illa upp nu när jag skriver såhär, men jag är IFK:are, så därför vill jag det.

Puss&Kram

 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag med mycket tankar.

Denna dagen tog mig till Borås, för att ha lektion på Folkuniversitetet tillsammans med Elin och annat roligt folk. Sedan fick mina ögon blinka både en och två gånger, för i Borås såg jag ingen mindre än Eric från min Mp-klass. Eller ja, jag tror det var han. Sedan när jag väl skulle hoppa av bussen från Borås, så satt Bea på bussen. Och när jag hoppade av bussen, så träffade jag Johan Karlsson på Kinna buss-station. Lite snack med honom och sedan ringde Jill, så då gick jag dit och träffade henne och Rasmus. Och vet ni vem jag träffade mer? Glenns (och även Maddes) mamma! Och det var jätteroligt, har inte sett henne på evigheter ju.

Så det har varit en lite skum dag.. Träffat folk som jag inte brukar träffa. Pratat minnen som jag trodde jag hade glömt för all framtid. Pratat om folk som en gång fanns i mitt liv. Börjar mitt förflutna krypa fram för att påminna mig om något, eller vad händer? Jag är nästan lite skraj för vad i så fall kommer komma. Det kan ju vara något väldigt positivt eller också något negativt. Jag är nästan lite rädd, mitt förflutna var då, jag vill inte leva i det förflutna, men kanske måste jag minnas det mer än vad jag gör just nu, för att sedan helt och hållet leva det liv jag vill leva i framtiden och även ha ork göra det?
Missförstå mig inte, mina minnen med alla människor och allt som har hänt är fullkomligt underbart och jag hade inte varit den jag är idag om jag inte hade upplevt dom. Det har gjort mig till den jag är idag.
Någon som har någon bra idè om vad det är som händer?

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Even then.

me

Forgive me my weakness, but I hope you know,
you make me smile, even when I cry.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Höstlov.

Haha, jag som trodde att mitt sista lov skulle vara påsklovet under sista året på gymnasiet, men så fel jag hade. Jag har lov nu med, höstlov. Eller ja, lov och lov.
Mitt "lov" ser ut såhär:

Måndag: Ledig, skönt som jag vet inte vad.
Tisdag: Borås Folkuniversitet och coachmöte.
Onsdag: Ledig, skönt som bara den.
Torsdag: Borås Folkuniversitet coh upp till Skövde en sväng med Cissi.
Fredag: Åka hem från Cissi och ta det lugnt om inget annat planeras.
Lördag: Ta det lugnt om inget annat händer.
Söndag: Ta det lugnt om inget annat händer.

Jag vet inte, men idag är jag ganska glad, men jag förstår inte varför, kanske är det för att jag fick en skön sovmorgon eller att jag lyssnar på skön musik. Eller så kanske det är något annat. Men jag kan ana vad det är som gör mig glad.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Indiana Jones.

Sådär, då har jag tittat på Indiana Jones -  Raiders Of The Lost Ark. Man måste ju börja från början, iaf så tror jag att det är första.. Ngn som vet? Alla pratar om att de är så bra, så då tänkte jag att då får väl jag också titta på de då. Och helt ärligt så var den ganska bra, lite smårolig sådär. Och det är ju kul när filmerna är roliga, så jag rekommenderar den iaf om ni inte har sett den. Fast det gissar jag på att ni har, bara jag som är seg med sånt. Tänkte ta mig igenom en till Indiana Jones film imorn. Se om den är bättre eller inte.

indiana

Jag vill verkligen gå och lägga mig, men jag orkar liksom inte än. Kroppen är inte jättetrött än om man säger så. Utan bara lite grann, men bara sådär trött att man orkar vara uppe en stund till. Fattar ni vad jag menar? Jag gör det knappt, men förhoppningsvis så gör ni det! ;D

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Är man trött eller?

