Sjukt kul!

Kvällen/natten var sjukt kul! Åtminstone hade jag sjukt kul. En billig kväll blev det också som bara kostade mig 20:- för gaderoben. Nice! Väldigt mkt dansande blev det och det var verkligen jättemycket folk och man såg en hel del människor som man kände igen, bl.a. Jimmy från Mp3 och en hel del andra. Fick även träffat lite nytt folk. Jag, Angelica och Big Q kom väl ut ifrån Hotellet runt halv 3 eller något, jag och Angelica somnade hemma hos mig runt 3 och sov fram till halv 12 idag.

Mami, papi och syster skulle egentligen kommit hit idag men det gjorde de inte. Pga att papi var sjuk och att det var dåligt väglag. Angelica var snäll och bjöd mig på pizza, som tack för att hon fick sova här. Hon åkte hem runt 16.00 ungefär, just nu väntar jag bara på att klockan ska bli typ 21, för jag är sjukt trött och ska upp kl. 6 imorgon. Hemskt va mkt klockslag det blev i det här inlägget! Hur ser denna veckan ut då tro?:

Måndag: Praktik, 7-14.
Tisdag: Praktik, 7-14. Mami kanske kommer förbi.
Onsdag: Praktik 7-14. Träffa Elin och snacka lite skit.
Torsdag: Praktik 7-14.
Fredag: Coachmöte i Borås kl. 9, leta efter ett kul spel som heter "Sanning eller Konsekvens, den elaka versionen" och tvätt-tid. (Mys/utgång?)
Lördag: Inget planerat ännu. (Mys/utgång?)
Söndag: Inget planerat ännu. (Mys?)

Mjo, en ganska skön vecka framför mig ändå. Nice! Sådär, nu kan klockan bli 21 tycker jag så att jag kan få gå och lägga mig. Dock måste jag duscha och diska innan, så det tänkte jag göra nu. Så är det gjort.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Taggad!

Ikväll så taggar vi för utgång med de bästa! Dock är inte alla av de bästa med tyvärr, men de ska helt enkelt med nästa gång! Så är det bara.
Big Q, Cissi, Marjök och Angel, nu kör vi!

Det visade sig att Tim vinkade på mig i Kinna idag, men såg jag honom? Nope. Men! Jag har en bra anledning till varför jag inte såg honom! Jag hade solen i ögonen och ville bara få bort den så jag svängde in på en annan gå-gata, så det var därför jag inte såg honom. Så ropade han på mig, så ja, då såg jag honom iaf! Mina händer är svinkalla! Funderar på om jag ska ut igen och ta mig in på Lindex igen, nu kanske det inte är lika mycket folk. Ska ta ut money med. Lika bra att få det gjort!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Titt som tätt.

Idag har det tittat in människor titt som tätt i min lägenhet, Angelica, Tim och Big Q. Och ringt i min telefon har det gjort titt som tätt med, Big Q och Papi. Även jag har plingat iväg två samtal med min telefon, till Larza och Mami&Papi&Syster. Mkt trevligt vill jag säga. Big Q kom hit och bjöd på ett wienerbröd, jättegott! Sen så åkte jag med honom hem till honom, i brist på annat att göra en fredagkväll. Han bjöd till och med på en cider och kanterna på sin pizza! Sen var han snäll och körde hem mig med.

Så nu är jag hemma igen, vilket äventyr. Är helt slut! Och jag har inte hunnit in i duschen än heller. Funderar på att göra det nu och sedan gå och lägga mig, för jag är riktigt trött. Fast jag ska diska den sista disken med som är i handfatet. Blir ingen dagens upptäckt idag, för jag har inte upptäckt något särskilt roligt tyvärr. Dock har jag ett STORT problem.. Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorn. Jag vet byxor, men grejen är vad man ska ha till det.. Oj.. Det får bli morgondagens problem!

Ska till Ahlqvist, Lindex och Netto imorn med. Kolla present till Mami, göra slut på lite pengar på presentkortet och inhandla lite förnödigheter. Nice, en del att göra imorgon, med andra ord. Sen är det utgång som gäller!  

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Angelica.

Angelica kom hit idag vid kvart i tio imorse, så ingen direkt sovmorgon för mig, men det är ändå skönt att komma upp på morgonen. Det blev lite lunchning och tjat med henne, alltid trevligt! Tvättningen är gjord, även upphängningen av tvätten. Nu väntar jag på att det ska torka. Ska in i duschen med, det ska bli skönt. Måste diska med. Städa blir det nog också att göra och gå in på platsbanken och kolla om det finns någon nice jobb med.

