ICA-Ulf.

Ja, jag har tråkigt. Riktigt tråkigt. Jag funderar allvarligt på att gå och lägga mig snart. Jag vet inte om jag orkar att vara uppe till 12-slaget, men jag får la göra ett försök iaf. Här kommer den bästa ICA reklamen som jag sett på länge, ICA-Ulf som videobloggar:Hoppas att ni har ett bra nyår.
Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Allt är nytt.

Nya händelser, nya minnen. Nya människor, nya vänner. Ett ett nytt år och kanske början på ett nytt liv, vem vet? Jag vet att mitt år kommer att börja med att jag är sjuk, det kan ju egentligen inte båda gott. Men vem vet, förra gången var jag frisk och det resulterade ju i några små katastrofer eller snarare missöden under året. Kanske ska man vara hemma och sjuk under nyår. För det är ju helt klart det bästa sättet att vila upp sig på.

Mitt fokus: att bli frisk. Även om jag inte vill äta och det gör ont att svälja så kommer jag tvinga mig själv. För jag ska bli frisk. Äta frukt, dricka vatten, vila och försöka tänka positivt. Mitt mål är att vara så pass frisk på lördag att jag kan gå till Anna-Sara som fyller år. Och på måndag ska jag må toppen, för då ska jag jobba, gå till tandläkaren och förhoppningsvis hämta min nyckel och kolla på lägenheten, kanske också träffa den där målaren och snickaren som ska grejja i min lägenhet. Jag flyttar snart och jag är på något sätt glad över det, inte ledsen eller sorgsen utan lättat och glad.

Just det, min dröm. Det jag drömde var lite annorlunda, jag drömde om dig, Daniel. Det har jag aldrig gjort innan. Vi satt och kollade på film ihop, men jag kommer inte ihåg vilken film det var men jag tror det var en komedi och helt plötsligt skulle vi tälta, bara sådär. Så vi satte upp ett tält någonstans intill något hus, fråga mig inte var men där skulle vi iaf sätta upp tältet och sova där. När jag vaknade så fattade jag ingenting. En märklig dröm, mycket märklig dröm. Jag trodde faktiskt att jag låg i ett tält när jag vaknade i morse, för det var så kallt inne på mitt rum, men till slut så upptäckte jag att jag låg i min säng. Men det var så verkligt, alltihop. Det är det som är så läskigt med det hela.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gott Nytt År.

Ett Gott Nytt År på er! Hoppas att erat nyår blir jättebra. Dock ska jag bara ligga i sängen idag. Känner mig inte alls fit for fight, om man säger så. Men jag ska försöka hålla humöret uppe och endå ta mig igenom denna dag. Hade en dröm inatt ochför  första gången på länge kommer jag ihåg drömmen och vet ni vad? Jag har aldrig varit med om en mer verklig dröm. Det var nästan läskigt..

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Diagnos okänd.

Ska vi leka doktor? Mina symptom är: tät i näsan, hosta, halsont och hicka. Diagnos, tack?
Jag tycker inte om att vara sjuk, det är inte kul längre, det var en sak när man gick i skolan. För då kunde man ju vara hemma från skolan och slippa gå upp på morgonen men nu när man är arbetslös, då tappar det liksom poängen och gnistan lite. Sämsta nyåret någonsin kommar infalla nu. Men! Nu går vi mot år 2010 och hoppas att detta året kommer att bli skit-bra!

Den här bilden få säga allt åt mig, för min säng ropar på mig!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vrider sig.

Nu vrider sig det hela, ja, alltihop. Jag sitter uppe på nätterna och sover som en stock långt in på morgonen dagen menar jag, självklart. Nope, inte bra, det här får det ändras på. Jag gör det imorgon kväll! Nu är det ju ingen idè direkt, för nu sitter jag ju vaken. Men jag är lite trött, tror att det är för att jag börjar bli sjuk, tyvärr. Ont i halsen och förkyld, inte kul! Precis innan nyår, kan inte bli bättre. Fått två erbjudanden till olika grejer på nyår:
*Borås, hemma hos någon som heter Jimmy tillsammans med Anna-Sara, Angelica och en massa annat folk.
*Göteborg, tillsammans med Big Q och några mer folk.

