Vilka dagar!

Torsdagen var bra, gårdagen var bra och denna dagen kommer med vara bra. Även morgondagen! Hur ska jag börja? Torsdagen var bra, då gällde kassa-arbete och jag fick en extra-anställning på Netto.
Gårdagen, alltså fredag, då var det in med mina kontouppgifter till Netto, träffa Elin och fika med henne, tvätt-tid, bli blöt om fötterna, träffa Robin, smsa med Marion, träffa Angelica och äta med henne. Måste ju då tillägga att mina kunskaper i köket är riktigt nice! Det blev kyckling, nudlar kokade tillsammans med grönsaker och som ett extra tillbehör till detta så blev det vitlöksbröd. Och det blev gott och ätbart.

                                       

Hur har denna dagen varit då? Jo, upp ur sängen runt kvart över nio. Käka lite frukost. Får ett samtal från Big Q om jag kan köpa lite cider och öl till honom, eftersom att han inte hinner till systemet. Okej, eftersom att jag ändå skulle dit och köpa till mig själv. Klädde mig, styrde stegen först och främst till Trivas för att inhandla en grej till lampan (jag hoppas att det blev rätt), sedan mot Skomakaren för att hämta en stövel åt Angelica som hon lämnade in igår, bort mot bokhandeln för att inhandla en Bingolott (ja, faktiskt!) och sedan traska till systemet för att inhandla "nyttigheter" till ikväll. Har även hunnit med att dammsuga, så nu ska jag in i duschen och fixa och dona lite. Innan alla "nyttiga" och alkoholhaltiga drycker intas ikväll så blir det pizza tillsammans med två av de bästa, nämligen Marion och Cissi. Efter detta så taggar vi utgång med folk som är bäst helt enkelt! Marion, Cissi, Angelica, Big Q, Elin, Martina och förhoppningsvis även Anna-Sara, Mathias och Adrian.

Och morgondagen kommer förmodligen bli eller snarare jag kommer att vara seg, men det hindrar mig inte till att hitta på saker, absolut inte! Då blir det först bakning med Jill, detta har vi pratat om en tag att göra men det har inte blivit av förrän nu. Sedan så ska jag faktiskt spela Bingolotto (det var därför jag köpte lotten idag) tillsammans med Madde. Har inte spelat på flera år, så varför inte, jag kanske vinner? Ni får ha en grymt skön dag, om jag inte skriver något mer idag. Kanske, om jag hinner!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klockrent!

Angelicas två mest klockrena kommentarer idag:

När hon ska försöka få upp en skruvkrok i taket, "Jag får inte in den!".

När vi diskuterar den rätta killen, "Killen med stort K!".

(Snusk-humorn på hög växel med andra ord, haha! Inte var dag man hör Angelica säga något sådant här, jag är då en lyckans ost!)

                                 

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Spöken?

Jag tror att det spökar i vår trappuppgång. Igår hörde jag ett antal smällar. Men orkar jag ens reagera när jag är på väg in i drömmarnas land? Nä. Inte alls. Får la se om det blir fler smällar inatt. Spännande!
Imorgon är det fredag och jag är ledig. Hur kommer dagen att underhålla mig då? Jo, jag ska in på Netto och lämna in mina konto-uppgifter och andra uppgifter som de behöver, kanske hämta ett intyg med, kan vara bra att ha. Sedan ska jag träffa Elin vad 10.30 för att fika lite grann. Sedan så ringer min jobbcoach vid 11 med. Mellan 12-17 har jag tvätt-tid. Men annars är jag fri som en fågel imorgon. Nice!

På lördag hoppas jag starkt på utgång. Hotellet, faktiskt. Jag hade sjukt kul förra gången så jag måste ju se om det är kul en andra gång. Kanske träffar jag också en eller två arbetskamrater med. Skoj att se hur de är när de är fulla, det kan nog vara en upplevelse tror jag!
Ni vet den där känslan jag hade, att något var fel? Den känslan sitter fortfarande i. Fan, jag kan inte sätta fingret på vad det kan vara. Spöken och konstiga känslor, nu händer det en del.

"It`s an anti-friss helmet!" - J.D., Scrubs. (Ja, vad ska man säga, skön kommentar!)

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Extra, extra!

Har gått och fått mig en extra-anställning på Netto. Det ni! Efter 7 veckors slit med städ, varuplock och arga kunder, så gav det något till slut. Så nu är det bara att vänta på att det ska plinga i telefonen på att de behöver mig. Nice! Fick även plocka grejer i butiken för 100-150:-, inte illa.

Alltså, jag är kär. Så kär, så det är inte klokt. Lyssna på den här låten, så kommer ni också att falla. Om ni inte redan har hört den vill säga:

                

Btw, jag har gått och blivit brunett. Det gillar jag skarpt och jag trivs som fan i den här färgen! Nu ska jag njuta av en episod av Legend of the Seeker, det är riktigt ögongodis i den serien.

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ingen vanlig onsdag.

Idag är det onsdag, även kallad lill-lördag. Denna dagen är ingen vanlig onsdag, för idag ska jag förhoppningsvis bli brunett, igen! Om färgen är bra vill säga, annars får jag väl köpa ny, simple as dell liksom. Jag vill ha en ny hårfärg. Men jag har ångest över det, för min röda slinga kommer försvinna när jag väl färgat det. Vilket är mindre kul.

Endast en dag kvar på Netto nu. Och jag vill inte sluta! Jag hoppas att jag får någon tim-anställning eller något efter detta. Jag hoppas starkt på det, för extra cash i månaden hade inte varit fel. Fan, jag har huvudvärk.

Got to go!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Citat?

