Life After You

Går inte att göra annat än att älska denna låten, iaf enligt mig:

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ossi.


Älskade jycke, tack för alla fina år jag fick tillsammans med dig. En hund som dig borde alla träffa, någon gång i livet. Tack för alla fina minnen, dock så säger jag inte farväl utan jag säger tills vi ses nästa gång.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Twistat.

Letar du värme där ett hjärta slutat brinna? Nej, nej, nej, nej, nej!
Mitt huvud är helt twistat, jag fattar inte. Jag har ingen ordning på någonting. Fan, helvete!

Dra åt helvete, snälla!

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ingen skrivarlust.

Ni vet den där skrivarlusten som man brukar ha? Den är borta.
Den underbara känslan som man alltid kände när man tog kort? Också borta.
Ork att göra något över huvudtaget? Finns inte.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snabb update.

Sitter här och gör en snabb update. Ska bege mig mot Skene om 35 minuter. Det är iaf då bussen går. Ikväll blir det utgång på Hotellet med roligt folk. Egentligen behöver jag diska och dammsuga med, men jag har all tid i världen känns det som. Imorgon ska jag träffa en kompis från Gbg och i veckan händer inte mkt. Jag ska jobba på torsdag mellan 10-19. Money, money! Sedan bär det av hemåt mot Älekulla på påskafton för att träffa mami, papi, syster, farmor och farfar. Har inte träffat farmor och farfar sen julafton, så det är på tiden nu. Hem till Kinna igen på påskdagen och förmodligen utgång samma dag på Hotellet, igen.

Detta är vad jag vet just i detta nu. Sedan så kan det ju hända mer som jag inte vet om just nu. Men det märker jag!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Officiellt blodgivare.

Från och med idag är jag officiellt blodgivare. Idag har förövrigt varit en bra dag, vilket gårdagen också var. Igår så plingade det på dörren, redan klockan 11 på morgonen. Och vem var det då som ramla in över tröskeln? Jo, Tim. Skolkisen. Så dagen spenderades med honom, ja, iaf fram till 14.00. Då fastnade jag på Jysk, pga Big Q. Men innan det så hann vi med en massa saker, jag fick köpt mig lite blommor, även till mamma, så åkte vi och hämtade pengar och lite såna smågrejer.

Till slut så kom jag iaf ifrån Jysk och smet in en stund på Matöppet, för att köpa något ätbart. Det blev en Gorby`s. Träffade Nicole också, som förövrigt fyller hela 21 år idag, grattis på dig! Sedan bar det av hemåt, ringde en snabbis till Cissi och äta. Sedan dök Tim upp igen runt 16, så styrde han bilen mot Isbelle. Vi kom dit innan hon var hemma. Sedan dök Annelie upp. Vi spelade lite kort, tog lite kort och tjötade. Det var skoj! Sedan åkte jag och Tim hem till honom, hämtade lite stuff och brummade sedan vidare mot en pizzeria. Gårdagens mat med andra ord. Sedan så tittade vi på Rec, det blev lite massage och sedan så sov Tim här.

Och denna dagen började egentligen runt halv 9, men det var alldeles för tidigt, så det blev att den började halv 11 istället. För då ramlade posten in genom dörren. Medans Tim käkade frukost så ringde jag till Comhem. En väntan som blev hela 15 minuter lång. Sedan åkte vi och plockade upp Cissi och åkte och träffade Malin lite snabbt. Sedan hem till mig, då tröttnade Tim på oss och brummade hemåt. Då började jag och Cissi trampa iväg mot Skene. Där gick vi in på Shell och hämtade ett paket, in till Cissis mormor och lämnade ett par byxor och sedan till lasarettet där jag till slut fick dumpa av en halvliter blod. Ja, händelserikt tycker jag allt, så händelserikt att jag inte ens har hunnit sitta vid datorn.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Folk.

Vissa människor alltså. Jag förstår mig helt enkelt inte på de. Se på de där små tjejerna på bilddagboken.se till exempel. Så fruktansvärt "tuffa" där på internet och kaxar som fan men när det kommer till verkliga livet och face-to-face, då är de inte så tuffa. Då står de där och tittar ner i marken och vågar inte öppna munnen, inte ens för att hälsa. Nu tänker ni: "Men du var väl inte heller så tuff när du var mindre?". Nej, det var jag inte. Men jag försökte heller inte att vara "tuff" på internet. Jag var väldigt blyg när jag var mindre och vågade inte säga ifrån och väldigt ofta kunde jag heller inte säga nej. Men något som jag har lärt mig med tiden är att våga öppna munnen men jag har även lärt mig när jag ska hålla käften och bara låta något vara. Grejjen är, varför försöka vara "tuff" på internet när du inte ens kan titta någon i ögonen verkligheten? 