Got to choose, got to choose. Men det blir förmodligen Borås om jag nu inte blir jättesjuk. Vilket jag verkligen inte hoppas på. Då får jag stanna hemma för första gången på 5 år på nyår. Kan ju inte bara bryta trenden. Men sen så vill jag inte smitta folket heller för den 2 januari så ska vi fira Anna-Sara och det känns viktigare än nyår, faktiskt! Men jag märker imorgon hur jag mår och om jag har skjuss på något sätt eller någonstans att sova, det kan ju också vara en fördel.

Hoppas att jag får min nyckel imorgon, men den förra ägaren som lovade att han skulle lämna in nycklen senast idag, har inte gjort det. Jag har försökt få tag i han, antingen så går inga signaler fram och jag antar att han inte har någon mottagning eller så är mobilen avstängd. Eller så går det fram signaler och ingen svarar. Blir man trött eller? Nä, vad jag klagar. Antagligen pga att jag är påväg att bli sjuk. Ingen som vill offra sig och hålla mig sällskap på nyår om jag blir sjuk? Kanske titta på en film, äta lite popcorn? Nej, förresten, jag har inga popcorn. Dom råkade ta slut.. Men jag har choklad! Vad jag svamlar.. Jisses, ja, jag sa ju det, allting bara vrider sig, runt och runt. Ha en fortsatt trevligt vriden natt!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

http://icanhascheezburger.com.

Har suttit en stor del av kvällen och tittat på kul bilder från den är sidan: http://icanhascheezburger.com. Klockrena bilder och jag har suttit och as-garvat åt vissa. Här är några (klicka för större bild):

   
   
  

Jisses, vad jag har skrattat. Jag tyckte detta var sjukt kul, men ja, min humor är ju som den är med.
Har pratat med Cissi i telefon idag med. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Bl.a. om vad som händer på nyår och jag hoppas att jag får min nyckel nu på onsdag. Så kan vi vara i lägenheten iaf.
Just det, Frölunda vann matchen mot Färjestad med 4-1. Nice!!

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nyår, igen.

Nu är det snart nyår, igen. Jag behöver fler timmar på dygnet för att hinna med allt man ska göra. Mitt förra nyår var jättemysigt, det var nog det bästa nyår jag har varit med om. Men detta nyår, jag vet inte ens vad som händer än. Jag har hört om utgång och jag har det ena med det andra. Jisses, och på lördag. Kan ni fatta att det är nästa år? Det gör knappt jag.. Då ska jag förhoppningsvis iväg igen. Ingen lugn stund här inte.

Igår satt jag och tittade på Män som hatar kvinnor, som var ganska bra. En av de bättre svenska filmer som jag sett iaf. Sen så kan jag väl inte direkt höja den till skyarna, men den funkade att titta på. Bra, för att vara en svensk film. Tänkte ta och titta på Flickan som lekte med elden idag. Man måste ju få tiden att gå på något sätt, eller hur?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

!

Men för i helvete!

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hmm.

Underligt, mycket underligt..

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dooley`s.

Vill ge ett litet tips på något som är super-gott! Detta upptäckte jag och Oscar på för lite över ett år sedan när vi bodde hemma hos Cissi. Jo, om ni har Dooley`s, så ska ni blanda det med mjölk. Det blir jättegott, jag lovar! Trodde det skulle smaka jätteilla först, men det var faktiskt jättegott.

Det funkar också att blanda Likör 43 med mjölk, det är också jättegott. Likör 43 funkar också att blanda med lite apelsinjuice och en gnutta citron i. Jättegott! Det fick jag lära mig på studenten.
Det skulle förvåna mig om de flesta inte visste detta, men om det är någon som inte vet, så tipsar jag om det.

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haha.


Haha, tror ni jag garva när jag såg denna eller?
xD

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sova som en stock.

Jag är trött, riktigt trött, men jag förstår inte varför. Även om jag har sovit som en stock inatt och natten innan det och natten innan.. Ja, ni fattar. Ngn som har en riktigt bra förklaring?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vet.

Jag hoppas att du mår bra, även om du inte tror på mig, så hoppas jag att du gör det. Men jag saknar dig, mer än du anar. De stunder vi hade, det gjorde ont när de försvann, men det gör mer ont nu när du gör som du gör.
Jag vet att livet suger, jag vet att du tycker att du bara får skit hela tiden för allt du gör eller saker som du säger. Jag vet hur jävla dåligt du kan må, jag vet att du egentligen bara skulle vilja slänga saker i väggen och jag vet att du vill ta ut din ilska på någon eller något. Jag vet att du ibland bara vill försvinna och jag vet att allt som existerar just nu är skit. 
Jag vet, för jag känner likadant.