"Vad är min människa för en människa egentligen?" 
Kan någon hjälpa mig? Jag kan inte komma på vilken film det är. Sånt är så jobbigt? Något förslag någon?

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ett övertag.

Lutar mig tillbaka och ger mig själv ett leende, en klapp på axeln. "Bra jobbat!", det är de enda orden just nu. Planera det, gör det och njut av det. Just så är det. I denna minut. Nu. En känsla som kommer att vara, inte för alltid, absolut inte. Men ett tag. Framöver. En känsla av övertag, i detta nu. Att veta, att du egentligen är feg. Jävligt feg. Lutar mig framåt, flinar. Styrka var något du hade, men också förlorade.

Jag ska somna med ett leende på läpparna och vakna med samma leende, trots att klockan är 06.00 på morgonen. Du är feg, visst är det så? Inte stark, som jag trodde. Jag vet det nu. Manipulera, försöka går ju. Det funkar inte. Inte på mig. Ett övertag. Det är det jag har. Jag vet. Du väckte mig, nu vet jag. Tack.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orden flödar.

Jag tänker bara låta orden flöda ur mina fingrar. Antingen blir det ett jättelångt inlägg eller ett kort. Och jag börjar med att säga att jag har haft en konstig känsla idag, att något inte stämmer, att något är fel, väldigt fel. Men jag vet också att något bra kommer att ske ur det som händer. Men jag kan inte förstå vad det är. Än har inget hänt, men något kommer att hända och jag är rädd för vad det kan vara. Min syster har haft samma känsla idag. Det kan vara vad som helst och jag är rädd, för första gången på länge. En rädsla som inte vill försvinna. Jag kan inte sätta ord på det men det känns sådär. Något är fel.

Jag har en del känslor i kroppen, rädsla, ilska, sorg, saknad men också glädje. Men alltid är så splittrat, jag får inte ihop det. Mitt liv vill inte riktigt hänga med och jag saknar folk, bland annat Glenn och Oscar. För första gången på länge nämner jag er här, jag vet inte varför jag har väntat. Men jag saknar er, väldigt mycket.
Glenn hade alltid glimten i ögat, man visste att han alltid hade något dumt för sig, något slags bus på gång.
Oscar, du var den som förstod, den som alltid fanns där, som lyssnade.
Ni är saknade, inte bara i mitt liv utan i många andras också. Men jag hoppas att ni båda mår bra och gör det ni vill göra. Säg till när och om ni kommer tillbaka.

Jag saknar min mormor, du har varit borta i snart ett halvår och jag kan inte fatta att du är borta. Det går inte in i huvudet på mig. Jag kan inte fatta att du låg i den kistan för knappt ett halvår sedan. Men på något sätt har jag förstått, för annars skulle jag inte har tårar på kinden. Men att veta att du inte kommer tillbaka gör ont. Jag är rädd för att min farfar ska försvinna, för jag vet att du inte mår bra. Och det gör ont.
Jag är arg för att vissa beter sig som idioter, puckon helt enkelt. Hur FAN tänker man? Har folk inget vett i skallen längre? Jag har försökt att glömma så mycket på ganska kort tid, saken är den att på något sätt så har allt påmint mig. Med små grejer, saker som jag ser. Som man inte har lagt märke till innan, men som man ser nu. Det påminner mig om saker som jag ibland inte vill minnas.

Det finns saker som gör mig glad, det gör det. Som när vi alla var tillsammans i fredags. När vi hade Powerbusmys. Att träffa en som gör mig glad. Grejjen är att jag kan inte göra mer. Det finns en spärr i mig, jag kan inte. Det går inte. Det tar stopp i mig. Men jag har en nyfikenhet, det finns nog en person som vet vad jag menar, men det är bara du som vet det. En nyfikenhet. Att försöka glömma allt är ingen idè, jag måste försöka minnas istället. Men känslan i kroppen finns fortfarande, något är fel, väldigt fel.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart slut.

Jag vill ha pizza! Jag är så jävla sugen på pizza så det är inte klokt! Men nej, jag ska inte gå och köpa någon pizza, jag lovar! Jag ska se om jag kan göra något gott att äta här hemma istället. Hmm, but what? Sista veckan på Netto börjar närma sig nu. Inte kul, jag vet verkligen inte vad jag ska göra sedan! Jag måste förmodligen hitta en ny praktikplats, för jobb finns ju inga att söka.

Btw, var inne och läste i Nicoles blogg innan om kungahuset och Fredrik Reinfeldt bland annat, och jag håller med dig Nicole. Varför ska svenska folket betala för hans bastu? Helt sjukt! Varför ska skattepengarna gå dit? Låt skattepengarna gå till det som behöver det mest istället. Äldre, försvaret etc. Inte hans bastu, för om de gör det, borde inte de som skattar ha tillgång dit då, egentligen? Jag menar, det är ju ändå skattebetalarna som har betalt den, så fritt fram. En bastu finns till ert förfogande! Dock så förstår jag om ni inte vill bada bastu i hans bastu, faktiskt.

Nu ska jag ha mat!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Seger!

Jag har hittat Cissis dunsocka/toffel!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Funderingar i Kinna.

Gårdagen var en lugn dag. Det var skönt. Ännu bättre var det att vakna upp till att solen sken rakt i ögonen på mig. Det är ett sätt som verkligen är underbart att vakna till. Och solen skiner fortfarande och jag har varit vaken i en och en halv timme nu. Snart ska få i mig lite frukost, sen så vet jag inte vad som händer idag. Jag behöver inte handla och det är skönt, riktigt skönt. Jag är jättesugen på att gå ut och ta några bilder. Så det kanske jag gör idag.

