Tillbaka

Tillbaka i skolan igen. Har filmat nu, det gick faktiskt väldigt bra, det va lite trångt i affären när vi skulle filma, men annars gick det riktigt bra. Cissi fick ta tempen på vattnet, men hon glömde sätta igång termometern så vi fick aldrig redan på hur många grader det va i vattnet.. menmen, sånt händer! Haha.. Nu e jag inte lika trött längre.. Sucksuck, nu vill jag bara hem, bara få slappa o slänga mig framför tv:n. Titta på gilmore girls! Ja, jag tycker att det är bra! :P haha Har säsong ett.

Ska titta på lite filmer från youtube nu tänkte, men jag vet inte vad jag ska titta på. hmm, förslag? någon?

Det är snö ute nu.. Gillar inte snö, tycker det är dumt.. jag menar, det bara ligger där och gör ingen nytta. O så är det kallt också. Eller ja, inte om man är i solen men annars är det kallt! Jättekallt, man fryser nästan röven av sig ju! :P



Sitter i datasalen nu, Cissi, robin och Vickan är här.. Vi sitter och pratar om hur populär Vickan är, hon får sms hela tiden nämligen. Men inte vi andra, har inte fått ett enda sms på hela dagen tror jag. Fast det har ju ringt två gånger i å för sig! Robin båda gångerna. Robin sitter o klagar på alla ungdomar nu, "Dagens ungdomar", säger han hela tiden, men det är ju det att han nedvärderar sig själv hela tiden. Suck alltså! :P haha

Lyssnar på Nordman - Lågornas sken nu. Den är ganska så bra tycker jag. Han är bra. Många av hans låtar är bra, aaa, det är som! :) hihi

Känner för att beställa något från CDON men vet inte vad jag vill ha. Hmm, snart går bussen, eller jag om en halvtimma ungefär. Aja, ska sluta nu, ni får ha en riktigt bra Påsk hörrnu!

Ha det bäst!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag

Är egentligen ledig idag, men fick vackert pallra mig till skolan för att dem behövde mig till filmningen idag.. :/ Aja, sitter nu i datasalen och väntar på att de ska avsluta sin lektion, historia.
Orkar inte vara vaken, jag är så trött!!!! O nu öppnade jag fel program också, Attans! Det är en skitdag idag tror jag!
Vi ska filma på en bondgård, i en affär, vid en sjö och vid ett tågspår.. haha, ja, jag vet det låter dumt, men det är sant!
Vi gör ett barnprogram.. Ska snart sticka! Ska kolla så att tekniken fungerar innan vi åker.. Suck, jag är verkligen för snäll ibland.. Jag kunde sovit nu! klockan är kvart i nio.. Jag kunde sovit.. Jag är trött.. Vill sova.. Zzzzzz... Okej, jag är vaken.. Prata med Angelica i telefon igår, den människan kan prata alltså! Verkliegn alltså, vi satt nog o tjata i ´över en timma igår!


Cissi o Bea sitter här och gör historia.. Dem är nog snart klara.. Vill hem.. Sova.. Min säng.. Mitt täcke.. Mina kuddar.. Min katt.. Min tv.. Suck, jag tror jag har hemlägntan. :/

 Cissi, ja, jag är beroende av dig! :)

Måste börja dra nu! Ha det bäst!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Måndag

Yes, idag är det måndag! Och det har inte hänt mkt alls idag. Kultkalaset började idag, de va la typ det. Jo, just det ja, träffade Tim innan, vilket var jätteroligt! Har inte sett han sen. ja, jag vet inte hur länge egentligen.. :)

Mamma ringde innan!! Blev glad, hon är på Gran Canaria! Hon o pappa då! Är ledig på torsdag, gött som as! Ingen svenska och ingen historia. Asagött verkligen! Znoddas ligger här bredvid mig nu, det är en katt! Han ser så söt ut, han sover!! :) Jag tycker om katter, jag är verkligen en kattmänniska!


