Tips?

Ngn som har ngt jättebra tips på hur man får volym i håret? Och då menar jag ngt som verkligen håller! Jag har inte råd att gå och köpa en massa dyra hårprodukter utan är ute efter billliga och bra tips.
Ngn?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Böcker och packning.

Idag fick jag inte heller tag på han Rolf. Så jag får försöka imorn igen. Idag har jag inte hittat på särskilt mkt. Suttit här vid datorn, pratat en stund med Anna-Sara i telefon och så har jag dragit fram alla böcker som jag hade i ett skåp som jag kom fram till att jag inte behöver. En del var mammas, en massa gamla Kitty-böcker och lite andra böcker. Kollade upp om det var några jag vill ha med mig hemifrån, det blev Harry Potter-böckerna och lite andra böcker som jag fått och sådär. Kom ju på att när jag var liten var jag med i en bok-klubb som hette Funtasie, och gissa om jag hade fått mkt böcker därifrån eller? Det blev hela tre högar, minst! Min syster har tagit några av böckerna, sedan så hittade jag några som Angelica kanske är intresserad av.

Har packat ner brödrosten idag med och lite annat grejjs som jag fått. Lika bra att börja lite smått annars kommer jag vara super-stressad när jag väl ska flytta. Tur att man känner själv något sådär bra efter 20 år. ;)

brödrost


Anna-Sara ska på dejt idag med! Det tyckte jag var jättekul! Glad för hennes skull. :)
Jag skulle också vilja gå på dejt, det hade inte varit alls fel att testa det, får la se om det händer ngn gång? Nä, nu funderar jag på om jag ska gå göra någonting, det är faktiskt väldigt skönt att rensa ur rummet på saker. Slänga massa som man inte behöver och sådär. Eller ge bort, om det inte är helt för dåligt skick, till någon annan som behöver det.
Ska försöka uppdatera lite mer sen!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Here is the thing.

Okey, here is the thing. Jag försöker ringa en snubbe som heter Rolf Johansson som är områdeschef för Kinna bl.a. och jag måste ha tag i honom eftersom att det är han som gör besikting i lägenheten som jag ska flytta in i, vilket han kommer göra den 7 oktober. Och han har även hand om eventuell renovering i lägenheterna. Och då är det såhär att han som bodde där innan berättade för mig att de ska tapetsera om och lägga nytt golv i vardagsrummet. Och det är ju skit-nice! Sen så är det så med att den här snubben har rökt pipa inne i lägenheten och det luktar inte sådär jätte-mumma, så då tänkte jag kolla om det är så att dom kan byta ut köksluckorna och sådant, för det lockar inte riktigt att bo där när det stinker pipa. Ya know what I talking about? Men, då ringde jag dit igår och då var kontoret stängt och så ringde jag dit idag med, och då var det stängt pga sjukdom. Så, ja, jag får väl se när jag får tag i honom, förhoppningsvis är det snart.

And the other thing. Inget svar från Parlino än, men det kan jag väl iofs inte begära heller, men förhoppningsvis så får jag ett mail snart där det står att det är åtgärdat och att jag kan tanka telefonen med money.
Hmm, kom på nu att jag måste ringa Marks Bostad också och fråga lite grejer, ska man ta och göra det kanske? Så är det gjort iaf. Om jag orkar vill säga! Nä, nu blev jag sugen på vanilj-tea! Ska nog gå och göra mig en kopp, har ni några olösta problem idag?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hostar halsen av mig.

Sitter och hostar halsen av mig. Det river riktigt jobbigt i halsen också. Hrmph! Jag vill inte bli sjuk, jag har inte tid med det, som Tim satt och sa för en vecka sedan när man träffade honom i Kinna.