Imorgon blir det utgång, det gillar vi skarpt! Och vet ni vad? Jag funderar allvarligt på att börja gymma, thanks to Angelica! Men det hade nog varit ganska skönt faktiskt. Få igång musklerna lite och köra en trim för magen. Nice! Tänkte att då kan jag ju testa på Yoga med, det har jag alltid velat göra, det verkar skoj! 
Nä, dusch och disk för min del nu!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens upptäckt!

Ny kategori här i min blogg: Dagens upptäckt!
Tänkte att det kunde vara lite kul kanske. Kommer förmodligen inte skriva om en dagens upptäckt varje dag, men om man verkligen upptäcker något kul, så tänkte jag att jag kan kanske skriva det här, i brist på annat vettigt att göra helt enkelt!

Så alltså:
Dagens upptäckt: Att diskning går mycket snabbare om man pratar med någon samtidigt!

Puss&Kram

Permalink Dagens upptäckt! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Märta-Pärta, Dolly, Cissi och Fleppolina.

Idag har Märta-Pärta, Dolly (Dolly är Märta-Pärtas hund), Cissi och Fleppolina tittat förbi. Mkt, mkt trevligt! Vi käkade lite kakor och glass, sen så tjötade vi en hel del. Det var skönt och träffa Märta-Pärta igen, inte sett henne på ett bra tag. Hon åkte hem först, hon skulle hem och äta. Sen så när hon hade gjort det så blev Fleppolina hungrig, så vi gick och köpte pizza. Mums!

Sedan kollade vi på en film och tittade på lite bilder, ja, alltså, jag, Cissi och Fleppolina. Sedan så åkte dom hem. Så nu är det tomt i min lägenhet. Ska nog försöka ta tag i disken innan jag går och lägger mig, så är det gjort. Imorgon vet jag inte vad som händer, har tvätt-tid iaf mellan 12-17. Men det blir la en eller två tvättar kanske. På lördag blir det förmodligen utgång! As-nice!

Btw, jag fick en exklusiv bäddning av Märta-Pärtas hund. Mkt, mkt vackert blev det. Just det, mina grannar hade det väääldigt mysigt härom kvällen/natten. Det lät som det iaf, sjupa stön och stonk. Det var väldigt lockande och ta en kvast eller något och banka i taket, endast för att jävlas. Men jag struntade i det, men kul hade det varit!

Puss&kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Besviken, kall och snöstorm.

Jag trodde inte att du var en sånhär människa, jag är besviken och ledsen på samma gång. Jag fattar inte. Inte längre. Ingenting. Nu orkar jag inte, nu vill jag inte veta av dig, kom inte tillbaka, för jag tar dig inte tillbaka. Inte nu, eller om en månad. Men vem vet, kanske i framtiden, någon gång. Men inte nu, för jag orkar inte.

Det är snöstorm, kallt och hemskt. Nu drar jag igång Spotify på hög volym (alltså så högt som det går på min stackars mobbade dators högtalare) och bara är. Maten är uppäten, det ända som är kvar att göra är att diska och duscha, sen är jag klar för den här dagen. Funderar på om jag ska flytta fram min tvätt-tid en vecka, jag har ingen tvätt att tvätta typ. Hur ser min resterande vecka ut tro?

Torsdag: Praktik, 7-14. Träffa Martina och kanske träffa Felix och Cissi.
Fredag: Ledig, jobbsökande och kanske träffa Tim (har ingen aning än). Tvätta?
Lördag: Utgång med Angelica och Cissi iaf. Angelica sover här.
Söndag: Ingen aning, men förhoppningsvis bara slappa!

Oj, ja, inte så mycket då, egentligen. Nu ska jag hitta på något annat.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mami och syster.

Ingen praktik idag heller, vaknar med samma hemska huvuvärk som jag somna med igår. Så jag blev hemma idag med. men imorn så ska jag gå, så är det bara.

Mami och syster kommer och hälsar på idag, det ska bli skoj. Känns som man inte sett de på ett tag. Ska försöka få bytt en lampa i köket med, vi får se hur det går.
Nä, jag orkar inte skriva när min huvudvärk gör sig påmind hela tiden och det är inte kul.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Skräck.