Jag o Angelica är snart klara med vårat historiaarbete!! Asbra! Vi måste bli klara imorn och det kommer vi nog att bli!! :) Vi skriver om franska revolutionen och nån snubbe som heter Voltaire. Och det blev på hela 9 sidor, sen så måste vi ju ha en diskussion också.. Och den kommer la bli på en sida eller två.. Aja, vi höll 5-sidorsgränsen iaf! :P haha menmen, Angelica vill ju ha Vg, så va gör man inte för kompisarna? :)

Känner verkligen för sommar just nu, skulle vara så skönt att bara få känna solens strålar på huden, känna hur dropparna från vattnet som torkar på huden. Vilken poesi det lev :P haha

Sitter och tittar på vänner nu. Rachel är gravid, hon försöker få Ross att vilja ha sex med henne och hon lyckas. haha ara för att barnet ska komma ur henne. Det programmet är ganska bra, haha. Gillar RAchel, Pheobe, Joey och Chandler mest i det programmet.

Har typ inga lektioner imorn. Ingen riktig svenska och antagligen ingen Arbetsmiljö och säkerhet heller. Hon va magsjuk. :/ Uscha! Inte särkilt kul att va antar jag.. :P Jag har nog aldrig varit det, hmm.. vilken tur jag haft, haha!

Men, men, måste sluta nu! Ni får ha det bäst, kommer nog ta ett tag innan jag bloggar, blit kanske någon gång under Påsklover nästa vecka eller efter det, men, men, ni får hitta något annat att läsa! ;) hehe

Ha det!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (4) Trackbacks ()

Söndag

Jahop, då var det söndag igen så. Kollade på melodifestivalen igår, tycker faktiskt att det var ganska bra låtar i år och då menar jag nästan alla. Eller nja, det va la några som inte va bra t ex. Christer Sjögren.. Usch, den gillade jag inte. Tur att inte den vann. :P


Sådär, nu va alla dom uppe :P haha alla 32 bidrag i melodifestivalen 2008.
Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att Ola va bäst men det är ju jag det.. :P Haha Men som sagt var det tur att Christer Sjögren inte vann. Hade han gjort det så hade Sverige skämt ut sig.. !! Men nu vann ju Charlotte som tur va.. Jag vill gå på bio sen. På den där Horton, den verkar jätterolig!

Den verkar ju vara så söt!! Hehe va ska man göra annars idag? Äta förmpdligen, man jag vet inte vad bara.. Hmm, får bli nått som Robin lagar ihop.. men jag vill ha potatismos istället för pasta som han vill ha!
Har ni sett den förresten, Alvin och gänget? Den är så jädra gullig den filmen! Ekorrarna är så söta, speciellt teodor, så söt!!

Hör att Robin spelar CS där uppe, guud, vad tråkigt, kan det finnas något tråkigare spel? Jag menar, vad är syftet med det? man skjuter ju bara folk, det har ju liksom ingen story eller någonting, man blir liksom bara så trött och det är ju så extremt många som spelar det och jag fattar liksom inte grejen med det! Aja, kanske lika bra det..
Angelica ringde innan, hon pratade om historiaarbetet vi gör ihop, hon skulle li färdig innan träningen sa hon. Och det fixar hon nog! Sitter och lyssnar på Frida feat. Headline nu, mkt bra låt faktiskt, tycker att dem låg bland de bra låtarna. Och Headline är ju så extremt söt också!! :) "Upp o hoppa ligg inte å dra dig!", hehe kan inte låta bli att sjunga med. en annan bra låt va Den första svalan men Alexander. Också mycket bra och även Olas låt Love in stereo är väldigt bra! :)
Kultvecka nästa vecka, ska bli lite skoj, men det va inte så mkt att titta på kändes det som.. Bara någon enstaka dans som man kanske kommer att titta på.. men inte mer än det. Lyssnar på Alexander nu, mkt bra låt det.. O nej, jag har inte laddat ner den utan jag tittar via svt.se. Så det så.. Men vill ha alla låtarna.

Var precis inne på aftonbladets hemsida och läste att Harry Potter och Halvblodsprinsen kommer ut på bio i  den 21 november. Sjukt bra, eller vad?! Hoppas bara att denna filmen liknar boken mer än vad den andra gjorde! Och den sista boken ska bli i två filmer, en kommer ut i november 2010 och den andra i maj 2011. I å för sig är det ganska långt kvar dit men nu kommer man bara att ligga å vänta på att de kommer. Har sett alla och läst alla böckerna så har ganska stora förhopnningar på dessa filmerna som kommer nu, jaja, det va bara det jag ville meddela också, så nu vet ni det!