Men jag ville aldrig förlora dig.

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gnistrande jul.

Ja, då är dagen här och den är snart över också. En God Jul på er måste jag ju säga. Snö har vi, god mat har vi ätit och flera liter julmust har vi druckit. Den perfekta julaftonen? Ja, det skulle man kunna säga, det som saknades mest i vårt hus var den där härliga julstämningen och även min mormor, som dog i slutet på juli. Min första jul utan mormor, det låter så hemskt, vilket det också är. Men nu så ska jag inte tänka så, jag har fortfarande min farmor och farfar i livet och att få fira jul med dom idag var något som jag verkligen tyckte om.

Under julgranen låg några julklappar med mitt namn på, bl.a. säsong 6 av Scrubs, glas, påslakan, presentkort på Lindex och lite annat smått. Det bästa var väl nästan att få grytan, vilken jag också behöver. Så nu är jag en stolt ägare till en gryta! En mysig tröja från Team Sportia låg också under granen, nice!

Har precis fått i mig lite att äta, man blir lätt hungrig när man firar jul, har ni tänkt på det? Så en liten smörgås innan sängen kallar på mig. Det enda som faktiskt saknas just nu, är någon att krypa ner till i sängen men det får man leva utan ett litet tag till. När ska man ens hinna med att träffa någon? Jobb ska sökas, kurser man ska söka till, att flytta och ett hundratals saker till, iaf vad det känns som. Jag orkar inte leta, varför ska man? När man endå alltid verkar bli bränd efteråt, då tappar man suget. Men nu ska jag inte snacka en massa skit och så, för det är ju endå julafton. Jag ska nog gå och lägga mig, själv, men det verkar vara det enda vettiga jag kan göra just nu. Dessutom så är jag faktiskt lite trött..

Men ha en underbar fortsatt jul!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

T-shirt.


Btw, här är t-shirten jag har snackat om!

Permalink Bilder Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fram och tillbaka.

Det hela började med att jag träffade Martina i Kinna kl. 8, innan det tog jag mig upp för backen från Kinnaström, man tog två steg fram för att sedan kana tillbaka ett steg, frustrerande! Iaf, hon hade skottat lite och skulle in på Hemköp, jag tänkte att jag har tid till att följa med in. Hon köpte lite frukt som hon skulle göra en fruktkorg av och ge bort i julklapp, bra fantasi, jag skulle aldrig komma på något så smart. Sedan gick jag mot buss-stationen. Bussen kom ganska snabbt, det var en äldre dam som körde bussen, alltså 90-bussen. Hamnade sedan i Skene och tog mig bort till Lindäng för att träffa Big Q:s mami. Hade två skivor till henne. Fick stannat där till 8.55 ungefär. Gick till Hemmakväll, tänkte att de kanske öppnar 9.00. Men nej, det gjorde de inte, utan kl. 10.00. Men på fredagar öppnar dom 9.00, så nu vet jag det.

Gick bort till Skene buss-station, väntade in en buss som skulle ta mig till Kinna. Det blev 310-bussen, busschauffören här var en äldre man. Framme i Kinna och värma mig, speciellt fötterna, inne på Netto. Sedan traska vidare till Jysk för att träffa Big Q och ge honom två filmer som jag lånat av honom, på vägen dit började det snöa och snöflingorna gjorde ont att få på sig, antar att det var någon form av hagel-liknande flingor, ett mysterium, ska forska vidare i detta. Prata med Big Q en stund om honom, ungefär. Strunt samma, tog mig tillbaka till Kinna centrum för att precis hinna med 90-bussen mot Skene, ännu en gång. Fast denna gång körde en ung kille, ni vet, den blonda? Hoppar av utanför blomsteraffären och tar mig glidandes till Hemmakväll, hittar inte Beck-filmen som mami ville ha, helt onödigt att åka dit.