Jag och Cissi såg en skräckfilm igår. En riktig skräckfilm, en läskig skräckfilm. Paranormal Activity. Vi skrek flera gånger, som tjejer verkligen. Jag undrar vad grannen tyckte, hon trodde nog att vi inte var riktigt kloka i huvudet. Men det var läskigt. Jag trodde inte att den skulle vara så läskig. jag trodde verkligen inte det.. Men det var den. Varenda gång det bytte scen, så sa jag och Cissi: "Nej, inte natt, inte natt! Inte natt igen!" eller "Nej, men gå inte dit, nej, snälla, gå inte dit!". Men det blev natt endå, fastän att visa att vi inte ville det. Det var hemskt. Det är den enda riktigt läskiga och även bra skräckfilm jag sett. Och jag har sett en del. 5-i-topp-listan för skräckfilmer ser ut såhär:

1. Paranormal Activity
2. Blair Witch Projekt
3. Rec
4. Stay Alive
5. Halloween/Fredagen den 13:de/Terror på Elm Street-filmerna
Bubblare: Resident Evil

Ja, där har ni de. Mina favoritskräckisar. Efter den så såg vi på American Pie - the Book of Love. För Cissi hade inte sett den. Den är ju sjuk den filmen, men skoj. Snuskhumor, det gillar vi.
Idag blev ingen praktik, mådde inte alls bra i morse. Mådde illa så fort jag reste mig upp och höll på och svimma och det känns inte som om man ska jobba då. Eftersom att jag står upp hela dagarna. Men imorgon så ska jag dit, för jag hoppas att jag får börja sitta i kassan denna veckan.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Skjorta eller t-shirt?

Det var den stora frågan för Big Q igår när han skulle gå ut i Gbg med Mathias. Först skulle han bara gå i t-shirt, men det tyckte varken jag, Marion eller Cissi. Inte heller Mathias tyckte det när han kom hit. Så efter många om och men så tog han skjorta på sig. Min skjorta, som jag köpte för något år sedan. Och ja, det är en kill-skjorta, inte en tjej-skjorta, fast det hade sett sjukt kul ut om det hade varit det.

De kom ju iväg tillslut iaf och jag hoppas att de hade roligt och lyckades komma in gratis. Jaja, det får man la höra om inte annat. Donken blev det en stund igår med. Gott! Jag ska nog bara chilla idag. Tror jag iaf, ska se om jag har någon nice film som jag kan titta på.

I veckan ska jag och mami till Jysk, sen så kanske Madde kommer någon dag också, hon kunde inte förra veckan. Fast det är söndag så lägntar jag sjukt mycket till nästa helg redan. Hmm, wierd!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

En händig kvinna.

Är en händig kvinna och en duktig sådan dessutom! Lyckades få ihop mitt nattduksbord helt själv, känner mig väldigt lycklig över detta. Idag har jag fått gjort en hel del. Var uppe ur sängen redan kl. 9. Käkade frukost bestående av en pannkaka och O`boy. Sedan diska, få upp lådor till vindsförrådet. Fick med mig en bok ner som Marion ska ha, ta ut soporna, handla, flytta över papper från en pärm till en annan, duscha och sätta upp lite tavlor. Händig kvinna var ordet och där har ni mig!

Nu vet jag däremot inte vad jag ska göra, måste försöka få tag i Big Q och se vad som händer idag/kväll. Sedan ska jag nog fixa och dona och ha mig. Det här ska nog bli skitbra! Tycker allt att det är lite för tyst här i lägenheten, så det blir till att sätta igång lite musik också. Nice! Nu är klockan 12 och jag tycker att jag är extremt duktig, och det händer väldigt sällan kan jag lova. Förresten, jag saknar mina FUV:are en del, vill träffa er igen, snart!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kluven.

Nä, alltså jo, eller kanske. Jag vet inte.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakning.

Idag var sista arbetsdagen för mig den här veckan åtminstone. Efter det så träffade jag Cissi direkt, hon var och klippte sig, så det blev till att vänta tills hon blev färdig i håret. Efter det så gick vi hem till mig, bytte om och gick till Jysk och kom knappt därifrån. Men när vi tillslut kom därifrån så fick vi med oss ett nattduksbord, en dörrmatta och en glödlampa. Nattduksbordet är fortfarande inte ihopsatt. Jag är visst inte så händig ändå. Min räddning hoppas jag blir Tim imorgon. Cissi och jag bakade också, vi gjorde Kärleksmums. Sen så gjorde vi pannkakor med, för vi var hungriga. Jag vet inte hur många gånger som vi diskade, men det var ett antal gånger. 

Fick träffa Nicole och Robin en stund idag med, det var skoj. Jag och Robin ska åka till IKEA någon dag, då ska jag shoppa soffbord tänkte jag, sedan så ska vi tydligen åka till Gekås med. Det ska bli skoj. Däremot vet jag inte när det blir, men det märker vi. Nu kallar sängen på mig, för jag är trött som bara den och har ont i hela kroppen. 
God natt med er!

Puss&Kram 

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Bloggar och fix.