Sugen på popcorn är jag med, tack vare Tias, bara för att han skulle poppa det. Dumma honom! Just det, jag packade ju lådor i lördags, det blev tre lådor fulla med glas och allt det där. Och ändå så har jag tre stycken tallrikar till att packa ner och lite annat. Och om jag är hemma imorn, tänkte jag rensa ur mitt skåp på böcker som jag kanske kan skänka bort eller sälja. Helst sälja, för då kanske man får in lite pengar, men det är ju inte så mkt folk som vill köpa böcker. Men det skulle vara skönt att bli av med det mesta iaf, innan flytten.


If love exists, I will fall. I will wait for this moment, when our lips collide and almost stop the earth. (Aiden - Moment) Riktigt bra låt, tycker jag iaf. Kan iofs slänga upp videon:Nå, tyckte ni? (Ja, min musiksmak är lite wierd.)

Puss&Kram

 

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk.

Vaknade med en helt underbar huvudvärk och en snorig näsa. Jag blev så glad verkligen..not! Så då fick man ringa och sjukanmäla sig till skolan. Efter det har jag inte gjort ngt typ, tittat på Våra bästa år och Smallville (tror det stavas så?). Ätit lite, så jag har iaf fått i mig lite mat. Satt i Photoshop en stund också, men annars har jag inte gjort ngt.

Fick svar på mitt mail till Parlino ang. att jag inte kan tanka pengar på kortet. Som svar fick jag att min felanmälan var mottagen och jag ska få svar så fort det är åtgärdat. Jag hoppas verkligen att det gäller denna veckan, för jag vill väldigt gärna kunna tanka mitt simkort på pengar, så att jag kan ringa runt som en dåre. (Ja, dagen till ära så kommer jag att vara ironisk och sarkastisk, fråga inte varför, antar att det beror på huvudvärken, snorig näsa och trötthet på Parlino.)

Tror också att jag gått fått lite tankar om en viss människa, lite så kallade känslor. Men det är inget som jag tänker ta upp särskilt ingående, utan bara nämna sådär i förbi farten. Och det gjorde jag ju nu också. Helt perfekt! Då har jag gjort det med. (Bockar just nu av på en lista bredvid mig.) Let me guess? Nyfiken? Ja, jag trodde det. Så vi släpper det. (Släppte det och det föll som en sten mot golvet.)
Händer annars idag?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skomänniska är jag inte.

Idag har det inte hänt särskilt mkt, var i Ullared en sväng. Är nästan helt tvungen att köpa nya skor snart.. Det verkar som om det är hål i mina gamla.. Märkligt, eller hur? In och ut ur fyra skoaffärer, men hittade jag ngt som jag ville ha? Nope, självklart.. Men sån är ju jag. Är ingen skomänniska antar jag, hade jag varit det så hade jag nog haft väldigt mkt skor. Vet inte ens hur många par skor jag äger, tre eller fyra par kanske? Inte särskilt många..

Men jag hittade iaf en grytvante och en grytlapp där det står BBQ på, som jag ska ha när jag flyttar hemifrån! Nice va? Kostade bara 10:-, så då är man ju bara tvungen att slå till, eller hur? Ville köpt väldigt mkt mer, men för min del gäller det att hålla i pengarna just nu, lite surt men man får bita ihop.

Annars har det inte hänt ngt idag, var ute och gick i ca. 1 timma innan, då kände jag mig riktigt duktig! Med musik i öronen självklart! Råkade skrämma upp två rådjur också, så ja, så hemsk är jag med andra ord.
Har ni gjort idag?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tim was here.

Tim var just här och tittade in. Mkt trevligt tycker jag att det var, inte sett honom sedan i måndags. Han hade inget att göra, då sa jag att han kunde komma hit en stund om han ville. Han var här i någon timme sedan åkte han igen, han skulle träffa Issa och någon mer. Men trevligt att se honom iaf.

Nu ska jag packa ner en massa glas och sådant i lådor. Det lär ta en liten stund. Kanske uppdaterar sedan.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

All Time Low - Six Feet Under The Star

All Time Low - Six Feet Under The Star, grymt skön låt enligt mig:Nå, va sägs?
Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Signat idag.