Sicken helg, lång var den och trött är jag. Blev ingen update igår tyvärr, men jag åkte iväg runt 11.20 igår och kom inte hem förrän 15.30 idag. Åkte för att käka pizza med Martina, Marion, Cissi och Angelica på Örby`s pizzeria. Martina fyller ju som bekant år den 27, alltså på tisdag, så då firade vi det igår istället. Hon fck en jättefin korg med massa roliga små saker i. Och av mig och Angelica fick hon ett spel som heter Cube, som går ut på att man ska svara på en massa frågor, men man får inte svara ja, nej eller tveka, man får heller inte säga samma svar två gånger på samma kort. Varje kort hade tio frågor, om du klarade alla så fick du ett poäng. Ganska kul, speciellt när man gjorde bort sig och sa ja eller nej.

cissi, korgmcma

Efter det stack jag, Angelica och Cissi till MM för att handla godis och glass, som vi sedan åt hemma hos Cissi. Sedan satt vi i Cissis soffa och snackade en massa gamla minnen och vad vi gör om tio år och sådär. Jättemys, verkligen! Tim ringde sedan vid 20-tiden och undrade om vi ville komma och leka med honom, vilket vi ville. Vi fick även köra och hämta pizzor med hans syster och hennes kompis. Efter det åkte vi hem till Tim igen för att tjöta och leka lite, då träffade vi också Matilda och Marielle. Det var skoj, men efter ca. 4 timmar så åkte jag, Angelica och Cissi hem till Cissi igen för att sova där.

mmtim

Och självklart vaknade man mitt i natten av att man har en katt som låg på mig. Men det var mysigt, han var varm. Sedan var den en seg morgon. När jag kollade vad klockan var så var den 8 på morgonen. Men Angelicas var 9 och vi kunde inte fatta varför det var så. Men till slut kom vi ju på att man ska ställa tillbaka klockan en timme denna helgen. Och det hade min mobil tydligen gjort utan att jag hade vetat om det. Så blev det en frukost bestående av mackor och vatten. Sedan in i Cissis vardagsrum för att mysa ner oss i soffan igen och sitta och tjöta i några timmar. Till slut så åkte jag och Angelica hem, men hon var tvungen att handla först, så vi åkte till MM. Där fick jag sms från Tim som undrade om vi fortfarande va hemma hos Cissi. Men ja, vi var ju påväg hem så det var lite synd.
Och nu är jag hemma och är gör-trött! Ska nog titta på en Indiana Jones-film snart tänkte jag.
Btw, det fick bli miniatyrbilder från gårdagen, bara att klicka på dom för större bild.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

2 kramar och 1 present.

Idag har jag träffat Jill, Robins mamma. Hade lite papper hemma hos mig som var hennes och det visade sig att hon behövde de. Sammanträffande, eller hur? Var hemma hos henne i lite över en och en halvtimme, drack lite tea och pratade en massa. Jättekul var det!
Sedan så träffade jag Angelica, vi skulle köpa present till Martina, vilket vi också hittade en! Men, jag tänker inte skriva här vad det är, för vem vet, hon kanske sitter och läser precis just nu. Och då vill jag ju inte avslöja mig. ;)

martina

Sedan så var det lektion i ca. 1 timme och 20 minuter. Som vanligt så var det inte så roligt.. Men jag träffade Issa idag! Och så fick jag 2 kramar av henne! Avundsjuka nu eller? Jag skulle varit! ;D Sen så har jag höstlov nu med!
Sedan var det dags att åka hem och sen så har jag inte gjort ngt, degat och slappat ungefär. Skönt, helt klart! Funderar på om man ska gå och lägga sig, Angelica kommer hit runt kvart över 11 imorn och innan dess så ska jag ha hunnit: duscha, äta, klä på mig, blåsa håret, sminka mig, borsta tänderna och självklart vakna. Så då borde räcka att gå upp vid 10 tycker jag. Jag är faktiskt ganska snabb på morgonen, hör och häpna! Haha, jag blir inte klok på mig själv ibland.

Men jag såg dig idag, då blev jag varm i magen. På en kort stund så insåg jag något som jag egentligen borde insett för länge sen.

Puss&Kram

 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Buss-dag.

Ojoj, sicken lång dag. Upp vid 07.40 imorse för att ta bussen kl. 8.50 in till Kinna, för sedan gå där och dega i två timmar innan bussen upp till Borås går. Fast under de där två timmarna så pratade jag med Cissi i en timma ungefär också. Riktigt skoj! Sedan så kom Elin och så hoppade vi på bussen upp till Borås, 11.36, för att tillbringa härliga tre timmar på Borås Folkuniversitet. Där fick vi träffa Camilla nr 2 igen och även Torbjörn som kom och hälsade på. Fick träffa min coach med, Anna-Sara heter hon, hon har vi i Friskvård. Vi fick träffa den nya gruppen med, vilket jag tyckte va kul. Men dom sa inte så mkt, så det va la lite smått tråkigt. Innan vi började sprang jag och Elin in på HM och även ICA och köpte godis. Köpte då Chok-o-licious Crisp`it, var ju tvungen att smaka, den var helt okej, men tycker bättre om Pigall, om jag ska välja med crisp i.