Vad duktiga alla har varit på att blogga det senaste dygnet, det gillar jag skarpt! Sitter just nu och käkar lite "kinapuffar", det är alltså inga riktiga kinapuffar utan fejk-puffar. Men de går att äta de med. Idag stog moppning, sopning, varuplock och frontning på schemat. Som vanligt, men jag var även med bakom kassan och tittade lite, så nu kan jag tre PLU-koder redan, duktigt va? Till banan, gurka och lösgodis. Helt enkelt det viktigaste. Imorgon är det torsdag och min sista arbetsdag för den här veckan, lite skönt faktiskt. Kanske får jag sitta i kassan imorn förhoppningsvis!

Idag var jag lite lat och orkade inte laga mat, så det fick bli varma mackor, enkelt och gott! Imorgon så ska nog Cissi komma hit och vi ska nog baka, för jag är grymt sugen på kärleksmums! Så nu har jag köpt bakpulver, vaniljsocker, ägg, mjölk, florsocker och mjöl (jag garvar as-mycket åt ordet mjöl, men ja, det är ett litet internt skämt, haha!). Jag har haft två fastighetsskötare här idag med, dom fick fixat handtaget till ugnen, mitt kökfönster och så kom de fram till att listen runt min franska balkong ska fixas med, men inte utav dom utan av något annat företag. Så vi får la se när det händer. Nu blåser det inte in iaf.

Fick upp lite ljuslyktor och sådär igår, så nu börjar det nästan bli hemtrevligt. Nu saknas en bänk i hallen, en byrå i klädkammaren, ett nattduksbord, en soffa (som jag ska köpa av Tims syster), ett soffbord, lite växter och självklart gardiner i köket! Det var iaf lite grann, listan kommer ganska så säkert att växa sig lång. Imorgon funderar jag på att gå till Jysk och inhandla en till dörr-matta, de ska vara ganska billiga där och sen så ska jag hitta en spotlight-glödlampa med. Nä, nu ska jag göra något, men vad vet jag inte, men det märker jag om inte annat.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Makaroner och köttbullar.

Dagens middag fick bestå av makaroner och köttbullar. Gott! Gissa vad jag fick göra idag på Netto? Självklart, städa och moppa! Haha, jag känner mig som en städtant eller något ibland., städ/moppmaskinen var fortfarande sönder.. Fick besök av Anna-Sara inne på Netto med, strax efter min lunch. Det var trevligt. Hon var med när jag frontade och plockade bort lådor från hyllorna. (Ja, alltså, det jag brukar få göra..) Ibland är det inte kul att vara praktikant, när man får samma saker om och om igen. Men jag har ju iaf något att göra under dagarna.

Angelica kanske ska komma på besök idag, det ska bli skoj, har ju inte sett henne på "evigheter" nu ju! Haha! Min fastighetsskötare ringde innan och berättade att han ska komma och byta en del på spisen imorgon. Så jag ska försöka smita tidigare från Netto imorgon.

Nä, nu ska jag försöka få mig det sista av maten, så att jag kan diska med. Pust, det är ju mycket att göra när man har lägenhet, men fan, jag klagar inte, jag har ju min egna lägenhet nu!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sopa, moppa och fixa.

Mjo, sopat, moppat och fixat är vad jag har gjort idag typ. Först fick jag sopa hela Netto-butiken, okej, inte så jobbigt faktiskt och sedan skulle jag köra den där "roliga" städ/moppmaskinen, dock gick den självklart sönder när jag skulle köra den. Den sprutande inte ut rent vatten utan smutsigt vatten. Smart, eller hur? Inte särskilt. Så det blev till att moppa hela butiken med en vanlig mopp och hink. Det tog ju evigheter och det var väldigt smutsigt, men det är ju så det blir nu när det är vinter iofs. Sedan fick jag fronta och plocka bort en massa lådor i  hela butiken också. Inte så jätteroligt. Men man vänjer sig.

Till slut fick jag iaf plocka upp varor, dock i kylan så man frös fingrarna av sig. Men när jag väl var färdig med det så fick jag ner och pressat alla kartonger och gå på en efterlängtad lunch. Som bestog av mackor, clementin och oboy. Nice va? Haha. Tillbaka i butiken igen så blev till att sopa och moppa lite till, i pantrummet.. Fronta lite till, fylla på i kylen, vika 4 jättelådor där panten hamnar i och till slut flytta över potatis från en låda till en annan.

Sen när man väl kom hem orkade man inte göra så mycket och jag hade faktiskt tänkt och städa, men på något sätt så kände jag inte för det. Så jag har mest tagit det lugnt. Dagens middag blev sallad och kyckling. Mums! Nu ska jag nog byta om till pyjamas och lägga mig i sängen för att titta på tv lite. Fast jag är skit-trött, men jag ska la hålla mig vaken ett tag till. Imorgon blir det upp 5.45 igen och tillbaka till Netto. Jag satsar på att jag får städa, vad tror ni?
Btw, fyfan, vad jag vill ha fredag och powerbusmys, då hade jag riktigt kul!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tråkigt.

