Förlåt.

Förlåt, mitt bloggande är skitdåligt, men jag har inte så mycket att skriva. Ska till Borås imorn och ska träffa mina sköna människor, det ska bli kul! :D

Vill bara tipsa om en sida om du vill arbeta hemma och tjäna snabba pengar. Intresserad? Då ska du klicka på denna länken http://www.gmg.se/Jill/ och ta kontakt för mer information. Ett enkelt sätt att tjäna pengar och ha kontakt med människor. Vill bara tipsa om detta.

Nu så ska jag nog sova om en lite stund tänkte jag. Upp tidigt imorn! Hade en konstig dröm inatt förresten, jag drömde att jag var i Paris och så skulle jag gå ner till en sjö och så skulle jag gå över en svart strand, men det visade sig vara ormar, en massa ormar! Jättekonstigt, måste kolla upp vad det betyder nästan ju. Och Anna-Sara och Angelica var med i drömmen och även min gamla SO-lärare Lars kom cyklandes. Helkonstigt.. Jaja, ngt betyder det väl.. Förslag?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Skönt underbar kväll igår.

Gårdagen, ojoj, så kul har jag inte haft på länge och det var verkligen välbehövt om man säger så! Vill först och främst säga tack till Robin för att det fanns en plats i din bil så jag kunde åka upp till Borås. Nå, vad hände igår då? Jo:
Träffade Angelica som vanligt, men träffade också Tim igår, vi skulle gå och julshoppa men det slutade med att det bara var Angelica som köpte en julklapp, till sig själv. Sen så lunchade vi tre på Gästhuset. Jag åt faktiskt sprödbakad fisk. Mums! Det var gott. Sedan hade jag ju skola som vanligt. Den gick ganska snabbt, vi diskuterade den där svininfluensasprutan (Oj! Vilket långt ord det blev..). Och ja, även lite Photoshopande blev gjort självklart. Efter det så åkte jag hem till Jill, för att käka och ha det trevligt. Sen när Robin kom och åt lite så gjorde jag mig snabbt iordning inför kvällen. Sen åkte vi och hämtade Cissi och Marion. När vi kom hem till Robin så stog Sara och Jessika och väntade på oss utanför. Tog det lite lugnt, sen så anlände Klas också. Runt 22.15 åkte vi för att hämta Adrian i Fritsla för att sedan åka vidare till Borås.

När vi väl är framme i Borås och ska in på Puls fick vi inte komma in för att Sara var -91. Och det var -90 gräns. Så vi skulle gå till Gin and Tonic (eller vad det nu hette..) men Klas hittade inte. Sen när vi gick ner mot torget igen, så såg jag mina klasskompisar! Eller några av dom iaf!! Camilla, Krùger, Wille och Martin. Fick också träffa Peter som slutade på Folkuniversitetet ungefär när jag började. Trevlig kille, det där! Krama om allihopa och tjötade lite. Sedan gick vi vidare, till slut så kom vi in på Puls, men där var verkligen inget folk. Vi var där i någon timme kanske? Sedan gick vi till Harry`s och där inne träffade jag först Torbjörn. Sedan så fick jag träffa mina sköna klasskompisar igen, även Martina! Henne har jag inte sett på länge! Satt och tjötade med dom lite. Dom trodde jag var jättefull eller hade rökt på eller ngt. Wille satt och stirra in i mina ögon innan jag skulle gå. Han trodde verkligen att jag var full, grejjen är att jag knappt hade druckit ngt. :P Sedan så leta jag reda på dom andra och jag hittade dom på dansgolvet självklart! ;) Dock saknade jag en männsika igår, Magnus. För han var inte där. Sen så tror jag att det egentligen skulle vara en till Martin där igår, men han kom inte heller tydligen.

Igår hade jag verkligen kul, skratta så jag fick ont i magen och dansa så jag fick ont i fötterna, men det var det värt, för det var kul! Kom hem halv 3 på morgonen och vaknade vid 10 idag, förvånad? Ja, jag med. Men ja, jag kan ju sova imorn med! Oj! Vilket långt inlägg det blev! Hoppas att ni har orkat läsa.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hemförsäkring.