          

Jag har själv varit med om en sån här människa på internet som försöker vara "kaxig" och "tuff". I verkliga livet vågade personen i fråga inte ens vara i samma rum som mig eller se mig i ögonen. Så "tuff" var personen.
Det finns alldeles för många personer som försöker vara något som de inte är, jag blir trött på det. Var har de där äkta människorna tagit vägen, ni vet, de som faktiskt är sig själva? Men jag säger inte att alla människor är såhär, men många. Jag känner väldigt många äkta människor, de som inte försöker vara något de inte är. Jag är tacksam att jag har såna människor i mitt liv. Det är bland annat de som hjälper mig med allt, mina tankar och känslor. De som orkar lyssna, och ge råd. De äkta, det är de som betyder mest för mig.

Detta är en tanke jag har haft i huvudet ett tag, något som jag var tvungen att skriva ner nu.

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Elin och Tim.

Idag har jag fikat med Elin och Tim. Det var trevligt. Sedan så åkte jag och Elin till Skene, hon skulle prata med sin lärare. Sedan åkte vi tillbaka till Kinna och gick hem till mig, för att hämta godis. Sedan så gick vi hit, där jag sitter nu. Alltså i en lägenhet som jag passar. Vi tittade på film, New Moon. Blev andra gången för min del som jag såg den. Den är bra. Sedan blev det ett avsnitt av Vampire Diaries också. Sedan början på Final Destination 4.

Nu sitter jag här och väntar på att den som jag passar lägenheten åt ska komma hem, jag räknar med att hon ska komma hem snart.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Snabb-update!

Sitter och väntar in Tim. Vi ska titta på True Blood. Tror jag iaf. Han kommer runt 18 sa han, så det är om 20 minuter och tills dess ska jag väl ha hunnit ta undan pizzakartongen också. Det blev pizza till middag idag. Det var gott, riktigt gott faktiskt! Igår blev det en tripp till Stars och hör och häpna! Det var en massa folk där! inte så konstigt kanske, eftersom att Drängarna var där och spelade. Och dom var faktiskt bra. Jag kunde kanske en eller två låtar bara, men nu har man sett dom live med. Haha!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk humor.

Bara för att jag har sjuk humor och garvar åt saker som egentligen kanske inte är så roliga. Men som sagt, "mycket roar småbarn".  Haha!
                     hate
Tycker denna är sjukt kul och söt bland annat!

Puss&Kram

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tvättar och tvättar.

Jag bara tvättar och tvättar. Känns det som. Igår blev det en maskin, nu är jag inne på min andra maskin idag. Jag tvättade i måndags och jag ska tvätta på måndag igen. Och för första gången på länge så skriver jag ett blogg-inlägg. Så ja, jag lever åtminstone. Och ingen sol är det ute idag heller. Mycket tråkigt, faktiskt. Igår fick jag äntligen jobbat lite, vilket var riktigt skönt. 9 hela timmar faktiskt och mina ben var helt slut när jag väl kom hem!

Igår såg jag en film med Cissi med, vi tittade på Percy Jacksson och Åskviggen. (Tror den heter så?) Jag hade inga höga förväntningar på den filmen, men den var faktiskt bra. Nä, nu funderar jag på om jag ska äta något..

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idètorka.

Snart ska jag ut i det här sjukt underbara vädret! En träff med Cissi har jag idag och sen ville min syster till Jysk, så ja, det blir väl att traska dit också. Alltid trevligt. Jag vet helt ärligt talat inte vad jag ska skriva. Idètorka på max, förmodligen. Jag kanske kommer på något senare, ja, det gör jag nog! Ha en sjukt bra dag i det här underbara vädret!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sean Banan.

"Hallå där, kött och blåbär!"

Det är det ända verkligen, som jag kommer att säga idag. Men garvar, det gör jag. Sjukt humor? Ja, tack!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny header.

Försökte mig på att göra en ny header. Det gick sådär. Det får duga så länge iaf. Men som sagt, efter detta så händer det något nytt. Så förmodligen blir det en ny header snart igen. Måste bara komma på vad jag vill ha för något. Måste försöka komma på lite nice ideèr.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill ha värme.