Jag har tråkigt, sjukt tråkigt. Så då tänkte jag att jag kanske kunde skriva ett blogginlägg istället, men nu när jag sitter här så har jag inte direkt något att skriva istället. Typiskt verkligen. Hmprf! Dock har jag la lite och packa upp men det lockar inte alls. Det är inte kul att göra det själv. Mycket roligare om man är två. Hmm, får la försöka flörta hit någon..
Jag är sjukt trött med! Det är inte bra att hålla igång såhär på helgerna. Men kul var det, så jag fortsätter. Haha! Helt slut och trött, fast jag inte har druckit knappt en droppe alkohol. Haha, ja, jag kan ha kul endå.

Nä, nu ska jag inte ta upp er tid mer. För jag måste hitta på något att göra nu annars börjar jag snart klättra på väggarna här! Och det är inte bra, inte bra alls.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rascal Flatts - Still Feels Good

Lyssna på denna, tycker att denna är sjukt bra:

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys-kväll.

Igår blev det en mys-kväll tillsammans med Anna-Sara och Cissi. Vi tittade på filmen Final Destination, åt popcorn, chips och dip. Cissi åt glass med, som hon glömde här med, mums! En pizza åt vi också, det satt verkligen som en smäck kan jag säga, jättegott! Innan vår myskväll drog igång helt så kom Robin, Mathias, Jessika och Maria hit och förfestade lite, dom skulle nämligen till Gbg och Blvd. Så då kom dom hit och var sociala.
Anna-Sara, Cissi, jag och Mathias spelade Rita&Gissa med, jag och Mathias var i lag och vi vann. Vi är helt enkelt bäst på att förklara saker för varandra så att man fattar. Eller så ritar vi sjukt bra båda två. Jag har inte kommit fram till vilket som kan vara rätt än.. Vi spelade Geni med, där vann jag. Så där har vi det bevisat, jag är ett geni! Den ni, haha! Mathias, Robin, Jessika och Maria åkte någon gång runt 21.30 och jag fick 2 cider av Mathias med som han inte ville ha. Nice va? Gratis alkohol! Haha!

Anna-Sara sov över här också, det var mysigt. Hon åkte precis hem nu. Så nu ska jag dra igång och städa lite tänkte jag. Lyssna på lite musik och få iordning ännu mer här i lägenheten tänkte jag.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Powerbusmys.

Igår blev det Powerbusmys med Anna-Sara, Angelica, Cissi, Marion, Robin, Mathias och Tim. Jättemysigt var det verkligen! Nu vet jag också att det får plats 8 personer i min säng, om man verkligen ligger väldigt tätt och på varandra. Myyys var det verkligen och varmt, haha! Lyckat och så kul jag hade igår! Det visade sig också att maddrassen åker ner på golvet om man ligger så många i sängen. Men skoj var det!
Folket åkte hem vid 23-23.30 på kvällen, utom Tim, för han skulle sova här. 

(Bilder från igår, tror att jag lyckades få med allt folk. Klicka för större bild!)
         

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle med till Gbg och Blvd, men får man inte tag i ett busskort, så får man stanna hemma och ha myskväll istället.
Tim och jag har varit riktigt duktiga idag! Fastän att vi somna vid 1-tiden igår någon gång så var vi uppe vid 9.15. För då kom mami o papi och hälsade på. Så vi fick äta en snabb frukost och träffa mami o papi. Sen så åkte de hem igen ganska snabbt och då diskade jag och Tim dammsuga. Duktiga vi var va? Några var lite grisiga igår.. Säger inga namn, men även jag är inräknad! Sedan slappa vi och då ringde det på dörren och det visade sig vara några från Jehovas Vittne som ville prata med oss, men vi var inte intresserade. Sedan gick vi ner till "centrum" och postade 2 brev som skulle tillbaka till avsändaren och in på Systemet och Netto lite snabbt. Vi har duktiga och satt upp tavlor också! I kök, hall och vardags/sovrum. Vi hann också med att se filmen Waterboy innan Tim åkte hem vid 14 ungefär.

Och nu väntar jag in Anna-Sara och kanske någon mer? Who knows? I don`t. Haha! Men jag gillar`t! Nästa vecka får jag förhoppningsvis besök av Madde också, det ska bli skoj!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fixat och donat.

