En rolig helg.

Det var en rolig helg. Väldigt rolig. I fredags så tog jag det bara lugn. Samlade krafter, träffade Angelica lite grann. I lördags var jag och Angelica på Rydals Museum och tittade på X-UT. Det tog en kvart. Men det var fina grejer. Sedan blev det hem och fixa och dona. Runt 19-tiden ramlade mina tjejer in. It was a girls night out. Angelica, jag, Bea, Martina, Cissi, Marion och Anna-Sara. Även Teresia och Tim tittade in innan resten av oss gick iväg till Hotellet. Det var inte mycket folk, men kul endå, dansade så fötterna värkte fast med breda leenden.

I söndags/igår så var jag på Universeum med Angelica, Anna-Sara och Cissi. Vi såg många fula fiskar och blev överexalterade över några grodor. Såna ser man ju aldrig liksom. Ormar, fiskar, ödlor, hajar och en och annan spindel. Visste ni förresten att huggormar är korta och tjocka medans snokar är långa och smala? Det lärde en Andreas oss. Även att de försöker få vissa grodor att para sig som inte parar sig i fångenskap, men de kan faktiskt vara botemedlet för cancer och Aids. Man lär sig verkligen något nytt varje dag.

Nu sitter jag och slänger i mig mat, korv med bröd. Har kommit från ett möte på Af och ska iväg och jobba om 50 minuter. Jobbar stängning idag, mindre kul. 13-19.15, men pengar är ju pengar. Nä, hörni, nu ska jag käka upp mina korvar och göra mig redo för en härlig jobbdag på Netto.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

3 meter.

3 meter. Endast 3 meter ifrån mig och det stör mig. En hel del. Hade varit bättre om det inte hade varit några meter överhuvudtaget, om ni förstår min poäng i det hela. Det hade kännts så mycket bättre. Men 3 meter, 3 ynka meter. Jag blir nästan besviken, på mig själv. Trots alla "gör så här" eller "eller testa på det här sättet", så är jag fruktansvärt blyg, åtminstone när det kommer till sånt här. Sjukt blyg, det är faktiskt jobbigt. Hur gör alla andra, för det verkar inte som om de har några problem. Över huvudtaget. Storsuckar åt mig själv. Pinsamt.

-.-'

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny header.

Nu kom äntligen en ny header. Lite mörk och dyster kanske. Eller mystisk. Ja, iaf så är den ny och den får duga så länge.
Finns det något mer underbart än att ta bilder? Ni vet, såna man blir riktigt nöjd med? Tror inte det, här kommer bjudas på iaf 3 stycken vår-bilder som är tagna mellan lör-sön, enjoy! (Klicka för större bild.):

  
       Häljadalen                    Lärkgatan              Lärkgatan

Lite färg så här i min dystra blogg, haha!

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Chill!

Ännu en gång så har det blivit måndag. En måndag med sol, fast det känns som om det blåser lite kallt. Jag försökte påbörja en ommöblering i min lägenhet. Det positiva är att jag inte har några lådor kvar. Okej, en, men den står bakom dörren, så man ser den inte. Har fått en tråkig nyhet, jag får inget bostadsbidrag, pga. att jag kommer tjäna mer än ett visst belopp. Så det var lite tråkigt. Så jag måste fixa mig money, ett till jobb kanske?

Denna vecka bjuder inte på mycket:
Måndag: Chill!
Tisdag: Chill!
Onsdag: Jobb 6-14.15. Chill!
Torsdag: Jobb 6-16. Chill!
Fredag: Chill!
Lördag: Chill!
Söndag: Chill!

Ja, jag får nog allt ta det lite lugnare. Vill ju inte bli utbränd. Nä, men ska försöka ta tag i lägenheten denna veckan. Få ordning på saker och ting.

Nästa vecka blir ganska lugn med
:
Måndag: Jobb 13-19.15.
Tisdag: Chill!
Onsdag: Chill!
Torsdag: Hem till Älekulla, fira min syster. Chill!
Fredag: Hem till Kinna igen. Chill!
Lördag: Jobb 8-18.15.
Söndag: Jobb 9.30-18.15.