Jag funderar fortfarande på vart Cissis ena dunsocka/toffel kan ha tagit vägen. Efter i fredags så hittade jag bara en.. Vet någon vart den kan ha tagit vägen? Jag hittade mina två. Jag har letat överallt! Och min lägenhet är inte så stor, så det måste vara ett sjutusans bra gömställe!

Vet ni vad som spelas på min Spotify just nu? Lifehouse - You and Me, underbar låt. Lyssna på den! En annan bra låt är Lifehouse - Hanging by a Moment. Igår fungerade inte Spotify, den hade lagt av lite överallt vad jag fattade det som. Men tillslut så ville det fungera igen. Frukost väntar för min del, något gott, kanske en liten lyx-frukost? Hmm, detta tål att tänkas på. Ett avsnitt av Legend of the Seeker har jag också tittat på idag. Den serien är ganska bra faktiskt och huvudkaraktären är ju inte ful heller, så ögongodis i en bra serie. Det kan ju inte bli bättre!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (5) Trackbacks ()

Legend of the Seeker.

Vilket hemskt väder det är! Och värre verkar det ju bli med, innan snöade det lite, nu snöar det massor! Men visst okej, lite mysigt är det men nu när vi är så nära mars så tappar det känslan lite grann tycker jag. Det är nu det ska vara påväg att bli vår och vi ska börja få lite värme, iaf några plusgrader. Men icke det, istället så slänger vi ner ännu mer snö som kommer att bli helt underbart slask sedan!

Tänk om man hade haft någon att ligga och mysa med idag, just nu när snön bara väller ner. Att mysa ner sig i en soffa eller säng tillsammans, titta på en film. Jo, det hade verkligen varit något det. Kanske en kopp vanilj-tea till det och lördagen hade varit riktigt mysig. En riktigt härlig lördag.

Nu ska jag luta mig tillbaka för att titta på första och andra episoden av Legend of the Seeker. Någon som sett den och tycker den är bra?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haha!

Haha, jag har upptäckt en kul grej! Cissi, jag ringer dig sen!

Permalink Dagens upptäckt! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snö.

Jag hatar snö. Jag gör det verkligen. Det är blött och äckligt. Och tillslut blir det till det värsta av allt, det blir slask av allt! UÄCK! Varför ska det behöva finnas snö överhuvudtaget egentligen? Helt onödigt, om du frågar mig. Nu kan det allt ta och bli vår tycker jag.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frukost-tårta!

Tårta till frukost, det är grejjer det! Dock inte tårtan jag och Cissi gjorde, men den här funkade helt okej den med! Tack så jättemycket för igår, det var skitkul! Blev inget bloggande igår, jag var trött, väldigt trött. Tidig sänggång och tidig morgon, usch! Ett samtal från farmor fick jag idag. Det var trevligt, dom kunde inte komma idag och jag förstår de, sså som det snöar! Värsta äckliga snöstormen ju!

Idag blir det utgång, hoppas jag! Vet varken vart eller hur vi ska ta oss dit än, men det är en sån där sak som man bara märker helt enkelt. Jag fick en jätterolig grej igår av Anna-Sara och Angelica (tror jag att det var), det var 5 stycken fotoramar som man ska hänga i flera "snören", sen så snurrar dom när man hänger upp de, eftersom att de ska hänga i taket. Så det satt jag och pillade med igår innan jag gick och la mig. Jag fick jättemycket fina grejjer, så tack allihopa! 

Jag funderar på vad det blir att äta idag.. Pommes låter riktigt nice!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Massa saker!

Idag händer mycket, en hel del. Nu på under dagen har jag hunnit tvätta, hänga upp tvätten på tork, dammsuga, göra rent i badrummet, duscha, bädda sängen. Just det, håller på att tina en tårta som jag ska bjuda mami, papi och syster på. De kommer hit runt 16.00, efter att mami har slutat. De ska bjuda på pizza, mums!

Sen vid 19.00 så kommer resten av folket, Nicole, Marion, Cissi, Angelica, Anna-Sara, Robin, Elin, Martina och kanske Tim. Han visste inte, men förhoppningsvis iaf. Det ska bli jättemysigt, att träffa de där gamla hederliga folket som man brukade umgås med. Då blir det ännu mer tårta. Jag kommer att se ut som en tårta till slut. Men det ska bli gott!
Nä, nu får jag kila.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det sista du ser.

Jag önskar att du vore för alltid, det jag har med dig.
Men jag lovar dig att när allting är slut, det sista du ser är mig,
det sista du hör är mig.
Se hur isen börjar smälta vid stranden,
snart är vintern slut.
En gång satt vi där när solen var röd, det sista som brann var vi,
det sista som fanns var vi.
Tiden samlar oss, den glömmer inte dig,
blir du rädd, den sista du ser är mig,
den sista du hör är mig.

Du är mitt liv om vi bara har timmar kvar.

Permalink Texter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Chockvaknande!

Jävlar, vilket jävla chockvaknande! Herregud. Jisses. Jag måste återhämta mig, jag kommer tillbaka.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tårar, ilska och trivsel.

Med tårar på kinden så inser jag det faktum att jag börjar bli gammal. Så gammal att jag måste börja göra avtal hos både tandläkare och hyresgästförening. Vart tog det där bekymmerslösa och fria livet vägen, det som man hade för bara ett år sedan?
Att bli gammal är inte kul, det visste jag. Men att jag skulle bli det så fort, det kom som en chock för mig. Dagen bestod av tårtbakning tillsammans med den andra gamlingen, Cissi. Imorgon kommer vi att ha en sörje-ceremoni här med de allra närmaste. En dag där vi pratar minnen och bara är dom vi faktiskt är, inga krav eller pinsamma tystnader. De gamla, det trygga, vi.

