Väntar och längtar.

Sitter och väntar på "det där tillfället"! Sen så kan inte jag hjälpa att jag har en fin granne. Varberg, alkohol, vänner och havet imorgon, längtar!

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

De där dagarna.

Kommer ni ihåg de dagarna som man vaknade och man undrade "Jaha, och va fan ska jag hitta på idag då?" Det känns som om de flesta av de dagarna är förbi. Ni vet, när man tog dagen lite som den kom, vilket jag iofs fortfarande gör, men då, ja, då var det extremt.

Tack för en kul fredag, lördag och söndag. Det var skoj och det gör vi om, snart!

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Glad.

Är glad, helt enkelt. Tack, en skön kväll, soft helt enkelt.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det bästa man kan ha.

Kände bara helt enkelt att skriva, för jag har insett något. Hur kan man ha så underbara kompisar? Liksom, de bästa? Jag menar, allt vi gör är kul! Även om det bara är att sitta och lyssna på musik, ha grillfest eller fika. Allt, verkligen, är kul. Tillsammans med er! Jag förstår inte men det gör nog inget, för ni är det bästa. Det bästa man kan ha i livet.

Permalink Bilder Kommentarer (2) Trackbacks ()

04.10.

Ville bara göra dig medveten om att jag gick upp kl. 04.10 idag för att börja jobba mellan 5-14. Imorgon blir det kanske jobb mellan 10.30-19.15 och på torsdag ska jag jobba mellan 5-14 igen. Money, give me! Förresten, i fredags hade jag det trevligt, riktigt jävla trevligt!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förvånad.

Jag släpper det, faktiskt. Jag tror jag har lyckats. Helt otroligt. Jag är förvånad.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Riktigt jävla trevligt.

Jag säger endast en enda sak idag och kommer inte säga något mer förrän på lördag (troligtvis!):

-Imorgon ska jag ha det trevligt, riktigt jävla trevligt! För då mina vänner, blir det grillfest med sjukt underbara och sköna människor på en skön vårkväll, kan inte bli bättre!!

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Msn.

Mitt msn vägrar att fungera. Den vill helt enkelt inte logga in. I`m pissed.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Fina lökar."

Jag funderar över min och Angelicas relation, vi beter oss ibland som ett gift gammalt par. Bland annat när vi är och handlar, som vi var idag. Kommentarer som "Vad sägs som melon till efterrätt? Det känns ju så somrigt!" eller "Ska vi ha en eller två Creme Fraiche till dressingblandningen?". Eller den helt klart bästa kommentaren vi någonsin sagt i en butik: "Behöver vi ha en eller två lökar? Vi måste ha fina lökar!". Det underbaraste var när en annan person i butiken kommenterade vår kommentar om lökarna..

Ja, humorn är det då inget fel på.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder.

Just i detta nu så sitter jag och tar emot bilder från Märta-Pärta. Bilder från Påskdagen, då hade vi sjukt kul!

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tar mig dit jag vill.

Jag jobbar på det, hela tiden, varje dag. Mina känslor, ta itu med mina känslor. Efter min "terapi" igår, så har jag fått en "inre frid", som Buddha skulle sagt. Jag känner mig lättad och fri, jag kan ta över världen, om jag vill. På fredag ska jag ha det trevligt. Riktigt jävla trevligt till och med! Grillning, första grillningen på året, jag gillar det, skarpt! Just nu, så tar jag mig dit jag vill.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det hände en del.

Nu blir det sängen för min del. Trött efter en städning i lägenheten, pratande med hes och sexig röst, filmtittande och solande med Tim, Cissi-deep-talk, stenkastning i vattnet (terapi), fotografering och tre timmars lång promenad. Vill tacka Tim som körde hem mig den sista kilometern, från Golfbacken till min nuvarande sovplats, en plats bakom f.d. Statoil. Natti folket, sov så gott!

sten
Hanatorp, 11/4-2010.

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du.

Kommer på mig själv med att sitta och småle när jag tänker på dig, när jag hör ditt namn eller när jag ser något som påminner om dig. Vi ska inte ens diskutera om hur det känns när jag pratar med dig eller helt enkelt umgås med dig. Du får mig att skratta, glömma mina problem och vara mig själv. Du får mig helt enkelt att må bra, tack!

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ironiskt? Faktiskt.

Helt ärligt. Småskitar, lägg ner. "Bästavän", "Toiiint", "Mog1". De kan inte använda mellanslag, inte stava eller orka skriva ett helt ord. Jag blir snart orolig för de små liven när de håller på såhär, får de inte den undervisning som de ska ha, eller är verkligen alla mini-ungdomar såhär lata?
Kanske skulle man be kommunen och staten att verkligen satsa på utbildningen, för de små livens skull. Verkligen visa, att vi vill att de ska bete sig "mog1" och sluta vara riktiga "toiiintar" och inse att vi bara vill vara deras "bästavän".

Ironisk? Faktiskt.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lägga ner?

Det är snart en vecka sedan jag skrev. Men jag har inget att skriva, all min skrivarlust är som försvunnen. Jag känner inte för det längre. Grejjen är väl kanske mer att jag inte vet vad jag ska skriva om. Det känns helt meningslöst att skriva om vad man har gjort under dagen, för jag gör oftast samma grejer hela tiden. Jobba, städa, träffa kompisar eller slappar.

Jag vill iaf säga att söndagen var otroligt kul och härlig. Jag vill vara med om det igen. Någon gång, snart. Men att få tillbaka min skrivarlust, det kommer nog ta ett tag. Funderar på om jag ska sluta skriva över huvudtaget. Varför ska jag skriva om något som inte är intressant? Som det här, det är fruktansvärt ointressant. Lägga ner bloggen kanske? Eller helt enkelt inte skriva så mycket mer?

Förmodligen dyker det inte upp så mycket nytt här. Jag är ledsen, men jag har ingen inspiration eller motivation till att skriva längre.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()