Idag var det att signa kontraktet för lägenheten. Nice shit!! Sitter och tjötar i telefon med Angelica i telefon just nu. Hon är duktig på att prata hon. Men det är skönt att bara lyssna också ibland. Har träffat Emil idag med, mkt trevligt. Lite shopping på Kappahl och en fika med hans mamma som bjöd. Snällt va?

Detta har jag fått med förresten tills flytten, en brödrost, en kaffekokare och tallrikar. Och en jädra massa glas (glasen har jag inte någon bild på, men det var lite vinglas, ölglas, grogg-glas, snapps-glas, glögg-glas.. Ja, helt enkelt glas till alkohol. :P)!

brödrost

tallrik

kaffekokare


Nice va? Har inte så mkt att skriva idag, men lite gick att bjuda på iaf.
Puss&Kram

 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Parlino får tummen ner.

Gaaah!! Helvetes-Parlino, det är fan det minsta man kan kalla dom, helt ärligt. Porteras från Comviq till Parlino imorn och jag har inte fått något nytt simkort, härligt va? Inte det minsta. Så från kl. 03.00 i natt så har jag inget nummer, helt klockrent! Trodde att Parlino skulle vara bra, men det verkar som om det inte stämmer särskilt värst mycket. Det här va fan det sista jag behöver nu. Jag hoppas verkligen att det dimper ner ett simkort från dom imorn i brevlådan. Annars så blir jag jävligt förbannad på dom. Och så har dom inget telefonnummer heller, hur jävla ironiskt är inte det egentligen? Ett telefonbolag som inte har något eget telefon nummer!?!

Jaja, praktiken har iaf gått bra denna veckan, sätta in papper i pärmar, skicka iväg brev och broschyrer, göra julkort, skriva ut julkort och en massa saker, var till och med så jobbig mot kopiatorn/skrivaren att den gick sönder, men den går att laga, sen tror jag inte att det var mitt fel heller utan Måns fel (en kille på jobbet). Han skulle nämligen skriva ut något före mig, så vi skyller på honom. 
Imorn blir det in till Kinna för att signa kontraktet, träffa Emil, lämna in ansökan till Netto och sedan hem med 1-bussen för att prata med dom på Älekulla Livs om jobbtider sista veckan i oktober, alltså höstlovet, det verkar som om jag kommer få jobba lite då och tjäna lite pengar, gött som fan.

papper--->pärm
Alla dessa papper som ligger i dessa kuverten skulle in i denna pärmen och det var inte gjort på några sekunder inte, det tog väl 1,5-2 timmar åtminstonde. Pärmen va väldigt tjock efter det..

Har fått ett mat/barbord och 4 höga stolar idag också. Så nu kan du titta in efter jobbet och fika någon gång Nicole när jag har flyttat. För nu har vi något att sitta på och ha fikat på! ;)


Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

It`s the life

Livet är fan ingen dans på rosor, men det är ingen dans på taggtråd heller. Mitt liv ligger någonstans..mittimellan! Visst, jag har haft en jävla massa motgångar, men det har också hänt en massa bra saker i mitt liv. Och självklart har man gjort saker som man ångrar, men jag står endå för allt som jag har gjort, eller ja, det som jag minns åtminstonde. Allt går ju inte att minnas, tyvärr.
Jag aldrig hört någon säga att: "Mitt liv är helt perfekt, skulle inte vilja ändra på det ett dugg!". Utan alltid är det ena eller det andra, men så är det väl med alla? Jag har inget perfekt liv, det vet jag, men jag tror också att jag skulle haft väldigt tråkigt om jag hade haft ett perfekt liv. Det finns alltid något man kan ändra, oftast till det bättre.

