Arbetslös och nyklippt!

Först och främst vill jag säga förlåt, förlåt och förlåt för att jag inte har skrivit på typ evigheter.. Tror det är 3 månader sedan jag skrev något sist.. Sorry!

Ja, då ska vi se, var ska jag börja.. Jo, jag är arbetslös, igen.. Blev varsel på det jobbet jag var på och som sagt sist in först ut. Men jag var bara där tillfälligt så att det gjorde inte så mkt. Det blev iaf 6 hela veckor där. Så det blev ju lite pengar iaf. Vilket var väldigt skönt, för nu har jag råd med saker o ting. Har bland annat klippt mig, vilket jag gjorde idag, så det är väldigt nytt. Det blev faktiskt bra! Blev mkt nöjd, dyrt va det oxå men det struntar jag i, det blev bra och det var en mycket trevlig frisörska som jag hade. Pratade på o va glad.. Mkt trevligt.. Sedan så har jag faktiskt börja köpa julklappar, nu tänker säkert redan vissa: "Nämen, redan? Du måste skämta! Det är ju långt kvar till jul!".. Jo, jag vet, men jag gillar att va ute i tid o shoppa och sånt där. O det är väldigt roligt att köpa julklappar faktiskt..

O förresten vet ni va?? Jag ska börja använda vax i mitt hår för att få lite volym i det! har ingen volym alls så det kan bli rätt så tråkigt ibland. Men nu så! Okej, jag erkänner, det va frisörskans idè.. och jag ska erkänna att jag har aldrig använt vax innan, så vi får se hur det blir.. haha, tänk, jag kanske ser ut som ett troll, så jag var på Lindex idag och köpte lite vax, det blev av märket Proffs. Har ingen aning om det är bra med det var ett rimligt pris.

Ja, ni får hade så jättebra o så ses vi o hörs snart, förhoppningsvis.. ja, jag har ju alltid mobilen med mig om det skulle va ngt! :)

Pusspuss på er<3

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()