Just nu är min syster hos mig, hon ska sova här tills på onsdag. Vi är riktiga datanördar verkligen. Sitter vid varsin datorn. Haha, men det är så det ska va. Man behöver inte prata jämt. Idag blev middagen pizza också, riktigt gott förrutom det att jag åt alldeles för mycket. Men gott var det!

Idag blir nog tidig sänggång alltså. Sjukt trött och sen så blir det väl upp tidigt imorn eftersom att min syster ska upp tidigt. Fördelen är väl att jag kan lägga mig och somna om, vilket jag förmodligen också kommer att göra. Just nu spelas Gyllene Tider på Spotify, just för att jag längtar efter sommar och värme. Sen så är deras musik väldigt bra. Imorgon ska jag nog inte göra någonting, vilket jag också är bäst på tycker jag. Nice!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vampire Diaries.

Jag är sjukt kissenödig just nu. Intresseklubben antecknar febrilt hoppas jag? Idag träffade jag Cissi en stund. Vi tittade på MTV och en skateare som heter Ryan Sheckler. Snygg som få och det absolut största +:et är ju att han kan skatea. Jag vet inte, det är något med skateare, något nice liksom. Åter till vad jag och Cissi hittade på. Inte direkt mycket egentligen, vi gick till Örby`s och åt pommes. Sedan så gick jag hem igen, sjukt skönt att vara ute och gå, speciellt i det vädret som vi har haft idag!

När jag väl hade kommit hem, lycklig över att äntligen kunna gå ut och gå utan att frysa rumpan av sig, så har jag inte gjort så mycket. Jag poppade mig en skål med popcorn och drog igång serien Vampire Diaries. Jag tänkte att eftersom att man har hört så mycket om den serien, så måste man ju iaf ge den en chans med några avsnitt. Det skulle jag inte gjort, för jag är fast. I både den och True Blood. Inte bra! Jag börjar följa för många serier.. Strunt samma, bra är de iaf. Huvudsaken ju, right?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fredagens bravader.

Igår kände jag mig riktigt duktig. Jag dammsög och handlade lite mat. Så nu har jag lite mat i kylskåpet igen. Sedan så dök Cissi upp i dörröppning och sedan kom även Big Q, som var snäll och bjöd mig på en cheeseburgare. Efter det så dök Angelica upp och pratet om att Big Q skulle ta lån var väl det som vi pratade om mest. Vi tyckte nej, han tyckte ja. Sedan dök även Tim upp. Även han tyckte att Big Q inte skulle ta lån. Det gillade vi. Sedan åkte Big Q hem, han var trött för att han hade jobbat. Då började vi dricka lite alkohol, ja, det var faktiskt riktigt gott.

Vi tjötade en del och sedan så spelade vi finns i sjön, med min sexkortlek. Kommentarerna blev ungefär såhär: "Men den ser ju inte skönt ut!", "Hur fan går det där till?", "Denna har jag gjort!" och "Ååh, denna är skön..". Ja, Tim och jag vann iaf. Sedan tog vi fram Förfest-spelet. Jag och Tim fick strippa mest. Jag satt i BH och byxor till slut. Han i byxor. Cissi och Angelica fick inte strippa så mkt. Men jag var faktiskt grym när vi skulle spela 21 med tärningen. Då vann jag, varje gång. Sedan dök Albin, Niklas och Malin upp. Lite smått dragna.

Angelica och Cissi åkte hem vid tolv. Och då gick Tim och Malin och köpte cigaretter på Stars. Sedan blev det musiklyssning, mer alkohol och en hel del skratt. Bland annat såg vi på Sean Banan. Niklas förklarade också vad det fanns för färger på banden som man kan få i Jujutsu, det var en del. Jag kom fram till att jag vill inte ha orange, om jag ska börja med det, men jag vill ha ett grönt! Sedan fick jag massage! Av både Albin och Niklas. Jag blev helt mjuk i kroppen sen. Sedan fick jag ge Niklas massage medans Albin fick ge Malin massage. Fick även stå på Niklas rygg och mage, men Albin fick hålla i mig, annars hade jag ju drattat ner. Undrar hur mörbultade de är idag? Tim sov här sedan och vi steg upp kl. 10 faktiskt, fastän vi somnade kl. 3. Vi gjorde pannkakor, ingen har skills i köket som jag och Tim!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

True Blood.