Vissa människor går mig på nerverna. Hur respektlös får man vara egentligen? Hur långt får man egentligen gå? Hur lågt får man sjunka? Varför gör man så?
(Antagligen vet ni inte vad jag menar, och jag ber om ursäkt för detta. Men jag är arg och förbannad. Dock tänker jag inte berätta här vad det handlar om, för tyvärr vill jag inte skriva detta i min blogg. Men jag har aggresioner i kroppen som jag måste ha ur mig. På ett eller annat sätt.)

Denna vecka har jag mest fått sitta i kassan och jag är lite deprimerad för att nästa vecka är min sista praktik-vecka på Netto. Jag vill inte sluta, jag trivs så bra. Jag kan inte fatta att jag redan har varit där i 6 veckor. I 6 hela veckor! Men jag har förtur om de behöver sommarjobb och jag hoppas att jag får lite timmar där. Denna vecka har varit en bra veckan, med både bra och dåliga nyheter, jag har träffat Madde, Elin, Robin och Cissi, haft mest kassa-arbete. Har även sett 3 stycken gamla klasskompisar från Mp3: Johan K, Peetso och Bea. En händelserik vecka som inte är slut än på några dagar, för nu har jag 3 dagars ledighet och jag ska bara njuta.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Händig kvinna.

Går dagarna bara snabbare och snabbare? Eller är det bara jag som tycker det? Skumt, i så fall. Jag tycker dagarna bara flyger iväg nu för tiden. Jaja, det är la tur det så att de inte segar och gör veckorna skitlånga!

Idag har jag köpt mig en fåtölj, och jag har monterat ihop den själv med! Ibland undrar jag om jag inte är lite händig ändå? Ett nattduksbord och en fotölj, undrar vad det blir härnäst?

Det blev nog inget på Hemköp iaf, fick pratat med den personalansvarige idag och de hade tydligen fått in en praktikant från Arbetsförmedlingen. Nu hoppas jag skarpt på timmar på Netto!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fika med Madde och Maybelline.

Nu har jag precis käkat upp min middag, det blev en väldigt sen middag idag, just för att Madde och hennes lilla bebis var här. Men middagen bestod av pommes, korv och grönsaker. Nyttigt, eller hur? Inte ofta jag käkar grönsaker längre, det får det allt bli ändring på! Det var jättemysigt att Madde och hennes lilla snutt kom hit, vi pratade en hel del. Fikade lite och jag fick hålla Maybelline. Det gick riktigt bra faktiskt, trodde hon skulle börja skrika när jag höll i henne (vilket hon också gjorde, men det tog ett tag innan hon gjorde det). Sen så lukta jag bebis och det luktade jättegott!

Nu ska jag ta tag i disken, för andra gången idag. Förresten, jag fick faktiskt köpt en blomma till idag, så nu har jag två stycken likadana i köket och även en ros som jag fick av Jill i inflyttningspresent. Hör och häpna, den lever än! Har till och med varit duktig och vattnat den regelbundet. Imorn ska jag kanske köpa en fotölj, så det blir nog inga blommor imorgon. Har kommit fram till att jag behöver blommor i plast, eftersom att de ska stå i hallen. Och där är inte så mycket ljus. Så det får bli något framtida projekt, när man kommer till typ Gekås eller något.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kassa-dag.

Idag blev verkligen en kassa-dag för mig. Jag fick sitta i kassan på Netto hela dagen, från iaf halv tio till två. Dock hade jag ju lunch en timme däri mellan. Och det var skitkul! Jisses vad jag trivs där bakom! Och på lunchen så träffade jag Bea, hon körde postbil. Så det är hon som lämnar ut min post, det ni! Jag passade även på att fråga henne om det inte var obehagligt att ha ratten på fel sida av bilen, men det var det tydligen inte. Det var nästan mer bekvämt. En funderare där för mig.

Idag har jag köpt en blomma med, till lägenheten och hör och häpna, det är ingen plast! Förvånande? Haha, jag är nästan över mig själv faktiskt. Ska ner till Netto igen och köpa en likadan tänkte jag eller ja, något liknande. Något grönt, helt enkelt. Och då ska jag träffa Madde med! Det ska bli riktigt kul, så nu ska hon äntligen få komma och titta på hennes gamla lägenhet.

Imorgon hoppas jag att mamma kommer med, för jag ska köpa mer blommor. Känns nästan som om jag har gått och blivit ett blom-freak eller något. Iaf, jag ska köpa två lite större blommor då, så då tänkte jag att det är lättare om mamma kör, sen så ska jag kanske köpa en fotölj med, så nu får jag snart visa mig händig igen! Sen så ska jag till och med göra mat idag, men det blir efter att Madde har varit här. Funderar till och med om jag ska slänga ihop lite pannkakor så att jag har lunch i några dagar.. Det tål att funderas på! Vilken energi jag har idag! Helt otroligt, jag diskade till och med utan protester mot mig själv, haha!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Går inte att glömma, tydligen.

Alla hjärtans dag blev firat idag ändå, trots att jag hade tänkt att den inte skulle existera i år. För att jag inte har någon att fira den med. Men den existerade ändå. Det var såhär, Tim ville komma över en stund och det gjorde han och då dök det här samtal upp mellan oss:

- Du vet väl om att det är alla hjärtans dag idag va? (Tim)
- Jo, och det hade jag tänkt att glömma iår. Tänkte att den inte skulle existera iår. (Jag)
- Jaså, varför det? (Tim)
- Ja, jag har ju ingen att fira den med ändå. (Jag)
- Du kan fira med mig. Vi firar den tillsammans! (Tim)

Det slutade iaf med att jag fick en jättekram av honom och en alla hjärtans dag-fika tillsammans med honom bestående av kaffe (för honom), vainljtea (för mig), bullar och hallongrottor. Och en hel del prat. Det blev faktiskt ganska mysigt ändå. Enkelt och lätt, inte direkt något avancerat men kul. Så jag fick firat den iår ändå, fast än jag hade tänkt att glömma av det. Men det går tydligen inte att glömma av alla hjärtans dag, vilket jag trodde.

