Hejja tejpen och lite systemfel.

Vilken jobbdag! Det började med hela 6 plockpallar, vanligtvis får vi max 3 st. Vi blev i princip klara med de innan öppningen också. Hade ett par lådor kvar bara, hejja mig och Lotta! Utöver det kom det en sjuhelvetes massa annan pall som skulle upp också, typ kaffe, sköljmedel, dricka etc. Inte nog med en stressig morgon så dog hela systemet för oss idag. Något som blev fel i datasystemet, för helt plötsligt kunde jag inte slå in några varor alls. Varenda Netto-butik i Sverige låg nere och ingen kunde handla hos Netto under ca. 40-45 minuter idag. Men man får se det positivt iaf, det händer iaf något. Sedan fick jag åka iväg och hämta grejer jag ska ha med mig när jag ska åka iväg på tisdag. Ska bli skoj tycker jag! Har inte gjort så mycket annat idag faktiskt. Ska äta om en stund. Det blir potatisgratäng och köttbullar. Försöker tömma av kylskåp och sånt där nu. Nä, om jag skulle hitta på något tro? Stretcha mina tejpade vader också kanske? Med den här kinesiotepjen som jag har blivit tejpad med, så känns vaderna bättre faktiskt, klarar av att gå i rask takt mycket längre sträckor och känner inte av alls lika mycket smärta i vaderna som jag gjort innan. Hejja tejpen!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukgymnasten.

Först blev det jobb 7-12, inte helt fel. Fick ju sluta tidigt! Hem och äta och mentalt förbereda mig för besöket hos sjukgymnasten. Nu är det gjort och bedömningen blev följande: ingen mer löpning för tillfället, pga att det blir en sådan belastning i mina vader. Jag vill springa, men det vill inte mina vader. Korta vadmuskler har jag så det blir stretch varje dag med 4 övningar 2-3 ggr/dag som jag har fått från sjukgymnasten. Gym kan jag fortsätta med 2-3 ggr/vecka (tack och lov!), men ingen springning på löpbanden, dock går spinning alldeles utmärkt. Promenader i rask takt 2 ggr/vecka utan att känna av något i vaderna. Målet: att kunna köra mina löpning utan att känna av det i vaderna. Nu kör vi!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Så jävla GÖTT!

Åh, fyfan va skönt! Efter att ha vilat ifrån träning i två dagar, så var det dags igen imorse och det var SÅ skönt att komma igång igen! På onsdag morgon blir det endast kondition för vi ska ha en gyminstruktion på eftermiddagen också. Dubbelt pass kan man ju nästan se det som. Gött! Vikten sjunker sakta men säkert den också. Nu blir det lite mat i magen och sedan invänta att klockan ska bli 14:00 så att jag kan börja jobba!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

"You can take back your memories, they're no good for me."

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ruttna i din cell, din idiot.

"Målet var inte att döda 69 människor, målet var att döda alla." - Breivik. Detta sa Breivik i dagens rättegång, som kommer att pågå i tio veckor, om massakern på Utøya. "Jag står för Utøya, jag står för det jag gjort. Jag skulle fortfarande ha kunnat göra det igen." Han säger också att det han gjorde var fruktansvärt men nödvändigt. Ruttna i din cell, din idiot.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningsberoende?

Det blev 1 timma och 40 minuter på gymmet idag. Uppvärmning på spinningcykel, genomkörare av hela kroppen på träningsmaskiner, nedvarvning på spinningcykel (med programmet Fat Burn, jobb för benen på level 3, gött!) och sedan stretching. Jag och Angelica bokade även en tid med gyminstruktion, vilket blir på onsdag 14:30. Så på måndag morgon kör vi gym igen med ungefär samma upplägg som idag och onsdag morgon blir det konditionsträning. Har funderingar på att köra på att simma lite imorgon och kanske köra en kortare löpning under kvällen imorgon. Sitter i valet och kvalet om jag ska ta mig till gymmet själv på fredag. Inte jättelockande att göra det själv, men det blir förmodligen en liten tripp dit. Får känslan att jag inte kan låta bli helt enkelt! Dagen har spenderats, förrutom gymmet med Angelica, med att åka till komvux och hoppa av matten, igen. Jag vill helt enkelt inte läsa matte och ville det nog egentligen inte det från början. Bristande motivation helt enkelt. Sedan umgås med Cissi och tjöta massor! Angelica tittade en stund också, hon dök upp lika fort som hon åkte igen. Men hon kom in och sa hej iaf! Nä, nu ska jag försöka göra någon nytta, situps kanske?

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukgymnasten.

Det blir att åka till sjukgymnasten och kolla upp vaderna på tisdag i nästa vecka, kanske kan jag äntligen få iordning på de och kunna köra min löpning på riktigt! Dagen har flytit på rätt så bra, jobbade 06:15-14:15. Kunde sticka hela 5 minuter tidigare också, gött. Efter det så blev det att göra sig lite mat och sedan åka iväg och "lämna in" byxor och vantar på lagning. Stack iväg och handlade sen också, äta bör man annars dör man. Nu ska jag glö på lite Glee, göra lite sit-ups och dricka massa vatten!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jävla vad!

Min helvetes, jävla vad bara krånglar! Jag kan fan knappt springa 300m innan jag får ont. Något är jävligt fel känns det som. Så jag ska ringa vårdcentralen imorgon eller på onsdag och försöka få en tid så att de kan kolla upp det. För jag börjar bli orolig på allvar nu. I början tog jag det med en klackspark men nu känner jag att jag kanske inte ska ta så lätt på det. Vårdcentralen blir det! Jag vill inte ge upp mitt springande nu när jag äntligen har kommit igång igen! Och det är så grymt skönt också att springa. Jag rensar bort alla mina tankar på all skit som existerat i mitt liv. Asgött är det! Är som en ny människa efter varje pass, både med gym, simning och löpning. Sängen min kallar på mig. Jobb imorgon, 06:15-14:15!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trööööött!