Men ni får ha det störtskönt!!
Pusspuss //Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördag

Jag vaknade faktiskt klockan nio idag! Helt otroligt! Tänkte att jag skulle sova till iaf 11 men så blev det inte. Nope, Robin ligger o sover nu. hehe gick upp och snodde hans dator :P Mohahaha.. :) Jag är lite glad idag. Jag vann på kort igår! en gång av tre.. :P haha jag är gööörbra på kort :P
Ska på kalas idag! Ska bli skoj. Det är en som fyller 18 idag, en mycket trevlig tjej faktiskt! :) Det blir smörgåstårta och vanlig tårta. :) Yummie!!


Är ganska så säker
på att det inte blir
en sån här men det
blir tårta iaf! :)

Blev ingen cider igår, var väldigt sugen på det. menmen, får la ta deet en annan gång, idag kanske? Ska nog se vad jag kan få tag i :P hehe Pankhelg på Stars denna helgen, 50 % på, cider, öl, vin, drinkar & mat. Bara så alla vet det om ni skulle vilja gå dit. Själv så ska jag nog inte dit.

Är sugen på choklad nu, en sån där Marabou ni vet.. Mums, va det hade varit gott just nu, en helt vanligt god liten (eller stor) choklad :P hehe Kultkalas nästa vecka, visst längtar vi? Hehe.. ska titta på någon dans antagligen.

Ni får ha det bra!
//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Fredag hela veckan låååång! Nä, så är det inte, hade prov idag. I samhäll som jag har skrivit om innan.. Yes, det hade jag idag! Det  va inte så svårt som jag trodde att det skulle va, det gick ju rent ut sagt bra! :) Lite småstolt är jag nog, hmm.. ja, jo det är jag nog. Hittar alla på idag då? Inte mkt? Nä, inte jag heller, det va prat om bio, men så blev det inte. Nää, icke sa nicke.. Ville se Horton, den verkar ju skitbra ju! :) haha garva när jag såg trailern. den har premiär idag och det har även 10 000 b.c. verkar också bra.


Har sett en film som heter Irene Huss - Tatuerad Torsao nu, nja, kan ju inte säga att den va bra.. Beck är ju bättre, så är det bara! Rekommenderar den om man gilllar svenska polisfilmer.


Jag vill ha fjärde säsongen av Scrubs! Känner verkligen för de det! Om någon har pengar och är väldigt, väldigt snäll, så får den personen hemskt gärna köpa den till mig! Skulle vara väldigt snällt i så fall. :)

Sugen på lite cider nu.. En sån där cid. cactus lime, det skulle sitta fint nu alltså. eller två skulle inte heller va helt fel! :P Nä, lovar ska inte bli full! haha har itne ens nån cider så det kommer ju inte att ske! Jaha, någon som har ngt skoj att berätta om sitt liv så går det bra att göra det, finna alltid tillgänglig på mobilen om det skulle vara så! Ja, som ni förstår så gillar jag och prata i telefon, fast jag gillar ju att prata iaf. Ja, som sagt jag gillar och prata och det gör jag ju nu! Haha, fan va jag är smart alltså, haha jag pratar ju nu. hmm.. ja där ser man. Träffade Daniel idag! Det var skoj har inte sett honom på ett tag, tydligen slappt på bygg. Trodde jag inte.
Nä, men nu ska jag sluta.

Ha det bäst!! Pusspuss

//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

Skolan nu, har mediekommunikation. Blev inte mkt köpt i Borås, men det va skoj ändå, gick ju på bio! Arn - Tempelriddaren, mycket sevärd! Tro mig! Vill se andra filmen nu, men den kommer inte förrän om 165 dagar eller något sånt..  :) vill se den.
Har samhällsprov på fredag, uscha! vill inte. Ska nog på bio på fredag med, vet inte än. Den där 10.000 b.c. eller vad den heter, Bra ska den tydligen va iaf.