Efter det så gick jag hem till Cissi, ja, ni hörde rätt! Jag gick hela vägen dit OCH hem sedan. Kallt men med musik i öronen funkar allt! Jag blev faktiskt erbjuden skjuss av Tim, men jag hade inte bestämt mig om jag skulle till Cissi när han var här, så jag fick helt enkelt gå istället. Där fick jag mat, som jag inte alls hade trott. Men det var riktigt gott. Sedan blev det en hel del prat med Cissi också, som behövdes faktiskt, fast vi sa egentligen inte mycket, men det vi sa det täckte in en hel del. Och nu är jag hemma, fast det har jag varit i ca. 2 timmar iaf. Nu ska jag in i duschen och värma mig, sen är det snart dags för sängen.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Cissis dag.

Idag är det alla hjärtans dag, en dag för de som har någon att dela den med. Ni vet, drömprinsen. Inte jag, jag har ingen att fira den med. Så alla hjärtans dag existerar inte iår för mig, förrutom det att det är Cissis födelsdag idag! Så hon blir hela 21 år, närmare 40 än födseln nu. Så grattis på födelsedagen Cissi lilla!

Tänkte också passa på att skriva att jag även bloggar för http://www.markbloggen.com/, om ni har lust att gå in och läsa där med så hade det varit jättekul! Då klickar ni bara på bloggar i menyfältet, sedan på min bild. Det står även Camilla på min bild och där har ni mina inlägg. Jag passar även på att säga att ni borde gå in och läsa Daniels blogg där. Den här killen skriver grymt bra, så det är ett tips!

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

En lördag.

Idag är det lördag, folk ska ut. Förmodligen inte jag, är trött och lite seg i huvudet. Jag är medbjuden upp till Gbg tillsammans med Big Q och lite folk. De ska tydligen till något som heter Parken. Men nej, det lockar inte. Jag vill ut, men jag orkar inte åka ändå upp till Gbg för att gå ut. En hemmakväll får det bli, idag igen. Sen så är jag inte helt frisk och jag känner inte för att dricka om jag inte är helt frisk.

En tripp hem till Jill blev det denna dag, äta god mat och umgås med henne, Big Q, hans bror och Jessica. En kompis från Gbg. Det var riktigt trevligt, inte träffat Jessica sen.. Ja, en tid tillbaka. Några år faktiskt, så det var kul. Förmodar att jag sticker över sen igen, men jag tänkte att jag gör en liten update här först.
Inatt så sov Cissi här. Det var mysigt, vi låg och pratade i flera timmar och tillslut så somnade vi och helt plötsligt var det morgon. Ja, en hel del fick vi sagt igår. Det var skoj, få ur sig lite aggresioner. Det behövs ibland.

Nä, ska man börja trampa iväg igen tro? Förmodligen blir det så. Orka sitta hemma själv och inte göra något. Det är inte kul. Jill och Jessica, here I come, haha!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cissi.

Min Cissilutt kommer hit idag.

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drömprinsen.

Jag sitter och väntar på att den där drömprinsen ska ramla in genom dörren. Jag undrar om han någon gång under mitt liv kommer att göra det? Han som får en att känna sig.. Ja, bra, liksom. Den som faktiskt gör en lycklig. Jag har undrat länge.. Finns han tro?

Jag undrar hur min drömprins ser ut, kanske är han blond, svarthårig eller brunett? Jag hade nog gillat det sista. Undrar om han har blåa ögon, eller gröna, kanske bruna? Gröna ögon är fint, jag gillar gröna ögon. Men bruna är verkligen inte fult heller, egentligen är ingen ögonfärg ful, jag tycker alla har fina ögon, ibland tycker jag att jag själv har fina ögon. Men det inträffar väldigt sällan. Men jag tror inte drömprinsen finns, eller jag vet inte riktigt. Jag vet nog inte riktigt vad jag ska tro. Känner man riktigt starkt för någon, så är det klart att han blir drömprinsen, för tillfället, eller förhoppningsvis några år framåt, eller ja, tills döden skiljer en åt.

Men Mr. Right finns inte, det har jag och Elin konstaterat. Jag har då aldrig sett en Mr. Right, faktiskt. Drömprinsen kanske finns, men inte Mr. Right. Men Mr. Snyggo finns, han har jag sett. Han var.. Snygg. Väldigt snygg! Det är konstigt egentligen, enligt alla filmer så har alla tjejer drömt om sitt stora drömbröllop sen de var små, men jag har då aldrig egentligen tänkt på det. Jag har alltid kännt, varför ska jag gifta mig överhuvudtaget? Jag kan lägga de pengarna på väldigt mycket annat. En soffa, till exempel. Det är jag i större behov av just nu än ett bröllop. (Sen så är soffan billigare också, så då kan jag köpa en soffbord till soffan med!). Vilka tankar jag har en fredag!

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Pant.

Fick pantat, det blev 26:-. Jag köpte godis och riskakor. Mums! Sen smet jag in på MBAB:s kontor med. Fick ett brev om renovering nu under 2010, så jag hade lite frågor om det. Men det känns som om det inte behövs, eftersom att de ska renovera hela huset under 2011. Så det är lika bra och vänta. Det gällde bara vardagsrummet ändå och där behövs ingen direkt renovering.