Hade min första tvätt-tid idag, mellan 12-17. Hade iofs bara två tvättar, så det var ju gjort på en timme. Men nu hänger det i torkrummet och torkar. Har precis kommit ur duschen också. Och nu ska jag snart ner och känna på tvätten så att den är torr, så kan jag hämta in den. Och sen så ska jag diska med. Har hunnit med en massa idag, lyckats packa i ordning lite lådor också, så nu står de i vindsförrådet istället för inne i lägenheten. Det tar allt lite grann på lådorna här. Äntligen! Har lyckats sätta upp två grejer på väggarna med, så nu är det lite mer hemtrevligt, men långt ifrån färdig. Jaja, det får ta den tid det tar helt enkelt! 

Igår hade jag lite besök av Robin, Anna-Sara och Angelica. Jätte-trevligt var det. Träffade en granne här med innan, som visade sig vara en gammal skolkompis. Det tyckte jag var kul. Nä, nu får jag väl springa ner till tvättstugan och kolla tvätten. Sen så ska jag vänta in lite människor med.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nötter och mjöl.

Våra älskade nötter och mjöl, det är det enda som jag kommer säga idag.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blöäh!

Tankar, tankar, tankar och åter en massa tankar. Till vilken nytta? Jag måste in i duschen och värma mig tror jag, försöka skölja bort alla tankar, i alla fall några av dom. För jag vill inte ha de där mer. Jag vill inte gå och tänka på det mer.

Praktiken gick åtminstone bra idag. Hade i alla fall inte sönder något idag. Men jag är väldigt trött. Jag skulle nog kunna somna nu om jag vill, fast klockan bara är 17.50. Duscha, det är nog det jag ska göra, tror jag.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppas och vill.

Jag vet inte, men jag känner mig glad. Kanske gör du mer för mig än du anar, eller vad jag vet. Men du gör mig fruktansvärt glad och jag tycker verkligen om att umgås med dig. Även om det bara gäller att titta på film, dricka en kopp te eller lyssna på musik och bara skratta och skämta och bara vara. Det är det som gör mig glad, för jag bara är när jag är med dig. Och det är skönt att få vara sig själv en stund, tack!

Jag träffade Madde idag och fick se en av världens sötaste bäbisar. Som var lite grinig för det är inte roligt att vara ute i kylan och ha på sig en overall, men söt är du. Fruktansvärt söt! Och en sak som är jättekul, det är att det verkar som om jag bor i Maddes gamla lägenhet, så ett besök av henne skulle jag få.

Dagen på Netto var bra, förrutom apelsin-läsken som sprutades över hela mig. Men jag överlever, bara att ta fram en mopp och skura lite grann och hoppas på det bättre imorgon.

Jag överlever, jag hoppas och jag vill.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Packar upp.

Packar upp, packar upp, packar upp.. Lådorna tar ju inte slut. Någon gång, förhoppningsvis, så ska dom väl ta slut. Nu sitter jag och gör verkligen ingenting. Bara slappar ooch tar det lite lugnt. Det är ganska skönt. Tim ville komma hit runt 16 sa han, så jag vänta la in honom ungefär. Ska äta något med tänkte jag. Får kolla vad jag har i frysen/kylen.

Det är ju nästan varmt ute idag! Hela -2 grader, faktiskt! Vi kanske börjar gå mot vår nu? Haha, nja, det är la lite för tidigt för det tror jag iofs. Men man kan ju alltid hoppas iaf. Har iaf bokat tvätt-tid för första gången i mitt liv idag. Det var en händelse som jag alltid kommer att minnas. Jisses, ja.

Ja, och att använda duschen var ju en hel upplevelse i sig verkligen. Haha, men nu är det gjort med. Fick hämtat svarta sop-påsar innan med när jag var i tvättstugan. Igår var var Cissi, Marion, Angelica och Robin här. Vi spelade lite Gamecube, käkade på Donken och hade det mys. Angelica sov här men resten åkte hem. Men det var mysigt. Nä, nu ska jag gå och få något i magen!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lägenhet.

Jag vet, jag vet. Bad update, I know! Sorry, men flytten flyter på. Går sakta men säkert framåt iaf. En hel del kvar som ska göras. Ååh!! Och nu kom jag på en idè om hur jag kan göra också i lägenheten!! Nice!

Nä, jag funderar allvarligt på att testa duschen! Måste ju göras, helt klart. Duscha och byta till andra kläder och känna sig lite ren! Det hade inte varit fel!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är man packad eller?

Eftermiddagen har verkligen bara gått till packning, isärskruvning av olika möbler, damning och urkoppling av elgrejer. Kände mig nästan teknisk där ett tag. Men inte sen när jag insåg hur dammigt det faktiskt blir bakom en dator.. Så just nu står ett helt berg av lådor och påsar i vardagsrummet som väntar på att bli fraktade till Kinna imorgon.