Sen så saknar jag så mycket människor nu, som jag aldrig träffar längre. Jag tycker det är jättesynd, för man var endå väldigt bra vän med de just då.
Med vissa människor flyter allt verkligen på, man är aldrig osams eller man blir aldrig sura på varandra för småsaker. Så var det med Nicole, vi hade kul, vi kunde prata i telefon i timmar verkligen! Jag saknar det, dig berättade jag väldigt mycket för. Sen så har vi ju Mathias också, killen som man kunde as-garva med, skojja med och jävlas och retas med, för han tog aldrig illa upp. Den tiden saknar jag med, för han är en helskön människa. Fast en sak är jag väldigt glad över och det är att jag pratar lite med Nicole ibland, det är en ljus stund i mitt liv och när jag ser Mathias, så blir jag bara glad, för jag tänker på hur han kan få mig att garva. Men det finns många mer människor som jag saknar i mitt liv. Men jag vet att jag endå kan lita på de människorna och prata med de, för annars hade jag ju inte haft dom i mitt liv från början, eller hur?


Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lägenhet & Jobbsökande

Med musik strömmande ur högtalarna och ett jätteleende på läpparna, så vill jag bara säga att jag fick lägenheten på Lärkgatan! Så nu flyttar jag den 1 januari och ska äntligen få ha något helt eget, bara klara mig själv! Shit, vad det ska bli skönt!

På fredag ska jag in och lämna en ansökan på Netto med, så jag hoppas att jag kan få åtminstonde några timmar där iaf. Sen så ska jag ju skriva på kontraktet till lägenheten på fredag med. Sen, då jävlar, är den bara min! Hoppas att jag ska träffa Emil på fredag med, kanske ta en liten fika
eller något och tjöta av oss lite. Sen så blir det nog 1-bussen hem, för jag måste in på Älekulla Livs med, ska få tider som jag ska jobba sista veckan i oktober. Money, money, ya know?!

Nä, nu ska jag gå och ta mig en av alla dessa Toberone vi har hemma.

toblerone


Okej, inte en sån här stor, utan en lite mindre..


Puss&Kram

 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Praktik

Just nu sitter man på praktikplatsen, men det finns inget att göra. Men det gör inget, för jag sluta om ca. en kvart. Idag blev det att man fick sitta och göra julkortet som dom ska skicka ut till jul. Dock har jag inte fått ngn feedback på om de är nöjda med den eller inte, men såhär ser det iaf ut:

julkort


Nå, va sägs? Är inte helt nöjd, går att göra den mkt bättre. Men jag älskar den lilla tomten, den kände jag att den bara måste få vara med! Tycker den är så söt! Huset på bilden är byggt av företaget som jag har praktik på förresten, Mjöbäcks Villan.


Puss&Kram

 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Väntan..

Idag var det skola som gällde. Fick träffat Tim och Emil idag iaf, det var mkt trevligt. Tim stöter jag på lite överallt och Emil har jag inte träffat på jättelänge, så vi tog en fika i skolan. Sen så var det dags för lektion, som faktiskt var riktigt skön, vi satt och jobbade ikapp mest. Så en lugn och skön lektion var det verkligen.Har inte så mkt att skriva egentligen, förrutom att jag lägntar grymt mkt till imorn, då får jag reda på om jag får lägenheten. Ååh, jag är så nyfiken! Försöker få pappa att bygga typ ngt slags bord till mig när jag flyttar, det går sådär, men om han bygger det, så blir det ju billigare för mig. Jag tycker detta låter as-nice! Tycker inte ni det?

Fast jag egentligen inte har råd, så unnade jag mig en liten Coca Cola och Stjärnchips, jag var så sugen på det. Så jag kunde inte motstå frestelsen, den blev för stor, haha.
Har ni gjort idag?


Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hey Julie - Fountains of Wayne

Hey Julie - Fountains of Wayne, sjukt bra låt, lyssna och njut:


Bra, right?


Puss&Kram

 

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fotboll

Var faktiskt på min första TÄFF-fotbollsmatch idag, mkt spännade. Matchen slutade dock 3-3, men 1 poäng är inte så dåligt heller. TÄFF mötte Högvads BK på hemmaplan. TÄFF i vita kläder och Högvads BK i blå/gula kläder.