Ska ringa min fastighetsskötare med om lampan i ugnen, det har inte blivit av än. Oops! Men man kan inte komma ihåg allt. Nästa vecka ska jag till tandläkaren med, det lockar inte. Jag gillar inte tandläkaren. Men man får väl passa på när man har gratis tandvård detta året med.

Vet ni vad som är kul, det är att all post som dimper ner i brevinkastet faktiskt är till mig! Men däremot är det bara räkningar, så då är det helt plötsligt inte alls lika kul.. Kan man inte få ett kort eller något? Det hade varit mycket trevligare.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidig fredag.

Folk undrar säkert vad jag gör uppe tidigt en fredag, men ja, för att komma hem måste man ibland gå upp tidigt. Tyvärr. Soffan var inte alls skön att sova i, som jag misstänkte. Men några timmars sömn fick jag åtminstone. Men jag känner inte för att gå och lägga mig heller. Jag ska nog gå ner till Netto och panta lite, om jag har tur så får jag iaf 30:- i pant. Inte fel alls, sen så är det inte jag som har betalat alla flaskor och burkar heller. Lite extra money!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Smörgåstårta.

Sitter hemma i Älekulla just nu. För första gången på en månad. Helt ärligt, det har gått så lång tid. Undrar när nästa gång blir? När min syster fyller år kanske? Det är i juni. Det är en bit kvar. Jag ska sova på soffan i natt, skönt. Inte så, egentligen. Det kommer nog bli ganska obekvämt. Jag saknar min säng. Men jag har iaf fått träffa min katt idag, det gillar jag. Jag tycker om honom.

Min syster gör te till mig och henne nu. Vaniljte. Det ska bli gott. Nä, nu ska jag vara social och umgås lite. Btw, jag har ätit smörgåstårta idag, det var jätte-gott!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Killar, en evig fråga.

Jag förstår mig inte på vissa människor, speciellt killar. Och nu menar jag självklart inte någon speciell kille eller någon specifik typ av killar. Utan killar i största allmänhet. Så, om någon vänlig, smart själ som läser min blogg kan förklara för mig, så skulle jag bli väldigt tacksam.
Jo, det är såhär, så fort man är allmänt trevlig mot en kille, ni vet förhoppningsvis hur jag menar, så blir de väldigt för intresserade och det kan vara väldigt jobbigt eller rent ut sagt otrevligt om man har otur. Speciellt om man själv inte är intresserad på det sättet. Jag har varit med om en kille, som faktiskt var riktigt jobbig, till slut så fick jag ju hjälp av en kompis, man kan säga att vi lurade den här killen. Så han slutade att ringa och smsa. Jag är glad att den här killen aldrig fick min msn. Varför är det så att en kille blir över-trevlig och väldigt påhängsen så fort man är allmänt trevlig? Kan någon kille förklara detta för mig? Är det så att killar tänker "Oj, henne kan jag nog få i säng!" eller något annat, så fort man pratar med dem?
Även när du dissar de totalt och verkligen visar att "Jag vill inte, låt mig vara!". Så låter de en inte vara. En Stalker-light, ungefär.

Jag förstår mig inte på killar, kanske kommer jag aldrig att göra det heller, men jag vill väldigt gärna försöka. Kanske finns det ingen förklaring heller. Och jag vet att alla killar är inte såhär. Men många är det och det är synd, för när killar är så här, då blir man heller inte intresserad. Dem är säkert jättefina killar, men inte när dem gör som dem gör. Sen så kanske det är så att tjejer ska inte förstå sig på killar. Lika lite som killar förstår tjejer. Men tänk var bra det hade varit, om vi faktiskt förstod varandra. Men allt hade kanske varit för enkelt också om det var så. En tanke, helt enkelt. Har du ett svar?

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mätt och belåten.

Mätt och belåten. En sak är säker, jag är grym på att laga mat! Här är iaf en "jätte-bra" bild på min mat idag, gott det ser ut va?

Hmm, nu ska jag diska med. Mindre kul. Men någon måste göra det. Och tyvärr är det jag.

Puss&Kram

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Chefens, chefs, chef!

Hann inte blogga igår, eller rättare sagt, jag skrev ett blogginlägg men så kom det fram en såndär grå ruta ni vet? Så mitt inlägg försvann självklart. Sen så kunde jag knappt komma in på blogg.se. Så jag hade stora problem igår, men nu är jag här igen. Har precis satt igång ugnen, ska göra lite pommes och korv tänkte jag. Har handlat både idag och igår, så nu har jag handlat mat för 300:-. Så nu har jag mat ett tag. Imorgon kommer jag bli bjuden på smörgåstårta, det gillar vi skarpt! Det är för att mami fyller år idag, men jag kan inte åka hem förrän imorgon, pga min praktik.

Idag har jag fått sitta i kassan, i lite över timma. Vilket var skit-kul! Jag trivs där, men jag upptäckte att jag trivs bäst i den kassan med alla kampanjvaror. Den andra kassan kändes så.. Konstig. Sen blev det ju lite städ-jobb, varuupp-plockning och frontning. Fick träffa chefens, chefs, chef idag! Hängde ni med på den? Haha, lite krångligt, men han var jätte-trevlig och fråga vad jag fick göra och om de var snälla mot mig. Och så att jag inte fick städa hela tiden.

Nä, nu ska jag ställa in pommesen i ugnen!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens upptäckt!

Dagens upptäckt!:
Att tömma en pressmaskin är inte särskilt svårt, efter många om och men, så lyckades till och med jag!