Förmiddagen bestog mest av djurskötsel och telefonprat faktiskt. Djurskötsel pga att vi är hundvakter, kattvakter och fårvakter. Härlig kombination va? Så det blev matning av får och katter, och sedan även en dusch för hunden, för han luktade väldigt, väldigt illa. Och han ville inte alls duscha men snäll som hunden är så gick han in i duschen, dock väldigt motvilligt. Men när han var färdigduschat så blev han jätteglad och hans päls blev jättemjuk och gosig. Så nu är det riktigt mysigt att klappa honom.
Telefonpratande blev för att vi har fått en uppgift från Borås Folkuniversitet som ville att vi skulle ringa runt till lite företag och fråga lite frågor. Sagt och gjort, nu har jag bara två kvar och ringa till och de ska jag ringa imorgon, sen så kan jag skicka in den här uppgiften, så är det gjort.

Imorgon så blir det färdigpackning för min del och sedan Kinna. Nice! Packat schema just nu, och det gillar vi!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

The key to my home.

I have the key! Ja, alltså, jag hade den redan igår iofs men jag var exalterad och även lite arg på en människa så jag visste inte vad jag skulle skriva. Jag och pappa åkte in till Kinna igår, vi var där vid 9.20 och hämtade nycklarna till lägenheten, nycklarna till mitt tvättstugebokningsgrej (hoppas ni fattar vad jag menar med det) och sedan så fick jag en massa andra grejer. Bl.a. en lågenergilampa, skruvmejslar, en sån där myntliknande grej som man har till kundvagnar, en almenacka, en tygpåse och en massa papper och broschyrer. Jag har tydligen en massa rabatt på olika ställen i Kinna, bara för jag har Marks Bostad som hyresvärd. Nice!

Sedan åkte jag och pappa till lägenheten för att pappa ville se hur den såg ut. Vi såg att målaren hade kommit igång en hel del, rivit tapeter och haft sig. Så det låg en massa bitar på golvet. Jag hoppas att de dammsugar efter sig.. Sedan så skulle vi testa så att nyckeln passa till vindsförrådet och tvättstugan, men det gjorde den inte. Så det blev till att åka tillbaka till MBAB och få tag i en fastighetsskötare. Och det fick vi till slut. Han hette Per och bytte lås på 10 minuter. Så nu har jag nya fungerade nycklar till allt, det känns bra. Dom ska tydligen slänga upp en ny tapet i köket också och en ny del till spisen är beställd. Sedan så ska hela hallen renoveras och allt det ska göras innan fredag.. Vi får la se om dom hinner.

Mitt första flyttlass går iaf på fredag mot Kinna. Säng, databord, bokhylla och tv-bänk ska dit. De stora grejerna med andra ord. Sen åker säkert några lådor med också. Sen hem igen och så får jag sova på soffan den natten och förhoppningsvis går sista lasset på lördag mot Kinna. Jag lägntar!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Bless the Broken Road.

Rascal Flatts - Bless the Broken Road, det är låt som spelas väldigt ofta på min mediaplayer just nu. Denna låten var även soundtrack till filmen om Hannah Montana. Som jag faktiskt har sett, inte världens bästa film precis, men en hel del bra låtar fanns med i filmen, som den här:

Puss&Kram 

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Leva ett liv.

Jag vill bara säga en sak, som jag har velat säga så länge: Sluta kapa och börja prata!

Nu ska jag gå och leva upp till en persons förväntningar och leva ett liv som en idiot, förlåt, jag menar idiot-fanskap till och med. För jag har inget liv och bara är allmänt idiotisk och bryr mig inte om fakta.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det som gör mig arg.

Det som gör mig riktigt arg är vargslakten. Igår hade man dödat 25/27 så kallade tillåtna vargar. Kanske har man också dödat många fler än vad som var "tillåtet". I Sverige har vi endast 210 vargar kvar, nej, jag menar 185 stycken kvar, efter slakten igår och den 2 januari. Senast jag kollade så var vargen fridlyst och jag vet att dom tar ner på stammen för att det inte ska bli inavel, men då hoppas jag också att dom kommar att ta in lika många nya vargar i Sverige som har skjutits, för annars kommer de att försvinna. 

Jag har alltid gillat vargen, sedan jag var väldigt liten. Jag har aldrig sett den som ett ondskefullt djur, aldrig. Det är ett djur, som precis vilket annat djur som helst. Och man dödar inte djur, det är något jag har fått lära mig. När jag fick höra om den här vargslakten, så blev jag väldigt arg, ledsen och besviken. För jag trodde att männskor kunde tänka och att människor hade ett samvete. Men jag hade tydligen fel.

Det är sånt här som gör mig arg.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det som aldrig publiceras.