Idag har jag skaffat mig en hemförsäkring med start från 1 januari. Känns bra att man är försäkrad från första dagen man flyttar. Har en träningsvärk som gör så ont att jag knappt kan gå, måste typ gå i slow motion ibland för att det gör så ont. Men fan, det är skönt på samma gång. Känner att jag gjort något bra, använt mina muskler åtminstonde. Satt i Photoshop och Picasa innan idag, hade inte mkt att göra.

föreefter
Före & Efter

Puss&Kram

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slutkörd.

Jag är helt slut! Det är ju ansträngande att springa så som vi gjorde idag. Oj, men kul var det! Fotboll i ca. 1 och en halv timme. Vi skulle spelat basket också, men det blev inte så.
Skulle tagit Svin-influensavaccinet idag också tänkte jag, men när jag kom dit så var det slut och det kommer ev. in en ny leverans på fredag. Så jag tar det någon gång nästa vecka istället.

Fy, vilken huvudvärk jag har då. Usch, fick komma hem tidigare från Borås idag iaf. Trodde att jag skulle fått ta en buss som går 15.25. Men jag kunde ta bussen som gick 13.25 istället. Det var skönt att min coach kunde tidigare-lägga vårat möte. Satt och tjöta med Kim hela vägen hem.

Vill bara tipsa om en bra låt, kanske är den väldigt gammal, men bra är den: Linkin Park - Leave Out All The Rest. Och även denna är bra: Nickelback - Gotta Be Somebody.

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

En tanke, såhär en måndag.

Har suttit och läst lite nu under dagen, både bloggar och annat. Något som kommer upp ganska ofta är att hur "glad" man är över att det tog slut med någon. Okej, visst var det riktigt dåligt förhållande med någon så är det väl klart att det kan vara skönt att man inte bråkar längre och sådär, men den här personen var ju endå någon som man tyckte om väldigt mycket. Jag har aldrig varit glad över att det tagit slut, jag blir bara ledsen. För att något som man hade med någon faktiskt är slut. Något, kanske inte alltid, så underbart. Men oftast hade man ju dom där stunderna tillsammans med någon, de där minnena, som man kan sitta och le åt nu i efterhand. För det var ju bra, just då, just den gången och många andra gånger. Så att man är glad över att det är slut, det förstår inte jag. För hade det inte varit bra, så hade man väl inte varit tillsammans med personen i fråga, eller?

En tanke bara, ta inte åt er, för jag syftar inte på någon, bara en tanke som slog mig såhär på en måndag.

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Festmys hos Big Q.

Fick ju sms igår av Big Q, och det var så att han bjöd dit mig till honom och då tog jag med mig Angelica också så igår blev det en tripp hem till Big Q tillsammans med Angelica, igen. Vi åt stekt ägg, det var gott. Sen kom Mathias också. Vi hade jättekul, vi spelade först "Sanning eller konsekvens - den snälla versionen". Jag fick bland annat en puss på kinden av Robin och blev siamesisk tvilling med Mathias. Och när vi hade spelat det en stund så kom också Big Q:s lillebror och två av hans kompisar. De var också med en lite stund och spelade. Efter det så spelade vi "Öl-spelet", det hade jag aldrig spelat innan, men det var kul. Dock hade vi ingen öl, men det fick bli en massa annat isället, bland annat äckligt vin. Usch, två glas, sen blev det vatten för min del. Även där fick jag pussar på kinden, av både Robin och Mathias.

Sedan så åkte Big Q:s lillebror hem med sina kompisar och då gick vi ut och gick litegrann. Vi gick upp på ett berg med jättefin utsikt. Såg hela Skene och Kinna. Sedan bar det av hemmåt till Big Q igen. Där ramlade vi ner i hans soffa, fotölj och säng. Haha, ja, men kvällen var sjukt kul. Sov hos Angelica med denna natten. Vi somnade nog vid halv 3. Ja, så kul har jag inte haft på länge! Tack så mkt!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Garv med Angelica och Big Q.

Några julklappar inköpta! Fyfan, vad jag är bra. Hittade till min syster och till mamma. Ska försöka hitta något mer till mamma, sen så är det bara pappa, farmor och farfar kvar. Men fan, jag är på G!
Igår blev ingen update, men jag var knappt hemma igår. Så jag hann inte.