Puss&Kram

Permalink Dagens upptäckt! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Minnen med Nicole.

Dagen har bjudit på praktik och även en spontan träff med Nicole. Praktiken gick väldigt bra idag. Fick prisänkt varor och även tömt pressmaskinen för första gången! Helt själv till och med. Det var lite krångligt men jag lyckades nog allt. Dock var det plast jag fick pressa, så det var ju inte direkt tungt, men jag gjorde det och det är hela grejen!

Har även haft en spontan träff med Nicole idag, hon tittade upp i min lägenhet efter att hon hade slutat. Lite tjöt här blev det och sen bar det av mot gymnasiet faktiskt. Hon behövde sina betyg från gymnasiet och det var lätt fixat. En fika hann vi också med och ännu mer tjöt, om dåtid och nutid. Riktigt härligt var det, det behövde jag. Har inte träffat henne på ett bra tag så det var välbehövligt.

Oj, nu pluppa det upp att jag fick ett mail ifrån facebook, så då har det hänt något kul där. Nu har jag precis ätit mat med, det fick bli makaroner och köttbullar. Enkelt, snabblagat och gott. Precis som det ska vara! Om en månad så ska mina FUV:are sova här, det gillar vi! Ska bli as-skoj. En hel helg tillsammans, det ska bli riktigt roligt! Nä, nu väntar disken, ännu en gång!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lägenhetsbilder.

Okej, det blev ingen direkt nyttig handling, men jag köpte åtminstone mannagryn. Så nu ska jag försöka börja äta gröt. Nyttigt, eller hur? Och som jag lovade, lite bilder på lägenheten (klicka för större bild):
Här är kök, hall och vardags/sovrum. Ingen bild på toaletten, tänkte att det var inte jättenödvändigt.. Fastän nöden inte har någon lag. Haha! Oj, är man trött eller?

Puss&Kram

Permalink Bilder Kommentarer (2) Trackbacks ()

Städar med Nordman.

Återkommen! Blev ingen Donken, ganska skönt. För jag hade redan ätit där idag, med mami, papi och syster. Men istället för att "hänga" på Donken och förlora massa tid så hann jag, diska, träffa Big Q i ca. 20 minuter, dammsuga, sopa, moppa, flytta lådor och slänga ihop de kläder jag inte använder knappt i resväskan! Och allt detta på en och en halv timme. Detta tycker jag var riktigt bra gjort och uppepå detta så är jag faktiskt lite sjuk också.

Sådär, nu har jag nästan varit för duktig, men jag måste erkänna att det är väldigt skönt nu när det nästan är skinande rent! Självklart hade jag igång musik på Spotify när jag städade och dagen till ära blev det en massa Nordman-musik! Aggresivt, fartfyllt och underbara texter. Kan inte vara bättre när man städar.

Funderar på om jag ska göra lite mat med, men jag väntar lite, åt egentligen för inte så länge sedan så det får vänta några timmar. Men jag funderar på att gå och handla lite. Hade kanske inte gjort något, så kan man bara gå hem efter praktiken imorgon.
Ska försöka ta lite bilder och slänga upp här med, nu när det är så städat och fint. Får ju allt passa på. Men det får bli efter att jag handlat.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Massa saker, senare!

Byrån står nu inne i klädkammaren, fylld till brädden med det mesta av mina kläder. Vita gardiner hänger nu i köket, efter endast en månad! Snart kommer lådorna att tryckas upp mot en annan vägg, för att förmodligen flyttas igen. Min resväska kommer att slås igen med kläder i som jag knappt använder. Disken väntar på att bli diskat och även den torra disken väntar på att få åka in i skåpen. Härligt! En vanlig söndag.

Men, det får tyvärr vänta, för att ett samtal från Big Q fick jag precis. Vi ska tydligen "hänga" på Donken. Fy, vad jag är cool! Haha! Uppdaterar sen!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknaden och soffan.

Återkommen efter lite sökande efter bl.a. soffor på blocket.se. Har hittat ett antal bra soffor som jag är lite intresserad av. Billiga och de verkar ganska fina och verkar vara i bra skick. Dock så finns dom väldigt långt bort istället. Typiskt min otur, självklart.

Sen så undrar jag om det händer något idag, jag har en känsla av att det inte kommer att göra det. Funderar på om jag ska poppa upp en stor skål med popcorn och titta på serien om Merlin! Det låter fruktansvärt skönt, jag kanske t.o.m. knäcker en cider! Oj, vilka planer jag har en sån här lördagskväll!

Nästa vecka får jag äntligen träffa min älskling! Min enda älskling här i världen, min kissekatt! Ååh, jag längtar, jag saknar honom så mycket så att det gör ont ibland.

Puss&Kram

 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

En lördag.

Idag börjar tydligen melodifestivalen. Där ser man. Man har verkligen inte koll på sånt längre tyvärr. Men det blir nog att titta på det, kanske. Beror på om Angelica har lust till det. Om hon hittar hit idag vill säga.
Denna lördag har än så länge gett mig:
*En sovmorgon till halv 10.
*Lite presentshopping till mamma.
*Inhandling av mat.
*Telefonprat med Tim.
*Träffat Jill.
*Matlagning.
*Lite lätt städning + diskning.
*Och nu lite bloggande.

Givande. Nja, sådär. Ingen utgång ikväll, jag är förkyld, har inte direkt lust att bli ännu mer sjuk. Så en hemmakväll får det bli istället. Imorgon kommer mami, papi och syster hit. Kanske kommer jag äntligen att få lite gardiner i köket, förhoppningsvis! Och kanske en byrå i klädkammaren. Det hade varit nice och fått hit det nu faktiskt. Hoppas att de lyckas få in byrån i bilen bara.
Funderar att gå in på blocket.se med, kolla lite soffor. Kanske hittar något kul och billigt. Återkommer om detta!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill du veta vem jag är?