TÄFF

Ja, vad har hänt mer? Inte så mkt egentligen, eller jo förresten, jag har faktiskt fått en brödrost idag, som jag kan ha när jag flyttar hemifrån, så det är jag riktigt glad över. Jag lägntar efter att ha något eget. IFK Göteborg vann över Hammarby idag också med härliga 2-0, så nu leder dom serien, dock har dom en match mer spelad än AIK, men får hoppas att AIK förlorar sin match, så är man nöjd sen.

Slår just nu en liten pling till Cissi för tjöta lite.


Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Collage, lite bilder genom åren.

Tänkte bjuda på lite bilder på lite allt möjligt som hänt genom åren, titta och njut:

Nyår 081231 - Cissi, Anna-Sara, Jag, Glenn, Oscar, Martina, Angelica, Felix.
Nyår 081231

Grillfest 090418 - Cissi, Martina, Marion, Angelica, Jag, Tim, Glenn, Marie, Emil, Niklas, Linus, Tobias, Albin, Koffe.
Grillfest

Bio, Batman - the Dark Knight 080726 - Tim, jag, Robin, Martina, Angelica, Beatrice.
Bio

Martinas födelsedag 081027 - Martina, Cissi, Marion, Anna-Sara, Angelica, Nicole, Oscar, Glenn, Robin.
Martina 19 år.

Myskväll hemma hos Angelica 080713 - Angelica, Cissi, Anna-Sara, Jag, Martina, Beatrice, Richard.
Myskväll hos Angelica 080713

Studenten 080612 - Alla studenter 2008 från Marks Gymnasium.
Studenten

Sleepover hos Martina 070209 - Martina, Nicole, Cissi, Marion, Jag, Robin.
070209

Liseberg 060614 - Anna-Sara, Marion, Nicole, Emil, Angelica, Martina, Jag, Robin, Cissi, Glenn.
060614

Bilderna kommer också att läggas upp på min bdb, dock är min bdb lösenordslåst, vill du ha lösenordet så kan jag skicka det i ett mail till dig, ge mig bara din mailadress, så fixar jag det.

Puss&Kram

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sovtime?

Nä, nu känns det nästan som om sängen kallar lite grann.. Jo, det gör den. Ni får ha det bra så länge! God natt på er!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ja-tackande

Sådär, man har tackat ja till lägenheten och känner sig helt enkelt lite nöjd med sig själv. Vill att det ska bli tisdag nu så att jag får reda på om jag fått den eller inte. Var nere hos farmor och farfar en liten stund och uppdaterade dom på det senaste, och då blev det en del. Berättade om lägenheten, att jag hade varit på visningen och att lägenheten kändes jävligt bra. Farmor trodde verkligen att jag skulle få den och till och med farfar var entusiastisk om allt med att jag ska flytta, lite scary, har aldrig sett farfar sådan innan. Haha, där fick man se ngt nytt med andra ord.

När jag vaknade imorse hade jag till och med en plan i huvudet om hur lägenheten kan se ut. Då blir jag helt uppspelt och verkligen hoppas att jag får den och att den personen som ligger före mig i kön inte tar den. Så allt hänger på denna enkla, lilla människa, ingen aning om vem det är. Men fick iaf reda på igår att det bara är jag som har varit och tittat på lägenheten, och det är ju positivt iaf. Då kanske dom andra inte är intresserade? Iih! Nu hoppas jag riktigt mkt här!!

Funderar på om man ska poppa lite popcorn eller ngt, är lite sugen på ngt gott. Men kan inte sätta fingret på vad det är bara.. Ngt förslag på ngt gott man kan äta?

popcorn

Nä, nu funderar jag på att prata med Krille på msn, en kille från Skellefteå, har inte pratat med han på ett tag. Sen så hade det varit kul att prata med Tias eller Viktor med, men dom är inte inloggade.. Lite tråkigt! Nä, nu får jag väl dra mig en stund, who knows? Jag kanske skriver lite till sen?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

All Time Low

Vill bara tipsa om ett bra band som heter All Time Low, här med låten "Dear Maria, Count Me In":Bra va? Eller vad tycker ni? Tycker denna är grymt bra iaf.