Jag är så trött. Sjukligt trött. En fruktansvärt lång dag detta och jag känner inte för att gå och lägga mig än. Imorgon får jag äntligen sovmorgon! Har gått upp tidigt 5 dagar i rad och två utav de hade jag egentligen inte behövt det. Damn! Typ. Men träningsvärken är rätt så skön att ha, dock hade jag gärna skippat den i magen, för det gör ont så fort jag lägger mig ner eller ställer mig upp. Imorgon kväll blir det förmodligen lite springande på kvällen, om inte mina vader säger ifrån, isf får jag väl lunka hemåt igen. Nä, om jag ska hoppa in i duschen och sedan ta mig något att äta, glo på något avsnitt av Glee och sedan sova. Låter som en bra plan enligt mig!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gym + jobb.

1 timme och 45 minuters gymmande idag. Dagens pass bestod av uppvärmning på gåband ca. 10 minuter, 15+10+10 på tolv maskiner, nedvarvning med spinningcykel i 20 minuter och sedan streching i 10 minuter. Känns awesome i kroppen! Och vi blev klara innan 10:00 också, så hela dagen var ju kvar efter det. Snart ska jag iväg och jobba, 14-19:15 med Jennifer. Jag vet inte om jag har sagt det? Jag är blomsteransvarig på jobbet numera, vilket innebär vattning, rensning och hålla ordning. Mindre lätt när kunderna ställer blommorna på golvet och inte tillbaka på blomvagnen. Suck! När jag inte jobbar får jag hjälp utav Alex att hålla koll på blommorna, då får han agera blomsterpojke! Personalen fick igår beröm från kunderna över att vi är trevliga och hjälpsamma, tack gode gud att det där påklistrade smilet syns! Detta genom en undersökning som gjordes i butiken. Motivationen steg nog lite grann hos oss allihop. Nä, om jag ska sätta på mig jobbkläderna och förbereda mig inför en stressig fredagkväll. Har'e!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gym.

Idag, på min lediga dag var jag uppe 06:15. För att sedan vänta på en försenad Angelica som kom runt 07:20 istället för 07:00, men strunt samma. Det blev iaf som så att Angelica styrde bilen mot Corpus. Väl där fick gymma första gången gratis, så nu ska vi (läs: jag) bestämma vilket kort man ska ha. Det blir ett månadskort som jag kan gymma under dagtid. Det bör ju räcka, jag simmar och springer ju också konstaterade både jag och mamma när vi diskuterade över telefonen. 1,5 timmars gymmande blev det och blev så trött att jag somnade i 1,5 timme innan. Ooops! Förrutom det så har jag även bytt "skor" på lilla bilen. Så nu får han rulla runt i sina fina sommarskor. Om jag ska gå och lägga mig igen tro så att jag orkar upp till jobbet imorn.. 06:30-14:15, varuplock och kassa-sittande. Passar mig alldeles utmärkt känner jag! God natt hörrni, see ya whenever.

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blöhö!

Sikken kväll! Jisses, ja, det var skoj! Tillsammans med Robin, Mathias, Maria, Johanna, Sara och Linus på Hotellet. Och väl inne där träffade man ju hur många som helst som man kände. Bland annat min lilla kusin Linus. Men han är inte så liten längre tydligen. Nu får han ju gå på krogen och grejer. De växer fort de små liven. Denna dagen har varit riktigt seg och jag är görtrött! Sov 5 timmar i natt, hejja mig. Och så är det tidig arbetsdag imorgon också, dock en go tid, 7-12. Jag känner att jag skriver inte något intressant. Nu ska jag kolla mailen för att jag vet att jag har fått ett mail med bilder! Har'e!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tekniskt och löparkläder.

Idag har jag lärt mig hur man pumpar däcken på bilen på en bensinmack! Rättelse: jag och Angelica har lärt oss det och hur mycket luft jag ska ha i däcken. Imorgon ska jag följa med Angelica och besiktiga bilen. Så vet jag hur det fungerar också sen när jag själv väl ska göra det. Sedan blir det kanske lite simning med Cissi. Efter det hade jag tänkt att jobba i 3 timmar och sedan gå på musikalen RENT med Angelica! Ja, förhoppningsvis iaf, om det finns biljetter kvar. Men åter till dagens händelser. Det blev Borås i ett par timmar idag med Angelica. Vi sprang i diverse affärer, men shoppade allra mest på Team Sportia. Löparkläder, det ska bli nice att testa de snart! Vilket förmodligen blir på torsdag. Nya byxor, t-shirt och jacka. Istället för de bomullskläder som jag har sprungit i nu. I'm ready to do this!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 minuts förbättring!

Löpningen har förbättrats med 1 minut sedan förra gången jag sprang! Vilket var för ungefär 3 veckor sedan. Så det känns rätt bra. Förrutom det så gjorde jag 50 situps imorse och sedan jobbade jag. Övetid för mig och Alex både igår och idag. Men det betyder bara en sak. Mer pengar till oss, mohahaha! Funderar på om jag ska göra 50 situps till innan jag går och lägger mig sen. Det blir förmodligen så. Veckan erbjuder mig jobb imorgon, måndag. Sedan ledig! Tror jag iaf, får väl se om jag blir inringd eller inte. Den som lever får se helt enkelt. Nä, nu ska jag dega lite i soffan och titta på Scrubs!

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()