Idag ska jag träffa Bea en stund. Ska bli kul, inte sett henne på ett halvår ungefär. Så det var på tiden nu. Igår dejtade jag Camilla, Elin och Krüger. Det var riktigt mysigt, men vi saknade Wille. Som hade försovit sig. Vi satt och fikade i lite över 2 timmar, så det var riktigt kul! Sedan efter det så träffade jag Tim. Vi tittade på en serie, eller ja, vi började titta på en serie. True Blood. Den var ganska bra faktiskt. Nä, nu måste jag fixa en massa.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Dejt-dags!

Tack för pratstunden igår Cissi, det var verkligen något jag behövde. Nu är tankarna rensade, vilket dom inte har varit på sjukt länge. Dock kommer det väl att se ut som ett virrvarr i huvudet igen, men förhoppningsvis inte på ett bra tag. Nog med tankar, idag ska jag bara vara och göra!

Först ska jag dejta Camilla, Elin, Krüger och Wille. Ska bli riktigt kul. Ja, så detta innebär ju att min plånbok kommer att förminskas, för jag ska köpa busskort, men som sagt, vad gör man inte för sina FUV:are? Sedan efter den dejten så ska jag ha en dejt till! Ajjemän, ni läste rätt. Då ska jag dejta Tim, vilket också ska bli kul, eftersom att vi numera är gifta. Också en nyhet kanske? Ja, det blev ett snabbt bröllop igår och tyvärr inga vittnen heller. Så ni får helt enkelt lita på mitt ord. Haha!

Jag och Rasmus har fått för oss att vi ska grilla också ikväll! Det ska sjukt gott med lite grillat, dock bara korv med bröd. Men fasen, det är ju faktiskt tanken som räknas eller hur? Grillning, mitt i snön, i mars! Ajjemän, det gillar vi, starkt! Måste få fram de där sommar-känslorna, ni vet? Finns inget bättre sätt att göra det än grillning! Mums! Nä, på med kläder och göra sig lite iordning kanske? Borås, here I come!

Lova mig en sak, lyssna på denna låten, en skön och lugn låt:
Bryan Adams - I Will Always Return (Soundtrack Version).

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Massa, massa folk!

Vad folk jag har träffat idag! Först aå träffade jag Linus aka. Cee och prata en stund med honom. Det var kul, för jag har inte sett honom på ett tag, följde med honom in på Netto och handlade med. Sedan mötte jag upp Rasmus och gick med honom till optikern, så att han kan börja övningsköra. Sedan dök också Elin upp och då fikade vi, det var mysigt. Pratade en del, bland annat om helgen med FUV:arna. Inte för att verka tjatig, men jag lägntar tillbaka dit.

Sedan så träffa jag även Majja en stund utanför Netto, helt brun och fin var hon. Nyss hemkommen från Egypten. Och nej, jag är absolut inte avis. Nej, nej, absolut inte. Såg också Kimmo. Som sprang förbi mig och Linus, han försvann därifrån lika snabbt som han dök upp. Men han hann säga hej och hej då åtminstone! Haha!

Jisses! Där fick jag sms från Tim med. Vill vi ses? Klart vi vill!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Film.

Jag har inte så mycket skriva egentligen. Men nu ska jag titta på Luftslottet som sprängdes. Började kolla på första halvan igår, men jag blev trött. Så andra halvan får bli idag istället. Sen ska jag till Arbetsförmedlingen och lämna in papper så att jag får mina pengar denna månaden med. Inte helt fel. Sen så ska jag träffa Elin med och även en gammal kompis som heter Bea. Nice!

Imorgon ska jag förmodligen till Borås och träffa några av mina FUV:are. Jag gillar de. Skarpt! Igår umgicks jag med Tim i några timmar. Vi köpte godis och tittade på tv. Sen så brottades vi med och han kittlades. Jag gav igen, jag vann. Nej, nu blir det film.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Slut med FU på riktigt.

Jag är deprimerad. Faktiskt. Jag har inte varit det på länge, så det kanske var dags nu. Men efter all denna planering för denna helgen som var så har man inte så jättemycket att se fram emot längre känner jag. Helgen var sjukt kul, men gick verkligen alldeles för fort. Nu sitter jag här, har varit på Arbetsförmedlingen och kände att nu kommer jag inte att gå tillbaka till Folkuniversitetet mer. Det är deprimerande, men jag är glad över att Borås, Herrljunga och Vårgårda ligger ganska nära Mark ändå. Och egentligen är det tack och lov att facebook och msn finns också.

