Lite babbel.

Jag var tydligen trött när jag kom hem ifrån jobbet idag. Vid halv fyra däckade jag i sängen i två timmar! Vilket egentligen bara skulle vara typ 40 minuter. Oops.. Men är inte särskilt förvånad heller, jobbat tidigt 3 dagar och en tripp på Corpus med Angelica igår. Det sliter på en. Imorgon blir det ännu mer jobb, 7-16. Men hoppas kunna smita en timma tidigare. Mohaha! Sedan har jag en helt ledig helg att se fram emot och helvete vad jag ska sova på lördag! Gud, det ska bli skönt om något. Nä, nu ska jag gå och göra ingenting.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj, en normal uppdatering?

Systra mi var på ett litet besök hos mig denna gråa tisdag. Då vi under dessa korta timmar tillsammans hann gå till Lindex och kika och jag smet också in på Systemet för att införskaffa mig lite alkohol. Systra mi fick snällt traska in i en annan affär så länge, hon har ju inte åldern inne för ett Systembesök ännu! Mat intogs också i form utav vitlöksbröd då denna konversation inträffade:

- Men åh, de är ju lite kalla!
- Släng in de i micron en snabbis då!
Två minuter senare:
- Men åh, nu är de ju varma!
Ja, jag är velig, det måste ju vara precis lagom. Det förstår väl vem som helst? Blir en soft morgon imorgon på jobbet då vi plockade upp morgondagens leverans redan idag. Hejja mig och Stina! Dock blir det ombyggnad imorgon istället som gäller. Urk, mindre skoj.. Eftersom jag har varit så fruktansvärt trött idag, pga att jag inte fick många timmars sömn, så har jag inte kännt mig särskilt rastlös idag. Tack och lov! Imorgon blir det Corpus efter jobbet med Angelica och på torsdag kanske vi skulle satsa på att simma lite grann. På söndag blir det förhoppningsvis en långpromenad med Kristin. Ja, nu jävlar! Nu är jag igång igen! Nu ska jag bara få ordning på vaderna med, så är jag snart elitidrottare. Ja, jag kan ju alltid önska det iaf. Har'e!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rastlösheten slår till.

Ännu en dag lider mot sitt bistra slut. Förrutom det faktum att jag har börjat bli en fruktansvärt rastlös själ och inte har den där kreativa sidan för tillfället så har jag extremt svårt att hitta på saker att göra. Ja, man kan nästan säga att jag tigger uppmärksamhet. Mitt behov har tack och lov stillats för idag av att jobba, prata med folk på både sms och chatt. För sedan träffa Elin och efter det Tim. Men, man kan ju inte jobba 24/7 för att bli av med rastlösheten. Tänk när jag ska ha semester i hela två veckor, vafan ska jag hitta på då? Jag kommer ju klättra på väggarna i brist på annat att göra. Nä, innan klockan slår över tolv-slaget ska jag avsluta detta inlägg. Ja. Så jag gör det nu. G'night!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänka.

Mitt huvud känns numera lugnt tack vare Elin. Att jag kan prata med denna människa om allt är guld värt. Imorgon ska jag in till Borås med Martina. Sedan ska jag jobba torsdag-söndag och ha en utgång på lördagen att se fram emot. Sedan kanske Borås på måndag igen, fast med Elin. Jag har att göra, vilket jag tackar för. För jag orkar fan inte tänka längre.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

...

I can't understand our relationship.
Sometimes I feel like we're friends,
sometimes I feel like we're more than
friends, but sometimes I feel like I'm
just a stranger to you.
I can't understand our relationship.
Sometimes I feel like we're friends,
sometimes I feel like we're more than
friends, but sometimes I feel like I'm
just a stranger to you.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår.

vår
...
Jag tror det är vår nu.

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()