Jo, en ganska lugn vecka där med. Jag har verkligen inte så mycket att skriva om.. Så jag återkommer när jag vet vad jag ska skriva.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite nice.

Ikväll drar jag mig till Robin, tillsammans med kul folk.
Det blir nice, I just know it!

Robin

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Händelserikt.

Vilken fin dag det verkar bli idag, men man ska väl inte säga eller hoppas för mycket. Vädret ändras ju hela tiden. Har idag iaf tittat lite på Sista minuten resor på både Ving.se och Fritidsresor. Finns en hel del resor jag skulle vilja klicka Boka på men jag får vänta lite. Hoppas att jag kan komma iväg i september till något varmt land, då har jag pengar efter att ha jobbat hela sommarn. Efter det så blir det väl förmodligen igång med körkortet förhoppningsvis. Det ska ju tas också.

Vad händer nu då, de närmsta dagarna? Jo:
Onsdag - Handling av mat på högsta växel, hjälpa Robin i hans lägenhet.
Torsdag - Jobba mellan 6-10, sedan Borås tillsammans med Angelica.
Fredag - Jobba mellan 7-14.15, sedan får vi se vad som händer på kvällen.
Lördag - Kanske ska till Borås Djurpark med folket, kanske händer något mer på kvällen sen.
Söndag - Blir nog till att slappa och ladda batterierna. Eller Borås Djurpark om vi inte åker dit på lördagen.

Ja, det är vad som händer denna veckan iaf, en hel del, både tjäna pengar och ha skoj. Sånt gillar vi. Nästa vecka ska jag hämta ut min nyckel på Netto. Så jag kan låsa och öppna affären.

Om ni inte har hört den här låten, så tycker jag att ni ska göra det: Highway Man - Hoffmaestro. Sjukt skön låt.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

BMB:s Flyttfirma.

BMB:s Flyttfirma, står till ditt förfogande när du ska flytta eller vill ha hjälp med inredning. Ja, visst låter det nice? Min, Angelica och Robins idè. Vi kom på det när vi höll på i Robins lägenhet idag. I ca. 1 och en halv timme höll vi på med att vika handdukar och täcken, hänga upp kläder på galgar, sätta upp hatthyllor, lägga ut mattor o.s.v. Fortsättning följer på onsdag kväll förmodligen, då kanske vi får satt upp lite tavlor. Förhoppningsvis åtminstone. Då får vi använda musklerna, vi ska bära soffa och fotölj och vem vet, kanske en tv hinner flyttas också.

På torsdag ska jag en sväng till Borås med Angelica. Vi ska ha vår "Borås-dag", är det tänkt iaf. Imorgon ska jag slänga av min stackars gamla tv och följa med Cissi till ett mindre roligt ställe. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova! Det sista på ett avsnitt med One Tree Hill ska jag med hinna med tänkte jag. God natt!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ett glatt klick.

Jag är sådär glad idag, sjukt glad till och med. Tänk vad ett klick kan göra, ett klick som jag inte ens själv gjort! Ååh, jag gillar!

Ja, just det. Grattis på födelsedagen Mathias, nu är du äntligen 20 år. Stackars Systemet, de kommer inte ha någon alkohol kvar imorgon efter att du varit där..

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens Sanning!

Ny kategori, förstår iofs inte varför jag skapar en när jag inte bloggar så mycket, men tänkte att det kan ju vara kul.

Dagens Sanning! lyder:
Aktivt = Attraktivt, dagens sanning av Cissi.

Permalink Dagens Sanning! Kommentarer (0) Trackbacks ()

En plan.

Jo, alltså, jag behöver en plan. Sakta men säkert, men endå skynda långsamt. En plan var det ja. Nu har tankeverksamheten satt igång, vilket antingen kan gå väldigt fel eller om jag har tur, väldigt bra. Eller så händer inget alls, min vanliga otur. Men en plan. Kanske skulle jag.. Nä, det verkar lite vågat faktiskt. Men jag ska nog allt komma fram till något. Sakta med säkert så ska jag allt skynda långsamt!

