Torsdag

Jahop, idag händer inte mkt. Slutade runt halv tio ungefär. Fick då tillbaka mitt historiaarbete, fick VG+ , blev aspaff. Trodde inte det. Va redo för ett G men inte mer. Aja, så kan det gå.. Kul va det iaf! :) Hade nationellt prov igår i svenska. Gick la ganska aå bra faktiskt. Gjorde den sista uppgiften av de nio.. (man fick välja!) skulle skriva ett radioprogramsmanus om världens skapelsemyter. Gick la relativt bra. fick ihop lite mer än 3 sidor.


Träffade Nicole idag oxå! Det va fun. Hon va på historian idag och fick lite närvaro! :) alltid skoj och träffa henne tycker jag! :):) Trevlig människa, mycket trevlig. Cissi, den lilla saken, va ledig idag. Avundsjuk eller vad? Bea va inte heller i skolan, sjuk antagligen.. O vi som skulle skriva på våran rapport, aja, får la göra det ngn annan dag då. Angelica och Annix var i skolan! Dem är duktiga dom! :) Vem såg jag mer? Jo, Sandra, Vickan och Tim. Trevliga människor, mycket trevliga.


Jag vet inte vad jag ska skriva, det kanske märks? :P haha Hade ingen svenska idag. Gött! Snart helg! Gött! Jag vill ha helg, jag är så trött så jag skulle kunna somna stående ju!!! :P haha tänkte logga in på msn nu och titta vilka som är inne. Ojojoj, hela 7 stycken är inne!! Såg att Cissi va inne.. Kanske ska säga hej!? :) Så, nu har jag sagt hej, men hon är inte vid datorn så jag får la se om hon svarar! :)

Hmm.. sitter och väntar och väntar på att hon ska svara.. okej, jag ska va ärligt har väntat i en minut! hehe är nog lite rastlös tror jag.. :P Jag har fått min studentmössa nu förresten! Jättefin va den, det står Camilla Mp3 på den. Suck, vad jag lägntar till studenten nu alltså. Tänk va skönt att få vara fri en liten, liten stund.. :D Nää, Cissi har itne svarat än.. aja, kanske sen.. :P Satt och läste Cissis blogg precis. Hon skrev om sin studentmössa och något som hade hänt på någon student för några år sedan. Gå in och läs där om ni är nyfikna! :)

Har inga roliga veckor framför mig, kolla:

v. 17: Historia inlämning av två länders utveckling + Nationellt prov i svenska.
v. 18: Opposition på Mediekommunikationen + Redovisning av projektarbete.
v. 19: Opposition på Mediekommunikationen + Inlämning av rapporten om projektarbetet.
v. 20: Redovisning i religionskunskap + Sociologiarbetet i Samhällskunskap + A&S prov.
v. 21: Opposition av rapporten på projektarbetet + Inlämning av Portfoliodvd och en filmanalys i Rörlig bilden.
v. 22: Historia inlämning av Efterkrigstiden
v. 23: Diskussion på mediekommunikation + Svenska redovisning.
v. 24: STUDENTEN!!!! Nu blir vi fria, jippie! Asgött! :)

Okej, kanske inte särskilt jobbiga, men ändå, hallå, det är ju principen som räknas! Eller hur? :P haha aja, det är bara 8 veckor kvar nu.. jag orkar, jag orkar..

Hade bäst, måste ta mig samman nu. Måste orka..

Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tisdag

Jaa, det va ett litet tag sen jag skrev, men nu blir det en liten uppdatering. :P haha Har just nu arbetsmiljö och säkerhet, vi sitter och pratar om studenten, var champangefrukosten ska vara och vad vi ska ha för låt och sånna grejer.. Och vad vi ska åka på, det kanske blir Nicoles pappas lastbil. Och champangefrukosten ska vara hos Moa eller hos Åsa, det är inte bestämt än.. Och låten har vi ingen aning om! Bea tycker att vi ska ha Martin - Jag vill inte motionera. Men Richard tycker att vi ska ha en klockren låt, vad nu det betyder.. :S Aja, det märker jag la.. haha!