Sedan var det snabba ryck till bussen för att hinna med 15.50 bussen från Borås, för att hoppa på nästa buss i Kinna 16.35, för att byta ännu en gång i Örby till min buss, 16.40. Sprang in i Älekulla Livs med för att få mina lönespecifikationer så att jag kan ansöka om bostadsbidrag.
Ja, det var väl min dag. Så kortfattat kan man säga att jag har tillbringat mestadelen av min dag på bussen. En buss-dag helt enkelt, och fler kommer det förmodligen att bli!
Jösses, helt slut. Nu ska jag in i duschen och sedan ringa till två människor. Sedan sova, eller kolla film!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

100:de inlägget.

Ojoj, där ser man, nu är jag uppe i mitt 100:de inlägg här! Inte dåligt, eller hur? Men mer kommer det ju lätt att bli! Ganska skönt att skriva av sig då och då. Så har man inte så mkt känslor i kroppen sen. Utan så kan man gå med lätta steg senare.

Sitter och pratar med Martina och Emil på msn nu, eller ja, det är mest Martina som jag pratar med. Emil packar, han ska till Scottland imorn. Så då får vi önska honom lycka till på resan och så ses vi, eller snarare hörs kanske man ska säga, om en vecka Emil!

Sitter också och lyssnar på låten Hela Veckan - An2n feat. Big A, skön låt faktiskt! Så det är ett litet tips om man gillar svensk hiphop. För i så fall vill jag också rekommendera An2n, Söder och RmK. Sjukt bra artister! RmK var bland annat med i Talang 2008 (om jag nu inte minns fel..), med låtarna I Väntan På Bussen, Räddningspatrullen och Temperatur.

rmk

Och Cissi, självklart ska vi skappa en massa minnen i lägenhet, fler än vad vi kommer att komma ihåg! ;)

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hyresavi.

Måste säga det första jag gör, att Madde, din lilla dotter är jättesöt och ett jättestort grattis till dig och pappan!

Idag fick jag mitt efterlängtade hyresavi från Marks Bostad, en räkning på 2568:-. Och pengarna vill dom ha sista december. Dom kommer iofs att få pengarna tidigare, så att jag kan hämta ut min nycklar innan julhelgen och nyårshelgen är.

Jag funderar på om jag ska in i duschen också, jo, det ska jag nog. Sen så funderar jag på när jag kommer att få ta det här vaccinet mot svin-influensan.. För jag är inte inom någon riskgrupp, vad jag vet om iaf. Jaja, det kommer la det med så småningom.
Nä, nu ska jag ta ett hopp in i duschen och värma mig lite, för jag fryser!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Telefonsamtal och musik.

Dagen har till ära bestått av en massa telefonsamtal, huvudvärk och musik. Skön blandning? Njae, inte så. Fick ringt och bytt tid hos tandläkaren, fick ringt till ungdomsmottagningen och till Marks Bostad och deras fastighetskötare och vattenfall. Fan, det är mkt som måste göras innan man flyttar hemifrån. och detta är bara en liten del.. Jaja, man får ta det som det kommer.

Har lyssnat på en massa musik idag med, det har varit riktigt skönt. Sitter just nu och lyssnar på Heaven Cry Remix - DJ Sammy, den är så sorglig den låten att man nästan vill gråta. Usch, men bra är den. Nu bytte mediaplayern till Heaven`s On Fire - KISS, skön låt! 
Sitter just nu och pratar med en kille som heter Victor, han kommer frän Västerås. Grymt skön kille verkligen!
Nä, nu börjar DHW, så nu ska man slänga sina ögon åt det hållet.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förvånad.

Jag blir verkligen lika förvånad varje gång som någon hittar min blogg. Men det är också lika kul varje gång! Nu var det Frida, Tims syster som hittade mig. Man blir bara glad av att folk hittar en och läser ens blogg, eller ja, jag blir iaf. :)

Nä, nu är det dags för Våra Bästa År, haha, inte lätt när man har fastnat i en dålig serie, för då fortsätter man verkligen kolla för att man är helt fast! Och denna serien är väl inte den bästa, måste jag påstå. Men ändå så skoj att titta på, men det slår ju inte Grey`s Anatomy eller DHW på långa vägar!