Vill ha med ett bra citat och motto idag:
"Man ska dö ung, så sent som möjligt." - Thanks to Angelica!

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Musik som minnen.

Har ni låtar som påminner er om någon speciellt? Det har jag.

Born In The Usa - Bruce Springsteen
, den här låten påminner mig om när jag, Angelica, Robin och Mathias var i Göteborg en sommar för några år sedan. Det var det året som Bruce Springsteen spelade på Ullevi. Vi hade varit på bio på Bergakungen och då spelade de den här låten utanför och då la jag, Angelica och Mathias armarna om varandra och sjöng med till den låten.

Fireflies - Owl City
, får mig att tänka på en förfest som jag var på hemma hos Mathias för bara ca. 2 veckor sedan. Det var jag, Mathias, Robin, Henke, Angelica, Cissi och Adrian. Till en början iaf, sedan kom Isabelle, Tim, Teresia, Anneli och Sara. Det kändes som om den låten var vår låt, på något sätt.

When The Stars Go Blue - Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz
, påminner mig om alla de gånger som jag inte har vetat vad jag ska göra men på något sätt så har allt löst sig. För jag har de vänner jag har som ställer upp för mig, som finns där. De som helt enkelt är bäst.

Life After You - Daughtry
, påminner mig om en person. En speciell person. Men inte alltid den ni tror att det är. Tyvärr, men jag kommer inte säga så mycket mer om det.

Leva Livet - Gyllene Tider
, påminner mig om en grillfest som vi hade för ca. 3 veckor sedan och även när vi åkte till Varberg på Valborg. Hur underbart det är, att bara få leva livet. För jag har insett det nu, man lever bara en gång.

Det finns hur många låtar som helst, men här är några som betyder en hel del för mig. Det kommer att bli så många fler, det vet jag.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (5) Trackbacks ()

Sean Paul - Like Glue

I don`t really care what people say.

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag ser dig.

Jag ser dig, nästan dagligen. När du går eller cyklar, vilket förmodligen måste göra dig miljömedveten. Eller så kanske du helt enkelt inte har en bil utanför på parkeringen som alla andra. Ungefär som jag, jag har varken bil eller körkort, men jag gissar att du har körkort. Ett snabbt hej och ett litet leende, någon gång i veckan. Är du en fåordig person kanske? Tror inte det, jag tror att du är ganska pratglad, när man lär känna dig. Kanske också en aning busig. Jag vill tro det. Du har ett busigt leende. Du är lång, längre än mig, förmodligen starkare också. Jag tror du har muskler. Du har alltid en tröja eller en jacka på dig, så jag är inte säker, men jag tror det. Du kanske fryser lätt? Synd, för jag tror att du har en fin kropp. Du är en nattuggla, du jobbar på natten. Jag har sett dig när du går till jobbet på kvällen och hör när du kommer hem kl. 6 på morgonen, när jag ska iväg och jobba kl. 7. Jag vet knappt något om dig. Fast du bor 3 meter ifrån mig. Men du verkar vara en intressant person. Jag ser dig, nästan dagligen, men jag känner dig inte. Men jag vill göra det.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såna-där-förälskad-känslor-för-någon-annan-känslor.

Jag tror allt att jag har gått och blivit sådär härligt förälskad! Men om det är vårkänslor eller att jag faktiskt börjar få känslor för någon, det vet jag inte. Jag menar, under ca. 9 månader så har jag inte känt något alls. Nästan. Förutom kanske sorg och ilska, kanske också en smula förvirrad emellanåt, men det jag menar är att jag inte har känt såna-där-förälskad-känslor-för-någon-annan-känslor, ni hänger med va?

Eller så är det bara en sån där liten crush såhär på våren.. Typiskt!

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Chokladsug.

Chokladsug, not good. Not at all.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bildredigering.

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bildredigering.

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Varberg.

Varberg var fint, havet var underbart och vännerna var bäst. En enkel formulering som beskriver min dag igår.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ord.

Jag har så mycket att säga, men jag får inte fram några ord. Det är ett stopp. Det vill inte komma fram riktigt. Eller så är det mina fingrar som inte lyckas få fram något. Men någon dag, snart kanske.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()