Idag händer inte mkt, jag har gjort NATIONELLT PROV!! Ett muntligt! Jag stog där framme vid tavlan i 5 minuter och 15 sekunder! Så länge!!! Kan ni fatta!!! :) Jag är så extremt stolt över mig själv alltså! Det är sjukt, så stolt är jag och jag pratade sakta och det gick bra! O jag var nervös, så nervös, det går inte att beskriva så stolt jag är! Men jag var ändå kanske lugn! men ändå inte liksom.. Ojoj, jag är helt slut nu efteråt. Har en redovisning till i veckan, men den är inte lika farlig, vi ska redovisa i mediekommunikationen. Våran kampanj, den handlar om våldtäkt. Vi ska redovisa på fredag. HAr redovisat två gånger denna veckan. Oj, jag är ju rikitgt duktig ju!! haha Men jag är stolt, så stolt!  :)


Hade såna här i magen!!! Lovar! :P


Men nu är det gjort som sagt! Ska kanske ha filmkväll i helgen, Tim ville det! Då blev jag glad, måste i å för sig kolla med Robin också, men aja, det går han säkert med på, kan kanske få med Mathias då också! Ja, det blir roligt! :):) undrar vad vi ska titta på i så fall?? Hmm.. Blir nog lite skräckfilmer i så fall. Hihi! :) Vill se, hmm.. hmm.. eeh, ja, vad vill jag se? Hmm..

Hade X-ut förra veckan. Fick visa våran film då, det är ett barnprogram, det handlar om mjölkens väg från kossan till affären. Så, ja, jag kan bara säga det blev bra och jag är nöjd, mycket nöjd och mycket stolt! Hehe, ja, den visas på Rydals museum förresten, så det är bara att åka dit om ni känner för att se den. Mycket sevärd! :)

Lite bilder från X-ut:

Ja, lite bilder, några är från timmarna innan invigningen och några är under invigningen. Så, ja, titta o njut. Det är det enda jag kan säga! :) hehe På bilderna är det Angelica, Cissis bås, Sandras bås, Angelica, Anna-Sara, Nicole, Anna-Saras bilder (3 st), Angelicas presentation, Majja, Angelica, Sandra & Angelica och sista bilden är Angelica & Anna-Sara.
Inväntar mer bilder från Anna-Sara, som hennes pappa tog. Så de ska bli roliga att se tycker jag! :)

Men, ja, nu har jag skrivit en del, lovar att jag ska försöka uppdatera lite oftare. Men vi hörs o ses hörrni! Hoppas ni hade en trevlig lässtund!

Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag

Jaha ja, vaknade halv tio idag. Gick o la mig vid 12 igår. Mkt skönt o sova, verkligen! Har inte så  mkt för mig nu, Robin sover. Vill titta på Greys anatomy, de är så bra!! Me like!


Såg Meet the spartans igår, haha asrolig, den måste ni verkligen se, tyvärr så hada jag inte sett 300 innan menmen, jag fatta ändå! :P haha Sevärd!

Nu loggade Tim in på msn. Undrar cad han ska göra idag? Hmm.. aja, märkar ja la! :P


Har hört att denna ska va bra! Tänkte se den snart. Den verkar ganska bra, en sån där film som är i min smak! haha sen så såg jag lite grann på den igår, början typ, och det va en jättesöt kille med, blev lite kär, men han var bara med i början tydligen, aja, man får la njuta den lilla stunden som man får då.. :P :)

Ska sticka nu! Man ha det bra!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tisdag

Jahopp, då va påsklovet slut och man är tillbaka till skolan för mer plugg i ca. 10 veckor. Usch,usch,usch.. Finns något annat ord för skolan?  Njae, tror inte det, möjligtvis BLÄ! Eller ngt.. Ska ha arbetsmiljö och säkerhet nu.. Ett ganska så tråkigt ämne faktiskt..

Satt ute i solen innan, guuuud, va skönt det va! Man blev lite glad av att få lite sol på sig. Fick reda på att jag ska ha prov i arbetsmiljö och säkerhet också den 22 april. Så då försvann den där lyckokänslan lite grann..

Men men, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol!
Vill ha mer sol!! Det va såååå skönt!!

Men men, måste sluta nu.. Ska jobba med lite uppgifter!
Ha det bäst!
Pusspuss//Camilla


Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()