Dagen igår var ganska kul. Fick ju köpt julklappar, lunchade med Angelica på Scorpionen och sedan blev det ju skola. Då blev jag färdig med mitt Collage. Och jag blev grymt nöjd, bild hoppas jag kommer upp så småningom. Sedan på kvällen skulle Angelica åka hela den långa vägen upp till Gbg och ville inte åka själv, så jag följde med som sällskap, herregud, så skoj vi hade. Ja, är man trötta efter en lång dag, så blir det mycket dumt sagt. Haha.. Sitter och garvar nu när jag tänker på det. Haha!

När vi åkte hem från Gbg kom Angelica på idèn om att vi skulle hälsa på "min bror" Big Q aka. Robin. Vilket vi gjorde, vi var där i nästan en och en halv timme. Men vi hade skoj, garva och höll på. Vi försökte komma på hur man kunde göra om i Big Q:s lägenhet, men det gick sådär. Haha, vi kom inte fram till något. Kom hem vid kvart över ett iaf, mitt i natten. Gick och la mig det första jag gjorde när jag kom hem typ. Så trött var jag. Haha!

Nämen, när man talar om trollen, där kom ett sms från Big Q. Nä, nu ska jag städa tror jag, helt otroligt, jag vet. Haha, men ibland måste man ju.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julklappar.

Eey, jag ska ut och festa den 27, så Borås se upp. Haha, nä, men ut ska jag iaf. Skoj! Har inte varit ute på evigheter. Camilla nr 1, du är smart, så är det bara.

Idag tänkte jag springa in och hälsa på Nicole på Matöppet, men så var hon inte där, hon började först kl. 2 idag, lite tråkigt. För jag saknar henne. Men jag fick träffa Paulina, hennes lillasyster. Det var ett tag sedan jag pratade med henne, så det var trevligt tyckte jag.
Sedan gick jag in på Jysk med, tänkte att nu jävlar ska jag hitta julklappar och det gjorde jag med! Till min syster och till mamma, dock har jag inte köpt dom än, men det ska jag göra imorgon tänkte jag. Hittade också två stjärn-lampor som går på batteri som jag ska köpa och ha till min lägenhet sedan. Tror nog att det kan bli lite mysigt.

---

Imorn blir det dejt med min Angelica, ska käka lite gott på Scorpionen tänkte vi. Pommes för min del, gott! Och vet ni vad? Tack vare underbara Issas grymt fina bilder på Bilddagboken.se så har jag fått lite inspiration för att grejja i Photoshop.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Livförsäkringsassistent?

Sitter och tittar på Vänner just nu på kanal 5 och det är avsnittet när Ross och Emily ska gifta sig. Och i det avsnittet så åker ju Rachel till London för att se bröllopet och vet ni vem som satt på planet till London? Jo, han som spelar Dr. House var med! Fick kolla både en och två gånger, men det var han. Men det var en väldigt ung Dr. House.

Ja, över till något annat. Idag har jag varit lite duktig, jag har tvättat två maskiner med tvätt, lagat mat och sökt ett jobb. Som Livförsäkringsassistent, fråga inte vad man får göra, för det vet jag inte. Men de hade inga särskilda krav på vad man brhövde och sådär. Så då sökte jag det och hoppas på det bästa.

Nu är det snart fotboll som gäller. Sverige-Italien och bästa nyheten idag är att Hysèn spelar från matchstart! Helt underbart! Sändningen börjar 20.30, så då är jag bänkad framför tv:n kan jag ju säga.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Today, I met Big Q.

Idag har jag varit i Borås, igen. Men det var skoj, träffade ju alla människor igen. Och fick en kul nyhet innan från Camilla (alltså, den andra Camilla som är i Borås), att vi ska ut och festa lite grann den 27 nov. Ska bli skoj, träffa Torbjörn och Magnus igen, bl.a. Ska bli skoj.

Har också träffat Big Q idag, ja, alltså med andra ord, Robin. Och inte fick man en syl i vädret, han pratade om alla sina resor han skulle göra. Det var några stycken, måste jag tillägga. Ojoj, han skulle verkligen överallt.
Inte en enda juklapp fick jag köpt heller, det var mitt mål idag, men det gick sådär. Ska ju bara köpa 5 julklappar i år, till mamma, pappa, lillasyster, farmor och farfar. Är ledsen men jag har inte råd att köpa till fler. Fan, har man en stram ekonomi eller?

