Slutar blogga.

Blir förmodligen som så att jag kommer sluta blogga. Jag får inte ut något av det och får ingen respons på det jag skriver, vilket gör att jag inte får någon motivation till att skriva mer. Jag skriver ner mina tankar och funderingar någon annanstans istället, saker, händelser. Tankar, funderingar, saker och händelser som ni kommer att missa ur mitt liv. Kanske tar jag upp bloggandet igen, någon gång i framtiden, men just nu känns det fruktansvärt meningslöst. Rent ut sagt.

...
"Hur ska man kunna vara sig själv, när man inte vet vem man är?"

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resa.

Varför har jag en förmåga att vakna tidigt på morgonen? De dagar som jag faktiskt är ledig eller har sovmmorgon, då ska jag tydligen upp och studsa tidigt. Men när jag ska jobba och börja kl. 06:00 eller kanske 10:00, då vill jag inte upp ur sängen. Men att vakna 08:00 är kanske inte jättetidigt ändå? Positiva är väl att jag hinner med en del under dagen. Inte för att jag kommer göra särskilt mycket idag dock. Käka lite frukost måste väl göras visserligen. Tänkte slänga i lite färg i håret också, det behöver färgas om, men jag ska förkorta ner tiden lite på färgningen. Jag vill inte riktigt ha det så mörkt. Nicole! Du fyller år på fredag och du är en fruktansvärt svår människa att hitta något roligt till, men jag ger mig inte, något ska jag nog allt komma på! Och med tankarna riktade mot Nicole så har jag en otrolig lust att resa utomlands. Till värme, hav och nya upplevelser. Nu senast i Turkiet så prövade jag ju faktiskt på Para-Sailing. Jättehäftigt! Jag som är höjdrädd också, flög däruppe i skyn. Ja, utomlands. Dit vill jag. Snart. Inom en snar framtid förhoppningsvis. Till hösten kanske? Ja, varför inte?

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tröga jävel.

Nu börjar jag bli jävligt trött på skiten. Fattar inte hur du lyckas spinna vidare på allting. Fatta vinken. Jag vill inte. GAAAH! Fyfan. Jag vet inte, men jag har bara kännt att: "Nej, jag vill inte, sluta. Ge dig!". Men att fatta det, nä, det funkar tydligen inte. Tröga jävel.

...
En djävulsängel runt halsen med hopp.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

And you should know I suffer the same, if I lose you.
Love is a bird, she needs to fly. Let all the hurt inside you die.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Jag vet inte, men det lyfte upp mig ur mina tankar.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart ledig!

Äntligen så är det min sista jobbdag, sen så är jag ledig i två hela dagar. Ska bli underbart skönt. Men även om jag är ledig så är jag ändå uppbokad. Men det gör inte mig något alls. Ganska skönt om jag får säga det själv. Jag har en inneboende nu under en tid. Min syster. I lördags anlände hon till min lägenhet. Dock var jag på jobbet då, men hon klarade landningen helt själv. Så idag vaknade jag kl. 07:00 av hennes mobil för att hon skulle iväg och ha APU. Jag hade tänkt att gå upp runt 08:30. Men tji fick jag. Fan, jag skriver verkligen inget intressant överhuvudtaget. Over and out.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

...

Jag tror inte att jag orkar försöka bry mig längre.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara 4 dagar.

4 dagar kvar, sedan är jag ledig igen.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Jag är glad över att du finns i det som jag kallar mitt liv.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering, kan vi kalla det.

Dagen har jag spenderat på Gekås. Det var kul. Och jag blev inte fattig heller. 361:- fattigare bara. Förra gången hamnade räkningen på 926:-. Lite dyrare. Vet ni vad resten av veckan erbjuder mig?

...
Onsdag: Ledig! (Ska se om det kanske finns någon tvätt-tid..)
Torsdag: Jobb, 6-10:30. Simma med Cissi.
Fredag: Jobb, 6-14.
Lördag: Jobb 8-15:15. Förfest hos Robin. Syster kommer hit.
Söndag: Jobb, 9:30-15:15.
...
Det är så det ser ut just nu iaf, sen så kommer det säkert att ändra sig. Det gör det hela tiden. Men nästa vecka då?
...
Måndag: Jobb, 10-19:15.
Tisdag: Besök på ung.mot. 8:45. Simma?
Onsdag: Ledig! Simma?
Torsdag: Jobb, 6-10:30. Simma?
Fredag: Jobb, 7-16.
Lördag: Ledig!
Söndag: Ledig!
...
Ja, intressant, eller hur? Jag skriver mest upp det för min egen skull. Har jag skrivit upp det så har jag lättare för att komma ihåg det. Crazy, men vad gör man inte för att minnas? Ja, just det, jag får säga grattis till Elin som från och med idag är anställd på Netto. Så på måndag börjar bl.a. jag att träna upp henne. Nä, nu ska jag dra mig. Ha det!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()