Fan.

Jag är arg. För du är helt jävla dum i huvudet och fullkomligt störtlöjlig! Du påstår att du kan något, när du inte kan någonting. Dra åt helvete.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Artister och mobiler som inte vill ladda sig.

Ja-a, då kan man lägga till både Dead by April, Syster Sol och Kapten Röd under listan av artister som man har sett live. Känns bra! Alla tre var dessutom fruktansvärt bra live så jag är inte besviken. Det enda jag är besviken över är att min mobil fick åka in på lagning igår pga att den inte tar laddning riktigt, har ränder i skärmen (som har varit där ifrån början) och att den stänger av sig ibland lite titt som tätt. Så nu har jag en gammal hederlig knapptelefon och är fruktansvärt fascinerad över att batteritiden håller så länge på den. Jag har väldigt svårt att skriva på den också och ljudet i den när man ska prata med någon ska vi inte ens  ta upp om hur dåligt det låter. Det är rätt så läskigt hur snabbt man blir van vid att ha touch! Jag har tagit mig en funderare och kommit fram till att jag ska ge mig in i duschen, tack och adjö!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Student.

Den 12:e juni är det exakt 4 år sedan jag tog studenten, den bästa dagen i mitt 23-åriga liv. När jag såg alla bilder från dagens student på facebook så kände jag en varm och fruktansvärt lycklig känsla inom mig. Tänk att jag själv har varit med om det. Att få känna den glädjen och lyckan. Att under en enda dag få känna att man faktiskt är bäst, att jag har klarat av något i mitt liv. Jag vill, som så många andra säkert också vill, få uppleva den här dagen igen. Att bara kunna få skrika ut sin lycka men samtidigt känna det där lilla stinget i hjärtat av saknad. Jag gjorde det bästa av min student, vilket jag också hoppas att så många andra också gör idag och flera år framöver. Nästa år är det min systers tur att ta studenten och jag vet redan nu, ett år innan det inträffar att jag inte kommer kunna hålla tillbaka tårarna när hon får springa ut och känna samma glädje som jag fick göra. Jag saknar Mp3 än idag lite grann. Vi var en fruktansvärt annorlunda klass, det går inte att säga annat. Vi hade ingenting gemensamt, var aldrig överens men det kanske också var det som gjorde vår studentdag så speciell. För under den dagen hade vi en sammanhållning som ingen kunde tvivla på.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken helg!

Tänk om denna helgen hade kunnat vara ett par dagar till. Det hade jag inte sagt nej till. Jag menar när en helg börjar med en spontanbowling och tacos med Angelica, då vet man att den kommer bli bra! Och för att inte glömma att stå i köket hela dagen och laga mat och baka tårta med henne också är långt ifrån tråkigt. Eftersom att vi var grymma också, så blev ju både mat och tårta jättegoda! Sen så måste det ju nämnas att vi fick se Mathias lya också och sedan förtära kanske lite för mycket alkohol på PH:s, dansa på stripptången och Mathias erkänner att han faktiskt tycker om oss. För att sedan dagen efter käka pizza med Robin, och Angelica körde på det lite nyttigare med wok och kyckling. Ja, jag hann till och med en promenad med Kristin under söndagskvällen där skvaller och upplevelser utbyttes i godan ro till fåglarnas kvitter. Vilken helg! Så skoj har jag inte haft på länge. Om ett gott skratt förlänger livet så lär jag bli 500 år gammal. Nästa helg blir det jobb, men det är också sista helgen för min del  att jobba, åtminstone fram till mitten av augusti. Snart ska jag bege mig ut på presentjakt, systra mi fyller hela 18 år på onsdag och det firas med smörgåstårta och ännu mer tårta.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()