På torsdag tänkte jag söka lite jobb i Kinna, eller ja, lämna ut lite CV:n. Till Systembolaget och Spelhålan bl.a. Hoppas jag har en chans där iaf efter att jag blev både system-och spelombud i somras efter sommarjobbet.
Nä, nu ska jag in och kolla på platsbanken för att dyka ner i alla jobbannonser och se om det finns något till mig.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klockrenaste bilden.

Världens mest klockrenaste bild:

haha

Jag garvar varenda gång jag ser den här bilden, tycker att den är så bra. Haha!
Puss&Kram

Permalink Bilder Kommentarer (2) Trackbacks ()

Segare än segast.

Dagen var seg, vilket kvällen också har varit, men jag har tänkt en del. På en massa saker, allt har liksom flugit runt i huvudet. Imorgon blir det nog en promenad med musik i öronen för att rensa huvudet lite, förhoppningsvis så är det inte så kallt heller. Har inte varit ute och gått på jättelänge. Men det hade varit skönt.

Kände mig dissad igår, inte särskilt kul. Men jag orkar inte ens bry mig om det, jag orkar inte ens fundera på varför. Det enda jag vill ha i huvudet, det är flytten, jag orkar inte tänka på särskilt mycket annat. Jag vet inte ens hur jag ska göra med mina känslor eller någonting. För jag vet inte hur jag känner längre, för något eller någon. Just nu vill jag bara ha tid med mina känslor och komma fram till något, men det är inte lätt. Så jag har en del att göra.

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Sova på saken, det kanske hjälper?

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

På dagen idag.

Visste ni om att om det inte hade tagit slut med Glenn för ca. 3 månader sedan, så hade vi varit tillsammans i 1 år idag? Det känns skumt och tankarna flyger i huvudet på mig. Har inte hört ett ord från dig under snart 3 månader. Iofs har jag inte tagit någon kontakt med dig heller, eftersom att det känns som om du förmodligen inte vill det. Vi har kännt varandra i 8 år, kanske lite mer till och med. Jag saknar min kompis. jag saknar dig, Glenn.

Igår fick jag jobbat lite och var rädd för att jag skulle ha glömt av alla koder till frukten och alla grönsaker men det gick faktiskt väldigt bra. Jag blev förvånad över mig själv faktiskt. Kom till och med ihåg hur man skrev ut fakturor och sådär.

Jag sitter och funderar lite, många av mina kompisar har jag faktiskt kännt i 8 år. Men en har jag kännt sedan vi gick på förskolan/lekis. Så det blir ju faktiskt 14 år. Och några andra har jag kännt i 5 år. Och vissa har jag kännt i mindre, kanske 1 år, eller snart 1 år. Vissa har jag kännt ännu mindre. Men jag har träffat dom och lär känna dom mer och mer hela tiden. Det är något som är underbart.

me

Your not the only one so hear me when I say,
the thoughts of you, they just fade away.

Cause I can breathe again, dream again,
I`ll be on the road again,
like it use to be the other day.
Now I feel free again, so innocent,
cause someone makes me whole again for sure,
I`ll find another you.

Sometimes I see you when I close my eyes,
you`re still apart of my life.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb som Originalare?

Kolla på mig nu, bara checka min style, så håll din käft, för att jag är tillbaka! Ja, alltså, så heter jag på msn, men på något sätt, så är jag tillbaka! Nu jävlar, jag vill inte vara deppig på hösten, så nu ska jag inte var det. I going to do it my style, ya know?

Idag har jag haft en bra dag, träffade min kusin Evelina och min två kusinbarn, Gabriel och Ebba. Jättekul, de är så söta de där två. Gabriel busade omkring med farmor samtidigt som han kollade på filmen Bilar. En film som han verkligen älskar! Och Ebba sov när vi kom. Men hon vaknade, den lilla tjejen är bara lite över två månader. Riktig sötnos.