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skrivarlust

När man sitter och läser andras bloggar blir man ofta själv väldigt sugen på att skriva blogg, tycker ni inte? Så brukar jag känna, men jag brukar istället inte ha något kul att skriva om. Jag orkar inte sitta och blogga varje dag pch skriva vad jag har gjort, fast det kanske är det som jag egentligen behöver? Bara skriva av sig, jo, man kanske skulle försöka börja skriva varje dag. Åtminstonde försöka, det skadar ju inte..

Idag har jag iaf varit på en lägenhetsvisning på Lärkgatan, den var faktiskt väldigt fin, så det blir antagligen att trycka på Ja-knappen på erbjudandet jag fick. Och får jag den så flyttar jag den 1 januari. Skulle det inte vara mer perfekt egentligen och flytta i början på året, starta om livet helt och hållet? Det hade faktiskt varit grymt skönt. Lägenheten var inte jättestor men den funkar att bo i iaf. Det lite negativa var ju att man får dra ut handfatet från vägen för att kunna duscha, men det går ju att leva med. Såhär ser den ut förresten: Nå, vad tycker ni? 

Har träffat sjukt mkt människor idag som jag känner, jag brukar aldrig träffa såhär mkt folk vanligtvis.. Först och främst Cissi som följde med och tittade på lägenheten, sedan så skulle vi fika på Träffpunkten, då hittade Tim och Issa oss där och tre av deras kompisar, så vi fikade med dom, sedan åkte dom hem. Sedan gick vi till Apoteket och där träffade vi Veronica och Maria och pratade med dom en liten stund. Efter det så gick vi ner till bussen, eftersom jag skulle gå på min lektion i Bildbehandling A, där nere ser jag två killar från min klass på Borås Folkuniversitet, Martin och Kim heter dom. Och när man står där och väntar på bussen i godan ro, så dyker Charlie upp från ingenstans och säger hej och så pratade jag lite med honom, fick en kram också innan jag var tvungen att gå på bussen, det var kul att träffa honom, för honom har jag inte sett eller pratat med på jättelänge. Sedan när jag kom till skolan så var det en ganska bra stund innan lektionen började så jag gick ner till Angelica som jobbade på Märkesoutlet idag. Sedan bar det iväg till lektionen och på bussen hem träffade jag Anna-Sara. Ja, det var nog alla, tror jag.. Kanske helt onödigt att skriva allt det här?

Ja, nu ska jag inte ta upp mer av eran tid idag, men imorn blir det kanske att man skriver av sig lite.
Puss&Kram<3

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Madde

Okej, visst det jag skrev kanske ganska mkt hårda ord, förlåt, men jag var tvungen att få ut det. Förlåt Madde om du tog illa vid dig, det var inte meningen och jag vet att det är inte det smartaste att skriva det i en blogg som alla kan läsa. Men ngnstans var jag tvungen att få ut det och det råkade bli här. För jag var så arg och besviken på honom, riktigt ledsen. Just då, nu lever jag med det, det gjorde mig starkare. Men jag har aldrig kallat honom för idiot. Det ska du veta! Hoppas att du kan godta denna ursäkten!

Nu mår jag bättre, nu har det gått 5 veckor, visst det gör fortfarande ont, men jag kmr över det mer och mer för varje dag som går. Och jag hoppas att han mår bra, det gör jag verkligen, men han vill inte prata med mig så jag vet inte hur han mår och det är väldigt trist. Kan bara hoppas att han ngn dag vill prata med mig. För samtidigt som det gör ont, så är jag glad för hans skull, att han kanske har hittat ngn ny, men då hoppas jag också att han kan acceptera att jag gör det?

