Inköp.

Inköpslista:

*Nya högtalare till min dator.
*En ny mobiltelefon (högtalarna på den håller på att ge upp med + att det börjar bli krångligare och krångligare att ladda den eller sätta i hörlurarna.)
*En soffa.
*En ny tv-bänk.
*Körkort (okej, åtminstone lektioner.)
*En bil (blir väl kanske efter körkortet.)
Jag får nog allt ta att spara och bocka av det allt eftersom.. Ja, jisses. MEN, får jag en lite bättre lön nästa månad, ni fattar vad jag menar, så skriver jag in mig på körskolan! Dock är det en summa som jag måste ha kommit upp i för att skriva in mig och jag tror att jag gör det, men det återstår att se den 25 nästa månad. Så, tror ni jag fixar det?

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vägrade att inse.

(Klicka för större bild.)

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ibland.

Ibland vill man nog inte helst veta.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dröm.

Ingenting finns på riktigt. Allt är en dröm och jag vill väldigt gärna vakna upp ur den.
För det roliga existerar inte längre. Det som är bra har försvunnit, humöret stormar
och det mesta är en ren katastrof. Få mig att vakna.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött.

"I hate boys, but boys love me.
I think they suck and my friends agree."
...
Jag är bara jävligt trött just nu. Så sjukt jävla trött. -.-

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haha.

Brunetten: "Titta! En död fågel!"
Blondinen tittar upp i himlen och frågar: "Var?"

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Läkarbesök och 2 besked.

Har varit hos läkaren idag. Jag har haft stickningar i sidan och över bröstkorgen och ont när jag andas i en vecka och ville kolla upp det. Det blev en undersökning, blodprover och röntgen. Men de hittade inget, allt var på topp. De var rädda för att det kunde vara en blodpropp eller lungsäcksinflammation, men de hittade inget. Men om det fortfarande gör ont i slutet på nästa vecka så ska jag ringa igen. Men, det är ändå positivt att de inte hittade någonting. Väl hemma så kom nästa positiva överraskning. Jag får min lön månaden efter ifrån Netto och i september jobbade jag ca. 4 dagar bara, dels pga att jag var i Turkiet i två veckor och dels för att jag var sjuk en vecka. Så jag trodde att jag inte skulle få mer än 2000:- i lön. Men, jag fick nästan dubbelt upp. Förvånad och chockad var jag när jag öppnade lönekuvertet innan. Positivt förvånad och chockad, ska tilläggas! Undrar om det blir några fler positiva överraskningar idag eller den här helgen, det hade inte suttit helt fel.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

The rest is still unwritten.

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Allvarliga funderingar.

Jag har fått allvarliga tankar. Jag har funderat länge nu och jag funderar fortfarande. Jag funderar på att skaffa mig en katt. Ja, ni hörde. En katt. Dock kommer det krävas många tankar till om detta. Passar min lägenhet till det? Hur mycket kostar det egentligen att ha katt? Kommer katten tycka om att vara inne? Många frågor, lite mer funderande och jag kommer säkerligen fram till ett svar så småningom. Men innan det, så sticker jag till Gekås.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Såren har satt sig djupare än vad jag trodde, och jag vågar inte.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förvirrad.

Tredje gången idag som jag loggar in på blogg.se och har tänkt skriva något. När jag väl får fram sidan för nytt inlägg, så sitter jag bara där och stirrar på skärmen. Jag vill skriva men jag får inte fram orden. Jag är förvirrad.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk humor!

Det var två älgar som satt i en tall och dinglade med klövarna. Då kom det en ubåt och landade i en tall bredvid, varpå den ena älgen sa till den andra: "Han bor nog där!".

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Give it a try.

"It's impossible", said pride.
"It's risky", said experience.
"It's pointless", said reason.
"Give it a try", whispered the heart.

Permalink Texter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fyfan vad jag är duktig!

Känns sjukt konstigt att vara hemma runt 15.30 en lördag när man har jobbat. Vi har dragit ner på våra tider på helgerna, så nu stänger vi 15.00 istället. Men fan, så mycket jag fick gjort idag ändå! Jag har först och främst gjort rent en kyl (den var alldeles blodig och äcklig), sedan slängt upp nästa veckas kampanjvaror som ska vara i kylen (det var lite grann), gjorde datumkontrollen, sedan så hade vi öppet två kassor för att slippa köerna, sedan påfyllning av frukt och grönt, en koll i mejeriet, räkna kassa och kassaskåp och sedan packa upp en fryspall. Fyfan, ibland är jag fan duktig! Man kan säga att jag och Vida hade riktigt bra flyt idag! Dessutom sov jag 11 timmar inatt. Somna runt 20-tiden igår och vakna av larmet idag vid 7. Välbehövligt!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

I min ensamhet.

Jag lyssnar och ryser, varje gång.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Man får ju för fan inte ens ta en powernap utan att det ska plinga på dörren och det ska stå någon där som inte kan svenska och ska sälja tavlor till en! I'm fucking pissed! Ungefär som igår och förvånar mig inte det minsta om jag är det imorn också.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningsvärk utan träning.


Jag har träningsvärk utan att ha tränat. En stor eloge till mig. Fast när jag tänker efter så kan träningsvärken komma ifrån att jag jobbade i lördags och sprang runt som en idiot för att hinna med så mycket som möjligt. Och jag hann med en del också. Det värsta är dock att även om jag hann med allt det nu i lördags så måste jag hinna med det nästa lördag också, vilket känns tungt. Det är nog det som är det värsta med att jobba i butik. Det tar aldrig slut. Jag kommer skrapa ihop ca. 100 timmar denna månaden, vilket jag hoppas ger en någorlunda lön senare.
...
En låt som jag inte kan sluta lyssna på är Från Och Med Du med Oscar Linnros. Jag har verkligen fastnat för låten. Kan lyssna på det om och om igen. Jag tröttnar inte och jag förstår inte varför. Den är så söt, den låten. Nä, jag kommer verkligen inte på något vettigt att skriva egentligen. I'm out.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()