Tidiga mornar.

Jag är trött. Fruktansvärt trött. Sängen skriker efter min uppmärksamhet och det ska den snart få också är tanken. Egentligen vill jag inte sova nu. Egentligen vill jag kunna vara vaken hur länge jag vill och sova hur länge jag vill på mornarna. Som alla andra gör. Som alla andra som har ett normalt liv, vilket gör att de mår bra också. Jag hatar att gå upp tidigt. Jag hatar att komma hem på eftermiddagen och vara jättetrött. Och jag avskyr att konstant känna att jag inte orkar göra grejer. Även på helgerna är det så, men jag gör det ändå. För att jag vill göra de grejerna som jag har fått göra de senaste helgerna. För jag tycker om att göra de grejerna. Så jag väljer att vara mer utslagen på veckorna än på helgerna. Jag har kämpat mig igenom 3 veckor och 1 dag. Jag har 2 veckor och 4 dagar kvar innan mitt ordinarie schema börjar igen. Kalla mig klen. Kalla mig vad fasen du vill. Jag bryr mig inte. Det enda jag bryr mig om är att jag vet att när jag jobbar såhär tidigt så mår inte jag bra och att jag hatar det.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

En karriär?

Att stiga upp kl. 04:00 på morgonen är mördande tidigt. Jag ser fram emot att det bara är två måndagar till som jag ska göra denna fruktansvärda händelse. Suck! Jag har funderat på ett karriärsbyte. Att jobba i matbutik är rätt så tråkigt när man har gjort det i mer än två år. Allt blir så rutinmässigt att man inte ens tänker på vad man gör längre. Allt går bara av sig självt. Så då har jag låtit tankarna vandra och verkligen börjat fundera på vad jag faktiskt vill göra! Dock är det en hemsk tanke att tänka på för jag vet inte vad jag vill göra. Vill jag hålla på med musik/ljud/ljus kanske? Eller jobba med bildredigering? Fotografera är väldigt roligt också. Skriva ligger högt på listan med. Och även att teckna. Inredning kanske? Möjligheterna är oändliga men ändå känns mycket väldigt långt bort. Måste jag verkligen gå en vidareutbildning förrutom medie-utbildningen på gymnasiet och bildbehandlings-kursen på komvux om jag vill jobba inom media? Kanske ska jag försöka tänka utanför ramarna.. Ja, läkare är väl uteslutet. Ett inriktning jag har varit inntresserad av inom medicin är sjukgymnastik. Men det är ju den där matten.. Ni vet. Matte B. Jag orkar inte. Jag vill inte. Helt enkelt. Så vi skrotar den idèn. Jobba inom data överhuvudtaget hade varit intressant. Gå lite datakurser kanske? Känns lockande. Jag får se.. Har'e!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag.

Jag sitter och lyssnar på min grannes musik som spelas. Högt. Är rätt så praktiskt då jag kan spara på mina stackars minuter på Spotify. Hör och häpna, de spelar bra musik också! Min två-veckors-semester som tog slut för bara en vecka sedan saknar jag av hela mitt hjärta. Jag vill verkligen inte jobba. Det är tråkigt. Jag har varit på samma ställe i två år nu och jag har tröttnat på alla rutinerna och måste-vara-trevlig-fastän-jag-egentligen-inte-vill-känslan. Sitta och le i kassan och låtsas som om jag verkligen är så trevlig. Nej! Jag hade velat ha ett jobb där jag får vara otrevlig istället. Det hade varit något. Så kan man gå tillbaka till ett sånt där måste-vara-trevlig-jobb igen efter ett tag. Då hade man kanske uppskattat sitt jobb mer? Ledig helg har jag iaf och det har jag fram till mitten på augusti. Det är skönt iaf. Jag har spenderat dagen i soffan med att titta på Grey's Anatomy, tittat lite suckande mot mobilen och blivit besviken av att det inte har hänt någonting där. Blä, har en såndär jobbig saknad. Vilket jag inte vill. För det är inte okej.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()