Tror du att ensamhet kan dölja vad du känner? Göm dig, så får du ingenting.
Det finns nätter då jag fryser i ensamhet. Hur kan sekunder bli evighet?
Be mig, så stannar jag kvar. Vill du veta vem jag är?
Letar du efter värme där ett hjärta slutat brinna?
Har du din själ någon annan stans?
En känsla av att inte finnas till, men be mig, så stannar jag kvar.
Om du vill veta vem jag är.


Att veta.

Permalink Texter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött!

Är trött, så jag funderar på att lägga mig. I min underbart sköna säng. Imorgon ska den få nya sängkläder tänkte jag. Det ska bli skönt. Jag tycker om nya sängkläder.
Idag var sista dagen på min arbetsvecka, för den här gången! Och Cissi har varit här idag, det var kul, mysigt och mycket lärorikt kan jag säga. Ibland så är vi ganska djupa, det var vi idag. Väldigt djupa, faktiskt.
Imorgon har jag tvätt-tid, inte så kul egentligen. Men det måste ju göras. Och förhoppningsvis får jag samtal från Hemköp imorn med!

Sängen kallar, helt meningslöst inlägg och jag är sjukt trött, nice blandning, tycker ni inte?

God natt!
Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Minnen.

Jisses, vilken dag! En dag full av minnen, en film från 8:an och prat om framtiden. Kanske är det därför jag är som jag är? Nu är jag pigg på framtiden och jag vill verkligen veta vad framtiden har att erbjuda mig! Jag är sjukt nyfiken och det är det absolut värsta!

Ett minne som blir till riktig nyfikenhet för framtiden. Mitt liv, det börjar nu!

(I know, helt underbart konstigt skrivande. Kanske bara jag som fattar vad det är jag skriver och jag ber om ursäkt om ni känner er som frågetecken, men det här är vad jag ska skriva idag.)

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det som gnager.

Har ett sånt där mitt dagliga horoskop på facebook. Tycker det är kul och läsa och se om det stämmer överrens med dagen och oftast gör det också det. I dagens horoskop så stog det "Nu gäller det att du tar tjuren vid hornen och tar itu med något som har bubblat under ytan sedan november. Äntligen blir det då ordning på torpet." Först kunde jag inte alls komma på vad det var som låg under ytan och bubblade, så då tänkte jag att jag kan ju kanske gå in i bloggen och se vad jag skrev i november. Och det visade sig att i november kapade Oscar all kontakt med oss. Det är det som ligger och bubblar under ytan, jag vill nog väldigt gärna ha tillbaka dig i mitt liv Oscar, men när du kapade oss som du gjorde, så vet jag inte hur du tänkte. Men jag kommer väl att fatta en dag, kanske? Jag är glad för de minnena som jag har med dig. Alla de gångerna vi snusade eller när vi tog oss en powernap. Det är kul minnen och jag är glad att jag har dom, för då kan jag minnas dig som du var, när du fanns i våra liv.

Jag tror nog att jag bara behöver ha ur mig en del tankar och känslor. Men sen så känner jag inte alltid för att skriva de här, men ibland gör man det ändå. När man skriver elaka grejer om folk man både känner och inte känner, för jag tror inte att man alltid menar det. Kanske just då, men jag tror nog att man ångrar sig i efterhand. Jag gör i alla fall det, ett inlägg som jag skrev för länge sedan, dock låter jag det vara kvar. Fråga mig inte varför men jag gör det, kanske hjälper det mig att påminnas om hur jag kände då och att inte skriva så igen. Kanske, jag vet inte.

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Stor händelse!

Idag har det hänt en stor händelse, men jag börjar från början! Praktik idag, mellan 7-14. Inte så farligt jobbigt idag, slapp köra städmaskinen, men det tråkiga var att varorna som skulle komma innan 7 kom runt 12. Så det blev lite stressigt där ett tag. Lastbilen hade fastnat, så vi får la hoppas att det går bättre för honom imorgon.

Under dagen smsade/ringde jag till Anna-Sara och Tim. De träffade jag strax efter att jag slutat hemma hos mig. Tim bjöd mig på pizza (för att jag bjöd honom på pizza för ett antal veckor sedan). Kollade min mail med och det visade sig att jag slipper åka upp till Borås på fredag för Coachmöte utan hon ringer istället. Så där sparade jag lite pengar! Sedan var Tim här till 16.00 ungefär, han skulle iväg och jobba, han har 5 minuters gångväg ifrån mig till där han jobbar. Så han kanske skulle titta in sedan när han slutade vid 21.00, så jag får se om jag träffar honom sen igen. Anna-Sara åkte härifrån vid 17.00, till gymnasiet för att plugga matte. Hon pluggade här med. Det tyckte jag var duktigt av henne!

Sedan så hände den stora händelsen! Håll i er! Håller ni i er? Bra! Jag fick ett samtal från Stefan på Hemköp om att de behöver personal och de ville att jag skulle komma på arbetsintervju på onsdag kl. 10.00! Jag är helt mållös, har inte en aning om hur det gick till, men jag är överlycklig för att det hände, skulle varit as-nice om man får fast anställning där! 5 minuter från jobbet, nice!!

Haha, så nu sitter jag och flinar med ett brett leende över mina läppar och det rör mig inte i ryggen att jag har ett enormt diskberg att diska! Fast jag tänkte diska det nu, med ett leende på läpparna!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()