Vet ni vad? Om exakt 4 månader blir jag 21. Shit, vad tiden går fort alltså, man hänger inte med längre.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fotboll och facebook.

Sådär, då var matchen slut och den slutade 1-0 till vårat underbara IFK Göteborg. Sjukt bra, bara en poäng efter AIK nu. Guldet är snart hemma i Göteborg, precis som det ska vara! I både Allsvenskan och Svenska Cupen, good shit!
Oj, nu fick jag ett mail. Måste kolla, vänta lite.. Jaha, från Facebook, Angelica har kommenterat mitt foto, det får jag gå in o titta sen!

Idag har jag köpt nya jeans, lite baggy och ett sånt där snöre där nere så att det blir som en mudd och dom är dundersköna! Emil fick agera smakråd, vilket han gjorde fruktansvärt bra!
Oj, nu fick jag ett till mail, måste kolla igen, nyfiken som jag är.. Facebook igen, fast nu hade Marie kommenterat en bild, spännande! Får jag kolla två saker sen, skoj!

Jag tror jag håller på att bli sjuk också, huvudvärk och känner mig febrig, kanske ska stanna hemma imorn. Känns bäst, dom säger ju att man ska vara hemma om man är sjuk. Kanske är bäst? Jaja, det märker vi imorgon. Skulle iofs behöva ringa en massa också, tandläkaren, ungdomsmottagningen, till den nuvarande hyresgästen i min lägenhet och Marks Bostad och fråga lite grejer. Hinner ju aldrig, eller så glömmer jag av det.
Och Nicole, nu är jag fruktansvärt nyfiken på vad bebisen ska få för namn! Will you tell me? 

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Madde fick en dotter!

Madde fick en liten dotter! Ååh, jag är så glad för din skull Madde! Både din och den nyblivna pappan såklart! Hoppas att ni mår jättebra och att man få se den lilla snart.

Nu sitter jag och tittar på fotboll, Malmö FF - IFK Göteborg. Nice shit, ya know?! Haha, nä, kommer inte kunna koncentrera mig på bloggen nu känner jag, uppdaterar sen.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Madde ska få bebis!

Madde ska få bebis, Madde ska få bebis! Eller så, kanske hon redan har fått bebisen nu, jag har ingen aning för jag har inte hört eller sett ngt än. Ååh! Jag är så glad för hennes skull och jag är så nyfiken på om det är en liten pojke eller en liten flicka. Jag hoppas verkligen hon uppdaterar ngt snart, blogg eller facebook, så att man får veta!

Var på Gekås innan, men jag köpte faktiskt ingenting, hör och häpna! Det var jättemkt folk där, så det var jättejobbigt att gå där och trängas. Så det blev bara in en snabbis och sen ut igen.

Haha, ibland är jag bara efter så det skriker om det. Haha! Har använt min cam idag, för första gången på riktigt. Och ja, det var ju en upplevelse det med. Kvalitèten var väl inte den absolut bästa, man fan det funkade ju. Upptäckte att jag t.o.m. har mikrofon ju! Haha, jag tyckte det va as-coolt! Pratade med Tim via camen innan, det var fan as-kul ju. Haha, ja, lite roar småbarn, som man brukar säga. ;)

 tim


Puss&Kram

 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snö, marknad, film.

Vilket bakslag! Ja, igår alltså, med all snö. Jisses, jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Reaktionen blev såhär ungefär: "Vafan, det snöar ju!".
Chock-tillstånd? Jodå, lite grann iaf. Men som tur var den borta idag, skönt! Enligt min mening då..

Idag blev det en liten tripp till Skållareds Marten. Var inte där så jättelänge, sprang in i Tim och hans syster Johanna det första jag gjorde, de hade försökt flörta pengar av sin moster som inte riktigt hade fattat vinken men tillslut så gjorde hon det. Efter andra gången dom var där och pratade med henne.
Hittade inte så jättemkt på marknaden, fick pengar av mami o papi för att köpa godis och såna där marknads-chips, ni vet?
Sedan så blev det hem och ta det lugnt med att sitta och fixa i Photoshop.

eld


Btw, vet ni vad? Jeansen, som jag nämde i ett tidigare inlägg, jag ska få dom av mami i för tidig julklapp!
Nu funderar jag på att sätta på en film att vila ögonen på. Förslag på något bra?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bildbehandling.

Jag har börjat älska att fixa med bilder igen. Att sitta i timtal och bara fixa med färger, ljus, lägga på ramar och samtidigt hämta inspiration från musik samtidigt. Kan det vara så att jag har hittat mitt kall?