Tog mig till Skene buss-station för andra gången denna dag. Gissa vem som körde? Jo, den unga killen, den blonda. Hoppar av vid gymnasiet och går ner till Märkesoutlet, springer in och går mot den vita t-shirten med tryck på som jag ville ha. Mot kassan, hittade Angelica uppflygen på en stege. Fick betalat min älskade t-shirt som kostade 150:-, men nu är den min! Pratade en stund med Angelica för att sedan gå upp mot gymnasiet igen och vänta på bussen. Där träffade jag Sara och vi pratade en stund. Sedan kom 90-bussen, som ja, jag åkte med fjärde gången idag tror jag att det blir och vem körde, jo, den äldre damen från imorse. Sedan framme i Kinna fick jag gå till Lyckeskolans parkering och vänta in mami för att äntligen åka hem!

Så jag har åkt fram och tillbaka idag, men jag använder åtminstone busskortet till max. Btw, det är en hel del snö ute, jag blev förvånad när jag gick ut imorse. 
Min slutsats av dagen: Det visade sig vara lite mer snö än vad jag hade tänkt mig.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Time to get ego.


It`s time for a ego-pic.

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slappdag.

Idag skulle jag egentligen upp till Borås för att gå på julavslutning på Folkunversitetet, men jag kom inte ens tills Kinna, pga vädret. Jaja, så kan det gå, skit-tråkigt att jag inte kunde åka upp, men vi får helt enkelt ses någon gång under vårt "jullov". Eller ja, man kan la inte kalla det för lov egentligen, har en del att göra nu under tiden som jag inte ska åka upp dit endå. Men lite ledighet får jag väl förhoppningsvis.

Istället har jag spenderat dagen till att.. inte göra någonting! Ganska skönt, faktiskt. Har bara umgåtts med mami och lillasyster. Dom bakade pepparkakor, jag käkade degen. The Dreamteam, eller hur? Haha! Imorgon ska jag in en stund till Kinna och Skene tack vare att mami ska jobba några timmar. Ska lämna två skivor till Big Q:s mami och sen så ska Big Q få tillbaka två filmer jag har lånat.
Min mami ville att jag skulle springa in och köpa Beck - Stormens Öga med, hon ville ha den. Någon som har sett den och var den bra isf? Tycker att Beck-filmerna är ganska bra, har bara två kvar att se, kommer inte ihåg vad den ena heter bara, Gamen kanske den heter?

Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton och det är snö ute, as-nice! Dock är det lite för kallt ute för min del egentligen, är ingen snöfantast direkt. Sol, stränder och blåa hav är lite mer min grej.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tackar och packar.

Tack för tipset Daniel! Ska kolla upp de böckerna, för de verkade intressanta, speciellt eftersom att det var en svensk författare, då blir man nästan extra nyfiken. Äntligen så kanske man får något kul att läsa. Man får ju iaf ge böckerna en chans, eller hur?

Idag har jag packat så att dammet yrde runt omkring i huset så att både jag och katten nös. Tror till och med att mamma nös. Det blev iaf hela 4 påsar med kläder och en resväska. Jisses, trodde aldrig att jag hade så mycket kläder. Fast jag har inte packat ner allt än, lite kläder måste jag ju faktiskt ha på mig också fram tills dess att jag ska flytta. Fick rensat bort en del kläder som jag inte ville ha längre, det kändes bra. Och lådorna till skrivbordet är också tomma nu, så idag fick jag stängt två kartonger till med grejer. Här går det undan förstår ni! Packningen tog nog ca. 2 timmar. 
Långt innan jag ens påbörjade att packa så var vi i Kinna och Skene, så mami körde upp mg ur sängen vid 8.00 imorse. Köpte ingenting förrutom en julklapp till pappa. Det fick bli en Helnöt från Marabou. Enkelt men ganska tråkig julklapp, men jag har ingen fantasi tyvärr, men han kommer att få en t-shirt också. Syster fick köpt sig ett par skidglasögon tills hon ska åka upp till Branäs och åka skidor. Och mami fick handlat lite och fick också köpt sig en fleece-tröja. Jag hittade faktiskt en jättefin t-shirt på Märkesoutlet, en vit t-shirt med ett märke på (är jättedålig på att förklara hur saker och ting ser ut, men om jag köper den så kan jag visa på bild istället), men jag får hålla i pengarna ett litet tag till.