Jag va skitduktig igår! Gjorde klart historian igår eller ja, det jag skulle skriva! kände mig så duktig! :) Sedan så ringde jag Annix med och såg vad hon hade för sig. Hon satt vid msn och grejsa med bilder som hon hade tagit! :) vill se dem, dem blev tydligen jättebra! :)

Så nu, ska jag inte skriva mer, jag orkar itne.. Måste ha lektion.. :/

Aja, puss på er!

//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Lördag

Jaa, då var det lördag då. Ska till Borås idag! Ska bli skoj! :) Angelica kommer om ca. en och en halv timma. :) Å då ska det shoppas! :P eller ja, ska shoppa lite grann iaf.


Hehe, får se om jag hittar ngt mer.. Kommer antagligen inte att köpa allt men lite av det iallafall :P hihi Kommer nog att bli lite pank idag :P menmen, man måste njuta ngn dag, eller hur? Kanske skriver mer när jag kommer hem!

Nja, köpte inte ngt av det men hittade 2 andra linnen istället :P hihi

Pusspuss //Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det vore liksom lite skoj om ni svara. :)

1. Vad heter jag?
2. Har vi haft sex?
3. Dricker jag alkohol?
4. Röker jag?
5. Skulle du stå ut att bo med mig i två år?
6. Skriv en mening där mitt namn står med
7. Tycker du att jag har bra musiksmak?
8. Har vi samma humor?
9. Skulle du våga dela säng med mig?
10. Vad är jag bra på?
11. Vilket yrke skulle passa mig?
12. Min sämsta egenskap?
13. Är jag självisk?
14. Hur luktar jag?
15. Har jag gjort något bra för dig?
16. Vilket/vilka uttryck använder jag ofta?
17. Vad gjorde jag bra första gången vi sågs?
18. Tänker du kopiera det här så jag får svara på ditt?

Permalink Tidsfördriv Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fredag

Yes! Då är det fredag äntligen! Sitter i infoteket nu, jag vet, det är helt otroligt! :P haha Idag händer inte mkt.. Skola,skola,skola,skola.. Bara lite av det lilla som händer idag.. Har mediekommunikation sen, ska arbeta med kampanjarbete då. Ska filma lite´till reklamfilmen. ska bli skojj! :) Sedan så har vi lunch. blir morotssoppa idag, alltid lika gott :P Sedan så jar vi samhällskunskap i TVÅ lååånga timmar.. Apropå det så har jag prov i det nästa vecka.. hmm, där ser man :P
Min läx-och-provlista:
* Samhällsprov
* Kampanjarbete
* Projektarbete
* SAMPprojekt
* Nicoles & Majjas teater ska redigeras.
* Historiaarbete
* Religionsarbete

Jaa, det var nog allt.. sen så ska vi ju ha de roliga nationella proven också, de får vi inte glömma. eller jo, för en liten stund.. :P

                   image4

Annix pluggar.


Idag kommer det inte hända mkt mer eller jo, jag ska ju till Robin. Och imorn till Borås, vilket ska bli skoj! :) Måste köpa nya jeans och så ska jag köpa ett linne och en kjol funderar jag på. :)

Träffade afrikaner i onsdags! Men de sa inte så mkt.. å dom pratade engelska.. Dom kom från Nigeria och Zimbabwe tror jag.. prata inte så mkt med dem.. är verkligen kass på engelska! haha Det är inte mkt folk i infoteket just nu. ganska lugnt faktiskt. Orkar inte ha lektion sen. Fast den är ju lärarlös. osh det är gött, men vi måste verkligen filma idag om vi ska hinna bli klara... Men det blir nog bra till slut, det brukar det bli.

Nu kom en till in i infoteket och så gick en.. jag har verkligen inte mkt att skriva.. hehe det kanske märks! :P nä, får väl sluta skriva nu.. fick ett sms från Sandra precis, hon kommer om en halvtimma, bara så att ni vet det :)
Ojojoj, nu kom det mkt folk.. :P hehe som sagt inte mkt att skriva.. funderar på att dra ner till bibliotket och hitta ngn bok om shamanism.. men jag vet inte.. nu gick allt folk igen. nä, får sluta nu, känns som om jag tar upp tid och plats i onödan, hehe fast jag måste erkänna, det är kul :P haha

See ya!

Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()