Smakprov på vad jag har gjort, mkt är dock gammalt:
meifkcreepyheartme1whoknows

Nå, va sägs? Är rättså nöjd med dessa bilderna ändå, vissa var det mer jobb med än andra. Har hur mkt bilder som helst som jag har gjort, vet bara inte var jag ska göra av alla.. Det får bli ett senare problem, nu ska nog gå och sussa så att jag är pigg imorgon!

Sov gott och god natt!
Puss&Kram

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dejt.

Idag har jag dejtat Anna-Sara och Angelica på Träffpunkten, vi hade ett jättetrevligt samtal om ja, lite allt möjligt. Hittade också ett par jättesköna jeans på JC som jag ville ha, men dom kostade 600:-, inte så farligt dyrt ändå. Men får se, måste ju skaffa nytt legitimation också. Det får nästan gå före ett par jeans, men man kanske få dom i en förtidig julklapp av mami o papi? Grejjen är att när jag testade de hade jag gått ner väldigt mkt i mitt midjemått, bra eller dåligt tro? Har ju iofs på bara ca. 6-7 veckor gått ner 5-6 kg. Kostigt eftersom jag äter som en häst. Jaja, jag ska väl vara glad åt det. ;)

Imorgon så ska jag gå på Skållareds Marknad, om det inte snöar och är hur kallt som helst. Men man får väl hoppas på det bästa, right?
Jag är sådär glad idag, och galen! Typ kär, tror jag. Jag blev liksom varm i magen innan. Vilken skön känsla det var! Jag satt och smålog i flera minuter sen. Bästa känslan på länge!!


Skriver sen igen!
Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du.

Jag vill kunna yttra ditt namn, säga att du är min, men inte nu, för ett underbart namn ska man inte slita ut.

Permalink Texter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Way to early.

Gaaah! Att gå upp klockan tio i fem på morgonen är inte så jätteroligt, men jag måste tänka att det är sista dagen på min praktikplats nu. Lite små sorgligt faktiskt, men jag kommer inte att sakna att gå upp så tidigt. Verkligen inte. Iofs, så får man ju ut mycket av dagen, men då går jag hellre upp runt 7, för då kan jag få minst lika mkt gjort, om inte mer, för då är jag inte lika trött.

Försöker få igång huvudet med lite musik och det går relativt bra. Just nu är det Dead By April - Losing You. I början tyckte jag inte alls om den låten men nu är den riktigt skön att lyssna på. Man måste ju vakna på morgonen, då kan man inte lyssna på något segt. Nu bytte mediaplayern låt till Bowling for Soup - Almost. Ganska bra den med, inte lika mycket fart i den som DBA:s låt, men skön ändå.

Imorgon blir det skola och kanske ta ett nytt legitimation. Funderar på om jag ska vänta lite, tills mitt gamla har gått ut. För det kostar 400:- att ta ett nytt hos polisen. Så man kanske ska visa tills det gamla verkligen har gått ut, för att tjäna på det?

Kollade upp matchen igår mellan Sverige-Albanien, orkade inte sitta och titta på hela matchen igår. Men slutresultatet blev 4-1 till Sverige, men dom är ändå ute ur VM. Lite tråkigt, men så går det. Bara en poäng efter Portugal som tog sig vidare. Jaja, ett snyggt avslut ändå tycker jag.


Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lunch.

Nu är min lunch snart slut. Och jag är så trött! Det är inte bra att gå upp klockan 5 på morgonen. Inte för mig iaf. Jag vill hem till min säng och titta på Grey`s Anatomy. Det låter mycket skönt. Tittade på DHW igår, så sjukt underbart program. Fast det finns mång iofs.

Jag vet inte riktigt vad jag skriver idag, är så sjukt trött så jag orkar inte ens försöka veta vad jag skriver. Okej, det där hänger inte ihop för fem öre.. Jag lägger ner det här skrivandet för stunden och kanske uppdaterar en liten stund ikväll, om jag är lite mer vaken då. (Vilket inte är så jättetroligt..)
Nu är min lunch och dags att ta sig an lite papper.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Segt.