Dom ringde från Älekulla Livs idag med, ska få komma in och jobba imorn, hela 6 timmar. As-nice ju! Klirr, klirr i kassan!! Alltså kommer jag få ca. 3200:- denna månaden, om dom nu inte vill ha in mig mer. Vilket jag verkligen hoppas på! Money, money!!
Har faktiskt sökt ett jobb idag med, som Originalare. En tjänst på 30% i Borås. Inte många jobbtimmar, men det är det jag vill göra, så jag måste ju försöka ta mig in i den branchen. Vilket är grymt svårt, men jag ska försöka iaf. Har lyckats få praktik på Netto med, ca. 2 månader. Nice, nice! Det kunde ge mig lite timmar sedan, om jag visade framfötterna. Fan, så jag kommer jobba som en idiot för att försöka komma in där!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bio, Gbg och trött.

Jag är så fruktansvärt trött, att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Igår blev det bio i Gbg med Angelica, Robin, Jessika, Bea och Adrian. Grymt skoj var det!! Vi såg filmen Trubbel I Paradiset, riktigt bra och rolig var den. Värd att se! Sen satt vi och fördrev tiden på två olika McDonalds i Gbg. Tiden gick jättefort faktiskt. (Tog några bilder igår men dom har jag inte ens lagt in i datorn än, men kommer att komma upp på min facebook och på min bdb).
Kom hem vid halv 4 imorse. Angelica sov över här efteråt för att slippa åka hem mitt i natten. Så vi somnade ju inte förrän vid halv 5. Fick en skön sovmorgon däremot, gick upp kl. 12 idag. Frukost vid halv 13. Inte helt fel. Men jag är verkligen trött nu. Blir i säng tidigt idag.

Imorn så blir det förmodlingen skola, men ska till polisen imorn också för att skaffa mig ett nytt legitimation. Det går ut nu den 20 november. Sen så ska jag träffa Angelica imorn med, bara ta det lite lugnt och kanske ta en fika. Det märker vi. Orkar egentligen inte skolan imorn, men jag får se om det blir något. Hoppas att jag ser Tim och får pratat med honom imorn med, ska kolla upp om han är sugen på bio, förhoppningsvis så är han det.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Flum.

Haha, jag är värsta flum nu, men jag har ingen att flumma med, attans!! Haha, men jag roar mig på egen hand, med min webcam, så lättroad är jag idag! Haha, det är skoj ju! ;D

me

Fast jag har lyckats få se två filmer idag iaf, G-Force och Natt På Museèt 2, trots att jag är flum. Haha!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ojoj.

Ojoj, ja, det har jag sagt många gånger idag verkligen. Först och främst, jag ville inte gå upp idag. Åkte ner till bussen, trodde jag glömt busskortet, men hittade det som tur var i min byxficka. Åkte in till Kinna och fick köpt Fars-dag presenter. Sedan så träffa jag Angelica och Emil för att luncha lite på Casablanca. Det var gott! Sedan ville Angelica ha kladdkaka med, så det blev en snabbis in på Träffpunkten med. Sedan hem med 1-bussen. För att fylla i en massa papper till Försäkringskassan, som jag inte tycker om alls. Men kan inte skicka iväg något förrän jag varit uppe i Borås och fått en underskrift. Så på tisdag så kommer de iväg, förhoppningsvis. Gäller en sjukersättning, aktivitetsstödet och bostadsbidrag. Viktiga grejor!

Imorn bär det av till Gbg för att gå på bio. Har dock ingen aning om vilken film det blir, men det märker jag väl då om inte annat. Ska dit med Angelica, Robin, Adrian och Jessika. Trevligt, trevligt ska det bli.
Imorn är det också Karjala Cup, alltså hockey, och även Svenska Cupen final mellan AIK-IFK Göteborg. Hoppas på vinst denna gången från IFK Göteborg.

krossa

Nä, nu ska jag sätta igång lite musik, dra igång en röjning på rummet och städa lite. Sedan ska jag slappa vid en film eller något. Ska nog se The Proposal eller 17 again.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förkyld.

