Hennes ögon.

Hennes ögon berättar en hemlighet, men gåtans svar är det ingen alls som vet.

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julhelg.

God jul, ja, det var det. Men varje år tycker jag att den är över alldeles för snabbt. Även i år. Jag fick jättefina julklappar som jag är jätteglad över. Allihop, även den jag fick ifrån jobbet. Vilket var lite komiskt faktiskt, jag fick ett presentkort på Netto (alltså från mitt eget jobb!) på 350:-. Men det var ingen dålig julklapp heller, mat behöver man alltid och man hittar alltid något annat skoj som vi har. Nu sitter jag här hemma i min soffa och dricker julmust, väntar på att klockan ska ticka iväg lite, så ska jag iväg och säg hej hemma hos Robin. Jag ska inte ut i kväll. Jag orkar inte. Festhumör är jag inte på och alkohol lockar inte för fem ören. Blir julmust för min del, film och chill. Precis som jag vill ha det ikväll. Hoppas att ni alla har haft en underbar jul och fått superfina julklappar och att ni får en fortsatt trevlig julhelg och kväll. Have fun och gör inget som jag inte skulle gjort!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Året blir vad man gör det till.

I övermorgon är det julafton, då är jag hemma i Älekulla igen. Om 9 dagar är det nyårsafton och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra då. Men mitt största problem är nog att jag inte vet vad jag ska göra på juldagen. Borås, Hotellet, Göteborg eller ingenting för att jag inte kan bestämma mig? Förhoppningsvis så löser det sig. Annars har mitt 2010 varit ett sjukt bra år. Trots att den började med en rejäl förkylning så blev den riktigt bra. Massor har hänt och året är inte slut än. Men jag tror mycket beror på ett sms jag fick på nyårsafton förra året: "Året blir vad man gör det till." Och så sant, det blir det. Visst, det har trillat ett par tårar, jag har klagat och gnällt och jag har även blivit sårad och känt saknad. Men utöver det, så har året varit kul. Jag har gjort en hel del dumma grejer men det är inget jag ångrar eller har dåligt samvete över. Jag gör dumma grejer, men jag har kul när jag väl gör det. Detta året gav mig framför allt en lägenhet i Kinna med schyssta grannar, ett jobb på Netto som 1:assistent, en resa till Turkiet med några av de bästa vännerna man kan ha och en hel del fester i alla dess slag. Jag kan nog till och med säga som så att 2010 har varit det bästa året i mitt liv. Trots saknaden av flera människor som har betytt mycket för mig. Så 2011, here we come och det kommer bli precis lika nice som iår!

...
Kom ihåg: Året blir vad man gör det till.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Legend of the Guardians - the Owls of Ga'hoole

Såg en film häromdagen, som blev lite utav en av mina favoritfilmer. Filmen heter Legend of the Guardians - the Owls of Ga'hoole. Det är en barn/familje-film men den fångade verkligen mig. Owl City har bland annat med en låt i filmen som heter To the Sky. Filmens handling är enkel, goda ugglor som ska besegra de onda. Jag vet inte vad det var som gjorde att jag fastnade för filmen, men den är riktigt charmig.

(Klicka för större bild.)

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

You're the reason I come home.

Tillåt mig att presentera Ron Pope. En grym artist med grymma låtar. Här är låten You're the reason I come home:

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bad guy, good guy.

"Bad guys lie to get you in your bed, but the good guys lie to get in your heart."

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

...

Du skrämmer mig. Du kan konsten att såra, ge människor falska förhoppningar och även få folk att lita på dig utan att ge något tillbaka. Ett falsk-spel. Det är därför det är så skönt att kunna släppa dig. Gå vidare och slippa undra. Slippa fälla fler tårar. För jag orkar inte det. Du är inte värd de, inte en enda av de. Jag hoppades, varje gång. Men varje gång kände mig också lika sviken. Varje gång jag vill be dig dra åt helvete, så kan jag inte. Men jag ber dig, sluta med det håller på med. För i slutändan så är det du som kommer att råka illa ut. Och tro det eller ej, det vill jag inte.

...
Vissa saker som borde kännas konstigt, gör inte det. Så är det och det är en lättnad.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Film.

Ska förmodligen titta på Inception idag, hoppas att den är bra. För den där Facebook-filmen var ju kass. Ja, att titta på film är nog absolut bästa sättet att få tiden att gå.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett andrahandsval.

Jag var hela tiden ett andrahandsval. Under större delen av mitt liv, ett andrahandsval.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Några frågor på det?

Så, hälften av studsen är till 90% mental. Om du räknar ut den exakta banan och delar accelerandationen med kvadratnoten ur din återstuds så kommer din vertikala situationsindikator och din accelerandation att göra studsen hydrandalarisk och ogravitationerad i en accelerandistisk motbana. Några frågor?

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()