Tankar har gått i mitt huvud sen i lördags. Jag har varit innåt och väldigt fundersam. Jag är ledsen om jag har verkat sur och borta, det har verkligen inte varit meningen. Men ibland så försvinner jag in i mina tankar. Jag behöver tänka, för jag har inte gjort det på ett tag och jag vill bara gå ut och gå och låta tankarna flöda. Jag läste Camillamons blogg innan idag och jag förstår dina tankar. Det gör jag verkligen. Det ska bli kul att vi förhoppningsvis ses på torsdag igen. Och självklart ska det bli kul att träffa Krüger, Elin och Wille igen. 
Jag vet egentligen inte vad jag vill komma fram till med mina tankar, men jag vill bara ha lite klarhet i de.

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tackar och drömmer.

Jag vet inte hur jag tänker längre. Ibland är det ganska skönt! Ibland kanske det ställer till problem. Men oftast inte. Vill säga tack till Niklas Nermansson som orkade lyssna på mig idag. Tack så mycket, nu ska jag gå och lägga mig och sova och drömma. Drömma om något kul, tillexempel helgen med mina FUV:are.

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

FUV:arna.

Det ända jag kommer säga är att jag är riktigt jävla trött men jag har haft en sjukt kul och underbar helg tillsammans med mina FUV:are och jag hoppas verkligen att vi kommer att göra om detta.
Vet ni vad, jag saknar er redan och ni åkte härifrån för 3,5 timmar sedan. Dett är illa, riktigt illa. Haha!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helvete.

Allting gör bara så ont. Och jag vet inte längre. Hur fan kan jag känna, varför känner jag något över huvudtaget? Jag vill inte det mer. Det gör ont. Fortfarande, jag vet inte varför. Jag får panik. Jag vill inte mer. Kan det inte bara sluta? Jag blir galen, arg och ledsen. Jag vill inte detta, inte nu, jag vill bara vara något annat. Känna något annat. Inte så jag gör nu. Hjälp mig, snälla. Jag kan inte själv. Det gör bara ont och tack vare det så mår jag inte bra. Sluta påminn mig. Låt mig glömma. Låt det försvinna. Jag kan inte. Det går inte. Det vill inte. Det gör ont. Så jävla ont. Kan det inte bara låta mig vara ifred. Jag hatar det här, för första gången på länge så hatar jag det här. Fan, jag vet att även om det gömmer sig, så gör det ont. Jag försöker att inte visa, för jag vill inte. Mina tankar är något som plågar mig, att det ens finns. Jag vill inte det. De är de som håller mig vaken på nätterna och gör mig arg och ledsen på dagarna. Jag vill bara det ska försvinna. Bort härifrån, från mig. Jag vill inte nu, låt mig bara vara. Låt mig sluta känna något. Jag är sårad, jag har ont, jag är ledsen och jag är jävligt arg. Men jag vill inte, jag vill verkligen inte känna något överhuvudtaget.

Ett ord:
Helvete.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pff!

Skäll på mig bara! Skäll på mig! Jag vet att jag är en dålig människa. En dålig person. Förlåt för att jag inte bloggat på länge, men skäll inte på mig. Haha, nä, helt ärligt, jag är dålig på att blogga, jag vet. Iaf de senaste dagarna. Men, ja, det har inte hänt så mycket sedan sist. Igår var jag med Big Q i Gbg och släppte av hans mami som skulle till Norge. Sedan så gick vi in på Nordstan och hittade 3 stycken t-shirtar till honom. Men inget till mig, dessutom var jag inte ute efter något, så jag lyckades hålla i pengarna.

Idag så har jag umgåtts med Cissi. Det var väldigt trevligt och vi pratade en del. (Som alltid, självklart.) Nu hade jag tänkt att läsa lite bloggar och så där faktiskt. Det är skönt att göra på kvällen. Kanske uppdaterar lite sen.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara ett blogg-inlägg.

Jag känner bara för att skriva ett blogg-inlägg. Konstigt, eftersom att mitt andra var extremt långt. Men jag känner för det. Att bara skriva, få ut allt här. Men jag vet däremot inte vad jag ska skriva. Men något blir det, förmodligen. Jag är desperat, efter sommar. Efter värme. Efter underbara sommarnätter med folk man tycker om. Med underbar musik. Grillning, bad, filtar vid brasan och skratt. En kamera för att föreviga allt. Så att man kan sitta ett halvår senare och tänka och minnas just den tiden. Vid brasan, på stranden.