Förlåt Madde, det var verkligen inte meningen att såra dig på ngt sätt. Det hoppas jag att du förstår!
Hoppas att du och bebisen mår bra.


Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bilden av dig

Jag har en bild av dig,
en bild som har byggts upp.
Den har byggts upp av alla minnen,
de minnena som vi delar.
Bara du och jag,
alla dumma grejer som vi har gjort.
Allt som är underbart med dig,
finns med i bilden.
Ditt leende och ditt skratt,
dina sköna kommentarer.
Allt det där finns med,
i bilden jag har av dig.

Permalink Texter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förr mot nu

Förr var dina andetag mot min nacke en trygghet,
nu vill jag inte höra din röst.
Förr var att känna dina hjärtslag mot min rygg en trygghet,
nu är jag rädd för att träffa dig.
Förr var att kyssa dig det underbaraste jag visste,
nu vill jag inte veta vad du gör.
Förr var jag så rädd för att göra något som sårade dig,
nu gör jag precis som jag vill.
Förr var jag rädd för att gå vidare,
nu vill jag inget annat än att leva mitt liv så som jag vill ha det.

Permalink Texter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så jävla arg!

Fyfan, du kan dra åt helvete. Du gör slut, säger att jag ska vänta för att du vill att det ska bli vi igen, du säger att du tycker om mig. Sedan går det ngn vecka och du behandlar mig som skit, efter allt jag gjort för dig, under allt som hände under 9 månader så fanns jag där för dig hela tiden!! Och nu ca. tre veckor efter att det tog slut så får jag reda på, genom att läsa din blogg, att du ska åka till en 17-årig tjej i Halmstad som du träffat på internet och vara där en hel helg.
För fan, fattar du hur mkt du sårar mig? Fattar du hur ont det gör? Att veta att du åker till henne, fy fan! Du bryr dig inte om att jag mår dåligt, att jag knappt äter ngt, att jag är deppig.
Och det är inte bara mig du behandlar som skit, utan alla mina kompisar som också är dina kompisar!! Du behandlar oss så jävla illa, det enda vi vill är att hjälpa dig, men va fan får vi för det? Skit!!

Du sårar mig så jävla djupt, för det var dig jag litade på, dig som jag berättade allt för. Jag öppnade mig för dig, öppnade mig för dig som jag aldrig har öppnat mig för någon annan kille förrut. Allt som jag tyckte, tänkte och kände, det berättade jag för dig. Fattar du inte hur ont det gör?

Men jag tycker också så jävla synd om dig, att du går till tjejer som är 16-17 år gamla. Och alla dom tjejerna som har du träffat på internet, dom vet inte ett skit om dig och du kastar bort dina gamla vänner. Dina vänner som känner dig och vill hjälpa dig. Men du bryr dig inte om oss. Du skiter i oss. Du struntar i om vi vill hjälpa dig, att ta dig igenom saker när det känns tungt och jobbigt. Har du någon gång insett hur mycket vi faktiskt finns där för dig?

Ta emot den hjälp som vi vill ge dig istället för att bara dra dig undan. Jag bad dig, kommer du ihåg? Jag bad dig att inte dra dig undan, för att jag vill hjälpa dig. Vill att du ska kunna prata med mig och lita på mig. Men allt som hände under de 9 månaderna, det räknas alltså inte? Allt som hände och allt som jag gjorde för dig. Så mycket som jag fanns där och lyssnade och pratade med dig, det räknas alltså inte?

Jag hade mycket högre tankar om dig än det här. Och dom tankarna försvann ganska fort när du började att bete dig som en skit. Och känslorna? Att du sa att du tyckte om mig, att du ville vara med mig och att det skulle bli vi igen? Var det bara lögner? Om det är så, då ska du veta att jag inte tänker vänta på dig, inte efter så som du har betett dig mot mig eller mot mina kompisar. Jag går vidare, för just nu, så är det inte jag som har förlorat, det är du.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()