Tomhet

Min säng var kall och tom inatt. Ingen som höll om mig och kramade mig. Ingen som andades i min nacke och värmde mig. Ingen som gav mig trygghet. Ingen gjorde det inatt. Ingen..

Orkar inte, jag vill inte. Känner mig dum och helt enkelt puckad. Har ingen ork och energi längre, jag vill spola tillbaka tiden. Ca. 5 dagar, då mådde jag bra, och då orkade jag och jag hade energi då. Men nu har jag inte det, ingen alls. Vill bara ligga i min säng o dra täcket över huvudet och ligga där, så att ingen ser mig eller hör mig.

Men ändå så vill jag ha dig här. Ändå så vill jag att du ska ligga och hålla om mig och andas i min nacke, för då mår jag bra. Du får mig att må bra. Men inte över telefon, sms eller msn, utan face-to-face. Bara då, ingen annan gång. Jag vill höra din röst.. Jag vill att du ska veta det, men jag tror inte att du ens läser min blogg. Så varför bryr jag mig ens om att skriva sånt här? Jag vet verkligen inte, jag vet inte.

Har inte lust till något, vill inte jobba egentligen, men jag måste. Måste ju ha pengar. Jag orkar inte ens ta tag i min kamera och ta kort, den ligger bara och samlar damm på hyllan ovanför datorn.

Min säng är fortfarande kall och tom. Det ligger ingen där som kommer hålla om mig inatt. Ingen som kommer andas i min nacke och värma mig. Det är ingen som kommer ge mig trygghet inatt.

Men jag saknar dig.. Väldigt mycket. <3
Ville höra din röst idag, men jag orkade inte ringa.. Förlåt..
Men jag saknar dig ändå väldigt mycket. <3

G<3

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommer = Juni?

Ska det inte vara varmt i juni? Eller har jag fattat det hela fel, det där med sommar och värme? Hör inte det ihop? Förhopningsvis så blir det väl varmare, så småningom om iaf. Idag är det ju kallt, eller ja, kallt och kallt är det väl inte, men det är ändå kallt, hänger ni med?

"Sommar och sol och vi har korta kjol.." Sommar+sol=värme? Annars har Markoolio fått det hela om bakfoten.. Vilket jag inte hoppas. Kollade iofs på termometern nu och den visade 19 grader! Och jag fryser, men det blåser lite kallt, så det är la därför antar jag. Så nå, va händer i veckan nu då? Här händer det lite grann iaf:

*Måndag - åka hem till Glenn som fyller hela 20 år!! Ska sova där tills på tisdag.
*Tisdag - lämna in ett papper på af och åka hem från Glenn.
*Onsdag - jobba 10-15.
*Torsdag - jobba 10-15.
*Fredag - jobba 8-15.

Så, det va lite som händer i veckan iaf. Det händer säkert ngt mer som man inte vet om nu. Överraskning, med andra ord?! Haha, nä, vi får se.

Nä, ska man försöka hitta på ngt att göra kanske? Hmm, nä, orkar inte. Haha!! Jag är verkligen lat idag, har varit trött sedan jag vakna imorse. Jaja, förhoppningsvis så händer det la ngt snart.

Men vill säga: Grattis till Glenn som fyller 20 år imorgon!! <3

Glenn

Ha det bra!
Pusspuss//Camilla

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()