Seg dag idag. Broschyrerna blev klara på ett ögonblick (eller ett ögonlock, som Angelicas pappa skulle säga). Sedan blev det att bära pärmar tills svetten rann. Här behöver man inget gymkort inte! No, no, jag får tillräckligt med träning här. (Jag har till och med träningsvärk efter att jag jobbade i lördags.. Har inte stått i charken på 1 månad och det märktes ska jag be att få tala om..)
Sedan så upttäckte jag att det är inte så bra att gå ut och gå när det är kallt ute. Var ute och gick i söndags nämligen, i ca. 1 och en halv timma (så då kände jag mig rikitgt duktig), och det märktes i ryggen. Har någon form av inflammation i ryggen och det var tydligen inte så bra att vara ute och gå så länge då. Upptäckte jag.. För det gjorde riktigt ont när jag kom in. Menmen, my bad!

Nu ska jag väl återgå till min praktik en stund, om dom har ngt jag kan göra, vilket jag inte tror att dom har.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tv-spel och Cafè World

Orkade inte skriva igår. Hade ingen såndär jättelust, jag skrev på facebook istället och fick ur mig lite tankar och känslor.
Just nu sitter jag på min praktikplats, omänskligt tidigt, jag vet. Jag ser antagligen ut som en zombie också, men det behöver vi ju inte tala högt om. Fast jag orkar inte börja jobba än, jag börjar faktiskt först om 35 min. Då blir det tillbaka och göra det sista på två broschyrer. Göra färdigt den sista updaten eller så på dom.

Sen så sitter jag och väntar på att mina hamburgare på Cafè World ska bli färdiga. (Ja, alltså på facebook.) Har man gått och blivit en liten nörd eller? Haha, lite grann kanske. Men det är skoj.
Vad händer mer i veckan då? Inte mkt, praktik onsdag och torsdag. Skola på fredag. På fredag tänkte jag också skaffa mig ett nytt legitimation. Mitt går nämligen ut den 20 november, så då är det lika bra att skaffa ett nytt. På lördag blir det nog en tripp till Skållareds Marten och kolla vad dom har där. Sedan så är det tydligen Pub-kväll mellan 18-23. Kanske man skulle ta och gå på? Får se hur jag gör.
Nu blev mina hamburgare färdiga! Sådär, satte igång att göra lite fler. Har mkt gäster. ;)

Nä, funderar på att hämta en varm kopp choklad också. Gå iväg och se ut som en zombie? Jag orkar inte! Haha, jag har gått och blivit lat. Jag vill spela tv-spel, ska göra det ikväll kanske, om jag hinner. Det var ett tag sedan man satt och spelade lite tv-spel, man vill ju inte mista formen! ;D
Skriver nog en update till sedan!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gekås

Idag har jag varit på Gekås med la familia. Hittade en jätte-skön mössa för bara 25 :-. So totaly worth it! Annars hittade jag inte så mkt mer, måste ju hålla i pengarna. Sen så åt vi på Burger King, men den maten är ju sådär, enligt min mening.

Sitter och försöker lägga upp bilder på Facebook, men det går ju lite skit. Det bara krånglar och jag blir så trött på det. Men jag ska fan vara envis jag!
Har ni gjort idag?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klubbor och fotboll.

Har inte uppdaterat på två dagar nu, sry. Men bloggen var så seg häromdagen och igår orkade jag inte, men nu bllir det lite update!

Måste bara skriva ner det här samtalet mellan mig och Cissi igår (fredag):
Jag (pratar om min klubba):
- Det är pulver i!
Cissi (ser en lastbil samtidigt):
- I lastbilen? Hur kan du veta det?
Jag:
- Nä, det vet jag inte, men i min klubba är det pulver.
Cissi:
- Jaha.
Jag (besviket):
- Det var inget pulver, det var tuggummi, jag kommer få problem.
Cissi:
- Jaha?
Jag:
- Ja, det är kladdigt, vem fan kom på idèn med tuggummi i en klubba?
Cissi:
- Någon smart person som ville få käft på ungarna.

Haha, ni kanske inte fattar, men just då var det extremt kul. Vi garvade efteråt iaf. Nu var detta i väldigt korta drag på vårat samtal.

Ja, iaf, fotboll var det idag, 1-0 till Danmark, lite småsurt, men Sverige har en liten chans iaf. Hoppas jag! Fotboll är faktiskt ganska skoj och titta på. Iaf när IFK Göteborg spelar, de spelar ju iaf bra fotboll. Kolla bara på derbyt mellan IFK Göteborg - GAIS. Helt underbart spelat av IFK Göteborg då ju! Satt på helspänn hela matchen, underbart derby.
Idag har jag jobbat med, 5 timmar. As-kul var det. Lite money, ya know? ;)
Nu kommer jag inte på så mkt mer att skriva, kanske sen? Eller imorn, who knows?


Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jobbmässa.

Idag har jag varit på jobbmässa med Anna-Sara, fick lämnat ut sammalagt 7 CV:n iaf, inte dåligt tycker jag. Manpower, Speed, MBAB x2, Ekbergs, Almedahls och Kappahl. Träffade Joakim, Linus och Marion på jobbmässan. Såg även min chef, fast på Träffpunkten. Nu så luktar det mat, mamma har lagat ngn slags skinksås med ris eller något liknande, men det är inte gott. Det tycker inte jag iaf..

Var inne på Maddes blogg innan och fick se nya bilder på hennes mage. Växer som sjuttan tycker jag allt att bebisen gör! När jag såg den sist så var inte den magen stor inte. Nope, så växt har den allt gjort! Vilket jag tycker är jättekul! :D

Nu ska jag gå och äta, eller rättare sagt, försöka!


Puss&Kram


"Dagarna har gått och jag känner bara starkare, 
kan du inte se att mitt liv har blivit lättare? 
Kan du inte känna att kroppen känner lycka, 
för dig så styr jag världen, 
låter ingen annan tycka illa om dig, 
för du får mig varm inombords. 
Om morgondagen inte kommer, vill jag att du ska veta, 
jag har redan slutat att söka och leta. 
Om morgondagen inte gryr, om solen inte stiger, 
min själ kommer vrida sig, min kropp kommer somna, 
aldrig mera vakna upp ur en evig koma."

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

DHW.

Sitter, eller snarare ligger ner och tittar på DHW. Underbart program verkligen! Men nu är det reklam tyvärr.

Har varit ute och gått idag, gick lite över 2 km och lyssnade på musik. Jag älskar verkligen den musiken jag lyssnar på. Den får mig att bli avslappnad och verkligen lugn. Tankarna fick flöda men jag kom inte fram till jättemycket. Jag undrar vad som händer i mitt huvud och mina tankar. Jag får någon känsla av att jag har förlorat så mycket, bara de senaste 6 månaderna. Men jag vet inte. Det finns något som gnager.

Ska nog gå och lägga mig nu, känns som om jag behöver sova. Drömma något skönt, det är något jag verkligen vill. Om någon och något. Det hade varit skönt.

Godnatt, puss&kram.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

IFK Göteborg

Sry, blev inget bloggande igår, men jag var extremt trött, men här en update, lovar att det blir ett inlägg till idag!
Igår spelade IFK Göteborg-GAIS, och matchen slutade 2-1. Sjukt underbart, så nu ligger IFK Göteborg en ynka liten poäng efter AIK. Är IFK Göteborg med i guldkampen eller? Självklart!!

Pratade med Victor från Västerås igår, han har tatuerat armen, eller rättare sagt bicepsen. As-snyggt blev det! Imorn blir det Jobbmässan i Kinna. Tråkigt, men ja, måste man ha jobb så gör man vad man kan, eller hur?

Tack Nicole, du är en underbar människa och vi får ta en fika snart! <3

Har en saknad efter en person, och jag vet vem. Tack och lov har jag kommit fram till något, men det är bara en enda sak av massor. Men man får ta en sak i taget, eller hur?
Nu ska jag titta på Grey`s Anatomy.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vet ingenting längre.

Mina tankar tar mig ingenstans, helt ärligt. Fram och tillbaka, upp och ner. Så går de ungefär. Ibland vet jag precis, ibland så vet jag inte alls någonting. Det är lite jobbigt, eftersom att jag vill veta.. Liksom veta det helt kristall-klart. Men det verkar inte lyckas. Känner mig nästan förvirrad pga en sak, sedan besviken pga en annan sak och arg pga en annan sak. Hur mkt känslor kan man ha i kroppen egentligen? Finns det ingen spärr, en spärr som säger stopp? Som säger att nu räcker det.

Jag känner att jag verkligen måste prata ut med någon, verkligen lätta på alla tankar och känslor. Någon som verkligen orkar lyssna på mig. Men jag vet inte, vem? Helst någon som är opartisk men ändå har något riktigt bra att säga efter att jag sagt något. Någon som orkar lyssna på all skit, bara jag får ut det. Annars kommer jag snart att skrika rakt ut. Skrika ut någonstans i ingenting. Bara få ut allt.