Jag har precis skrivit en inlägg som jag antagligen aldrig kommer att publicera. Jag är helt enkelt inte redo att publicera det än, tyvärr. Jag trodde att jag var det, men det visade sig att jag inte var det när jag hade läst igenom det 5 gånger. Det kanske jag aldrig blir, man vet aldrig. Det beror helt på vad som kommer att hända inom den närmsta framtiden.

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag går dit du går.

Hundvakt. Det innebär: långa promenader i bitande kyla, mat på bestämda tider och tiggerier vid matbordet. Nice! Det ska jag leva med i 3 veckor. Trevligt endå, det är alltid någon som blir glad när man vaknar på morgonen eller när man kommer hem från en lång dag eller bara har varit ute i 5 minuter. Men man vet ju att man alltid har någon som tycker om en. Någon som alltid går dit du går.

Så är det, när man är hundvakt åt en Jack Russell. En söt liten sak, men dock väldigt strävhårig, så jag myser väl helst inte med honom. Jag är nog mest för riktigt lurviga hundar. Positivt är det att han är så liten, för då kan han inte titta över bordskanten när man äter. Det är väldigt frustrerande när hundar gör så. Dock är han väl lite för energisk för mig. Kasta bollar, kasta pinnar och ut och gå hundratals gånger om dagen, bara för att han är rastlös.

Ett hundliv, med andra ord. Jag går dit du går.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara en fantasi.

Allt är bara en fantasi, eller hur? Egentligen ligger jag inte här sjuk och förkyld och har inte precis kollat klart på första skivan av Vänner, säsong 7. Utan egentligen är jag ute och festar med Anna-Sara och dom för att hon fyller år. Och egentligen är jag inte arbetslös, utan jag har ett jobb. Ett välbetalt jobb till och med! Och en egen stor, rymlig och fin lägenhet. Allt det, det har jag, eller hur?

Ska nypa mig i armen, vänta lite! Aj, okej.. Det var ingen fantasi. Jag ligger här sjuk och förkyld, har precis tittat klart på första skivan av Vänner, säsong 7. Och jag är inte ute och festar med Anna-Sara och dom nu när hon fyller år. (Fast nu när jag kollar på klockan så ser jag att hon inte fyller år längre.. Nu är den nämligen 00.02.) Och jag är arbetslös och är nog mer desperat ute efter välbetalt jobb så att man kan ha en stor, rymlig och fin lägenhet.
Men egentligen så ska jag inte klaga. Jag är sjuk, okej, men jag blir ju förhoppningsvis frisk snart. Och festa, det kan man egentligen göra när som helst, fast Anna-Sara fyller ju iofs inte år när som helst.. Så det kan ju bli ett litet problem.. Och ett jobb, det kommer. Det har bara inte hittat mig än, eller jag det. Och en lägenhet har jag ju faktiskt, kanske inte stor och rymlig. Men fin ändå. Dock har jag ju inte flyttat in i den än. Men snart, om en vecka kanske jag sitter där i lägenheten och faktiskt skriver om det. Och jag är glad, min fantasi är det inget fel på, men man ska aldrig sluta drömma eller sluta ha ett mål, det är något som jag har lärt mig tack vare väldigt många fina och underbara människor i mitt liv.

Och Anna-Sara förresten, grattis på 21-årsdagen! Hoppas att du haft en superkväll, för det är du värd!
Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Huvudvärk.

Få ta till ännu ett vapen, för nu har huvudvärken kommit på att det kan vara kul och göra mig ännu mer irriterad. Så alvedonen är framplockad. Ska även ta till en långvarig attack mot både förkylning och huvudvärk, alltså att sova! Absolut bästa vapnet som jag har just nu. Jag ska vinna den här fighten, så är det bara.

God natt med er och sov så gott.
Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Förkylning.

Förkylningen vill inte ge sig, men det tänker inte jag heller göra.
Mina vapen är:
*Bisolvon.
*Esberitox.
*Sinova.
*Vatten.
*C-vitamin + frukt.
*Vila.
*Näsdukar + nässpray.

Och om inte det hjälper tar jag fram mitt hemliga vapen.. Mucoangin! Förkylningen, är det krig du vill ha, så är det krig du ska få!

Jag tror faktiskt att jag är påväg att vinna det här kriget. Känner mig bättre idag än igår. Förhoppningsvis är jag ännu bättre imorn, då jag ska till Anna-Sara och fira hennes födelsedag. Dåså, enligt min plan är det dags för.. Esberitox!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010.

Det nya året är här och är snart redan en timma gammal. Tiden går fort och där har vi beviset. Har fått veta att mitt 2010 kommer att bli bra och jag tror på det, jag tror starkt på det. Så starkt att jag är helt utmattad så nu ska jag gå och lägga mig, för jag är trött och jag måste sova. God natt på er och ha en fortsatt skön nyårs-natt.

Jag tänker på er.
Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()