Ojoj, trött som en kossa är jag! Är förkyld uppe på allt också, kan ju inte bli bättre! Usch, idag blev det Borås igen. Fick träffa allihopa däruppe igen, skoj!
Sitter just nu och pratar med Johnny och Emil på msn, pratade med Victor innan med lite grann. Annars gör jag inte så mkt.. Är törstig, så jag ska ta och hämta mig lite vatten. Snart tillbaka! Sådär. mkt bättre. Tog också tre tabletter av Exberitox (stavning?), som man ska suga på när man är förkyld. Man ska ta det tre gånger om dagen, men så har det ju inte blivit.

Usch, nä, funderar på om jag ska krypa ner under täcket och värma mig?! Kanske. Skriver något roligare imorn! Jag lovar, detta var inte särskilt intressant! :P

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Musik.

När jag gick in och kollade min blogg idag, så hade jag fått hela 6 kommentarer!! Och det var ju hur grymt kul som helst, ärligt, så är det rekordet faktiskt! Vad glad jag blev! Tack alla ni som kommenterar min blogg! Superkul är det! Keep it up! :D

Dagen har bestått av buss idag med, skoj va? Njae, inte så, men med musik funkar allt som sagt! Blev nog en så där 3,5 timmes musiklyssning idag, om inte mer. Och jag är super-trött verkligen! Skulle inte gått och lagt mig så sent igår, jaja, my bad! 
Btw, har en liten komplettering till det föregående inlägget. Blev kapad idag med om man säger så. Jättekul, nope, not really. Förstår inte, hur tänker folk? Jaja, bara bita ihop och hoppas att det inte händer mer på ett tag.

Idag har jag träffa Martina! Inne på Lindex, och så var vi inne på Kappahl också. Skoj! :D
Imorn så bär det upp till Borås igen. Buss och musik? Ja, tack! Vet ni vad förresten? Grey`s Anatomy är idag! Shit, va kallt det har varit idag!! Frös ju nästan rumpan av mig! Usch, sån här kyla tycker jag verkligen inte om och så ska det tydligen bli snö med. Hrmpfh!

Skriver nog mer sen, om jag inte somnar!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Första klunken.

Dagen har gått..segt! Fast endå inte liksom. Lyssnar på skön och lugn musik just nu, lite kärlekslåtar helt enkelt, dock borde jag väl inte det, eftersom att man blir bara ännu mer deprimerad då. Jag är nästan avundsjuk på alla som har någon, eller ja, nästan alla. Det är ganska patetiskt egentligen. Eller inte, egentligen är det väl inget fel på att vilja vara med någon, att ha någon vid sin sida. Det är ganska så normalt tänkande egentligen. Man vill ju känna sig speciell för någon.
Det finns en sak som jag tycker är lite konstig. Hur man bara kan stänga av allt. Bara helt enkelt kapa allt med människor som finns i sitt liv. Jag menar man har ju endå tagit in de i sitt liv, och sen bara kapa allt? Det känns helt fel. Ni får rätta mig om jag har fel! Men helt enkelt strunta i någon som har varit speciell, jag har hört detta från flera personer, att de har varit med om det (även jag har det). Men det kanske är en försvarsmekanism, för att helt enkelt skydda sig själv. Jag vet inte, kom bara och tänka på det nu.

Btw, har tagit min första klunk med julmust idag och fy, vad gott det var! Jag hade tänkt vänta med att dricka julmust till i december, men ja, frestelsen blev alldeles för stor helt enkelt. Men jag lyckades vänta enda tills november iaf. Inte dåligt tycker jag! ;D
Förresten, så tror jag att jag är kär. Men jag vet inte om jag vågar.

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (6) Trackbacks ()

Jag fattar inte.

"Bara njut av dagen.." Ja, jo, det har jag väl gjort. Men dagen har väl varit sådär. Jag är allmänt nere och deppig. Och det verkar som om alla andra är det med. Jag förstår inte, måste man bli så nere och deppig på hösten? Vad är det som gör att man inte orkar längre? Jag fattar inte. Träffade och även pratade med mycket människor som jag tycker om och som gör mig glad, men endå så är man deppig. Fan, tror att hösten och att jag saknar en sån där närhet gör en del att jag är så nere och deppig. För bara några dagar sedan så kände jag att jag inte behövde det. Men nu.. Hur vet jag att det blir rätt den här gången? Hur vet jag om jag gör rätt? Snabbt, långsamt?

Hjälp? Frågorna tar knäcken på mig.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()