Något annat som inte heller hade varit fel, det är att kunna få öppna sig för någon. Någon ny person eller någon som man kännt ett tag. Eller lära känna någon ny människa. Det är kul, jag älskar att träffa folk. Även folk osm jag känner bra redan, men det nya är alltid spännande. Jag blir så nyfiken, på ett härligt sätt. Någon som bara har lust att ta en enkel fika och bara sitta och tjata. Bara prata om allt och inget. Det är så skönt!

Oj, jisses. Nä, nu ska jag lägga mig i min säng, själv dock. Men det betyder bara att jag får en massa plats själv! Det är nog det som är mest positivt med att vara singel. Att man har en hel säng för sig själv och kan ligga hur man vill verkligen. Sover någon jämte en, så måste man ju ligga på sin sida. Till helgen kommer jag att ligga trångt, väldigt trångt. Då ska jag dela säng med Camilla L, Elin och Peter. Det ska bli mysigt ändå. Förhoppningsvis så får vi plats, annars får någon lägga sig på golvet jämte Krüger, Torbjörn och Martina. Det kommer bli skoj!

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Massa saker!!

Bad update, very bad update. Sorry! Snabb update om vad som hänt, vi börjar med lördagen! Då fick jag gjort en hel del. Handla på systemet, springa med Big Q:s sprit till honom på hans jobb. Sedan hem, börja fixa lite, senare blev jag upplockad av Marion och Cissi, även Angelica som kom lite senare, vi skulle käka pizza på Örby`s! Gott, en Hawaii utan skinka med kebabsås. Mums! Senare tillbaka hem till mig, vänta in Martina och Anna-Sara. Dra fram Förfest-spelet. Det var kul, man fick strippa och såna grejer! Det slutade iaf med att Anna-Sara satt i trosor och BH och Martina satt i BH och byxor. Då plingade det på dörren och in ramlar Adrian, Big Q och Marcus. Enligt Big Q så var de i himmelriket. Konstigt, eller hur?
Runt 22.40 kom vi iväg till Hotellet och vi kom in innan 23 så vi behövde bara betala 20:-. Väl inne så var det väldigt trevligt, dansade som galningar och hade sjukt kul. Mötte upp Elin där inne och runt 00 så kastar sig någon runt mig och ropar: "Äntligen, någon jag känner!". Det visade sig vara Tim och det var skoj att träffa honom för jag har inte sett han på ett tag. Att förklara alla detaljer skulle ta hela kvällen, så om någon undrar så får vi ta det på telefon, för jag orkar inte skriva allt. Men kul hade vi! Andra gången jag var där och jag ger även denna helgen tummen upp!

                       

Under söndagen var jag inte så seg som jag trodde att jag skulle vara. jag bakade med Jill. Det gjorde vi i ca. 6 timmar. Misslyckade Kärleksmums, lyckade kola-kakor, jättegoda bröd och två pizzor! (Jag är stjärnkocken bakom pizzan, som blev väldigt god!) Sedan fick springa hem och byta om snabbt, slå en pling till Madde och börja gå mot där hon bor. Fast hon fick möta upp mig för jag visste inte var hon bodde riktigt. Där spelade vi Bingolotto, men vann ingenting. Så fick jag ha Maybelline i knät en stor del av kvällen. Mitt finger smakade också väldigt bra verkade det som. Jag är både smickrad och hedrad att hon nästan åt mig! Barn brukar inte tycka om mig nämligen, men hon verkade göra det, det gjorde mig riktigt glad!

Idag har jag spenderat en stor del av dagen i Borås. Fick träffa Krüger och Daniela bland annat från Fuv. Vi var på en väldigt kul föreläsning faktiskt. En slags trollkarl som också skulle motivera oss och jag blev faktiskt motiverad. han var väldigt bra och kul. Skämtade och hade sig! Så många garv fick jag. Senare när jag kom tillbaka till Mark, så träffade jag Elin och så skulle vi boka lite bowlingbanor, men det gick sådär. Fanns inga bra tider, men de hade en kund som kanske kommer ändra sig, så vi ska tillbaka dit imorgon. Sedan hem till Jill och planera lite. Jag ska passa hennes lägenhet nämligen. Och nu så är jag hemma! Jag ska plinga iväg ett samtal till Cissi tänkte jag.

Oj, vilket långt inlägg det blev! Jaja, ni har och läsa iaf om ni nu orkade ta er igenom allt, så att säga. 

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()