Jag vet inte längre, varken ut eller in. Folk sticker, bort från allt. Ingen förbereder en för något längre, man står där som ett frågetecken. Allt har gått så fort, tiden skyndar för fort, jag hänger inte med längre och jag orkar inte hålla den takten, jag är ledsen. Men allt får för fort, allt är så suddigt.

Jag vet ingenting längre, men jag vill veta något. Kanske vet jag något, men inte ens det är jag säker på längre. Förlåt för det här helt onödiga inlägget, men att skriva av sig säger de ska hjälpa och kanske har det gjort det

"Det är så logiskt, alla fattar utom du.
Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu."
(Logiskt - Petter feat. Säkert!)

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Blades of Glory

Tim har precis åkt hem. Han hade inte mkt att göra idag så då undrade han om jag ville leka med honom och det ville jag, så då åkte han hit. Vi gjorde iofs inte så mkt. Vi tittade på film, Blades of Glory. Den är ganska rolig, men det finns bättre filmer. Vi lyssnade på musik och tittade på lite bilder oxå. Sen så käkade han 4 stycken av de där Tobleronena som vi vann på Liseberg med. Men ja, vi måste ju bli av med dom. Det va kul att träffa honom. Fast det är det alltid.


Annars har det inte hänt ngt alls idag, försökte få undan lite lådor men ja, det gick ju sådär. Så jag ska försöka ta itu med det nu när han har åkt hem. Har ni haft för er idag?
Btw, jag kom inte fram till något med mina tankar igår.. Men ska försöka komma fram till ngt under resten av dagen.
Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

It`s lördag idag, ya know?

Dagen har gått väääldigt sakta för att vara en lördag och nu är jag sugen på Toblerone. Damn! Idag kommer det inte bli så mkt gjort alls känner jag. Har packat ner lite saker i en låda, annars har jag inte gjort ngt alls. Som vanligt! :P Haha!!
Jag har en jobbig finne på kinden som inte vill ge sig, jag blir sur på den.. :/ Jag skriver ärligt talat inget vettigt alls här idag känner jag. Kanske är det meningen? Det kanske egentligen skulle vara så att jag inte skulle skriva ngt alls? Hmm, detta tåls att tänka på, både en och två gånger.

me


Återkommer med mina tankar, så fort jag kommit fram till något!

Puss&Kram

 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Emil, Issa, Angelica, Anna-Sara, Teresia och mer folk.

Idag träffade jag Emil i Kinna. Det var skoj, vi stog och tjötade jättelänge. Han skulle iväg och gymma och sedan jobba, eller ja, ha sin APU. Sedan så åkte jag till skolan för jag tänkte att jag skulle plugga lite, men jag orkade inte. Så då träffade jag Issa, Teresia och nga mer, som Issa känner, förlåt men jag vet inte vad ni heter. Men trevliga är ni iaf. :)
Sedan så träffade jag Angelica och Anna-Sara och fikade på skolan. Sedan var det dags för lektion, lika tråkig som vanligt. -.-
Sedan så träffade jag de igen efter lektionen, Angelica och Anna-Sara alltså, dom var på MM. Vi åkte till Örbys pizzeria och käkade pommes! Jättegott var det, det var ett tag sedan man åt det. Och när vi satt där och åt pommes så kom Linus, Glenn och Glenns nya tjej, sen så va det massa andra folk som dom kände. Den enda som hälsade på mig var Linus. Men, men.
Sedan så tog jag kvart över fem bussen hem. Fast medans jag väntade på bussen så ringde jag till Tim för att tjöta lite. Han höll på att köra sin syster ngnstans. Trevligt var det att prata med honom iaf. :)

Jag har inte så mkt o skriva, sry. :P
Tack för tipset Nicole! :)

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

I got Parlino.

Då har man äntligen Parlino, det tog ju bara en vecka, men debutsamtalet gick iaf till Cissi som jag pratade med i nästan en timma. Och det kostade bara 0.99:-. Kan ju inte bli bättre? Eller hur? ;)
Btw, Nicole, har du mer tips till volym i håret? Har det pudret, men det vill ändå inte hålla. :/ Har du ngt mer jättebra tips? :)

Idag har jag fått en micro, dammsugare, vattenkokare och en elvisp! :D Så nu är jag snart helt klar att flytta hemifrån, det som fattas är en soffa och ett soffbord. Men ja, det kan jag ju faktiskt vänta lite med. Men det är jättekul att titta på det! Man känner sig vuxen en liten stund.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()