Fick ringt till Marks Bostad och även till han som har min lägenhet nu. Han hoppas att han kan lämna in nycklarna på måndag i nästa vecka, så att jag förhoppningsvis kan hämta nycklarna på tisdag eller onsdag. Han hade bara städningen kvar. Skulle iaf ringa honom igen på söndag, för då visste han.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Film kryddat med bok.

Har precis suttit och tittat på filmen Änglar och Demoner som Tom Hanks har huvudrollen i. Den är också uppföljaren till filmen Da Vinci-koden. En väldigt bra film måste jag verkligen säga att det var. Trodde inte att den skulle vara särskilt bra faktiskt men jag blev förvånad! Dock tyckte jag inte att Da Vinci-koden var särskilt bra när jag såg den, jag tyckte att den var väldigt seg. Änglar och Demoner var seg i början, men vilken film är inte det, men sedan var den väldigt bra, man drogs med i filmen. Den är sevärd!

Jag känner verkligen för att börja läsa igen, någon riktigt, riktigt bra bok. Det som lockar mest att läsa är fantasy och där har jag min favoritserie som är Deverry-serien. Mycket bra serie, dock hoppar den fram och tillbaka i tiden eftersom att man får följa flera personers själar i deras olika liv. I boken finns allt som en fantasybok ska ha: Alver, dvärgar, drakar, riddare, kungafamiljer, lite kärlek och självklart magi!
Första boken i den här serien heter Silverdolken och jag var till en början lite tveksam när jag skulle börja läsa den här serien, men jag fasttnade. Vad jag vet finns det 12 böcker ur denna serie som är översatta till svenska, men det finns 2 böcker till, men vad jag vet så är de inte översatta ännu. Men jag hoppas att de kommer att bli översatta.
Letar just nu för fullt efter en ny serie som man kan läsa, men det går inte så bra. Har ni något bra tips på någon bra fantasy-serie?

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Zelda och snart är det jul.

Om 4 dagar är det julafton och om exakt 2 månader så fyller jag 21. Som sagt, tiden flyger iväg! Har två julklappar kvar att köpa, men är inte helt säker på om jag hinner köpa de. Jaja, världen går ju inte under för det som tur är.
Min katt har varit riktigt tjatig idag, jisses! Så fort man sa något till mami eller pratade lite för sig själv, så "kommenterade" han det. Eller ja, kommentera och kommetera, katter kanske inte kan kommentera men han lät åtminstone. Han börjar bli lite "gubbig" av sig nu, han är ju faktiskt 8,5 år så han börjar bli lite gammal.

Denna dagen har jag spenderat med att spela Zelda - Twilight of Princess på mitt gamecube, kom en bit på spelet iaf. Är lite stolt över mig själv, jag lyckades att slå första bossen som visade sig vara en, eller rättare sagt tre jätteväxter som satt ihop som man skulle kasta iväg bomber på med en bomerang. Man fick hjälp av en apa som man slogs mot i början av templet, det var han jag fick bomerangen av. Jag fick också slåss mot en grön sak som satt på en jättegris på en bro, jag vann efter att jag hade ramlat av bron 3-4 gånger. Ja, huvudsaken är ju att jag vann, eller hur?

                                        

Hade tänkt att packa lite grejer idag, men det har inte blivit av än, men jag är ledig imorgon med så då kan jag göra det. Ska ringa comhem också och fråga lite grejer och även Marks Bostad.
Kvällen igår spenderades med att titta klart på säsong 4 av O.C., så nu har jag sett den. Jag såg också filmen Bäckhjärta. Den var faktiskt bra, inte vad jag hade väntat mig, men bra.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Back home.

Tillbaka hemma från Gbg, tyvärr. Har inte gjort så mkt under tiden sen jag kom hem, men jag har en plan på att hoppa in i duschen, eller så gör jag det imorgon.. Har inte bestämt mig riktigt än. Lider man av beslutsångest eller? Beslutsångest light i så fall hoppas jag.
Jag sitter också och verkligen försöker komma på vad jag gjorde i lördags, men jag kan inte komma på alls vad jag gjorde! Jag vet i alla fall att jag var på Gekås i fredags.. Jo! Nu kom jag på vad jag gjorde, ingenting helt enkelt. Kom på nu att jag kollade ju bara på film och helt enkelt tog det lugnt. Det var skönt, det ska jag göra idag med. 

Vet ni vad? Jag försöker verkligen tänka framåt och liksom försöker inse att jag ska flytta snart, men jag vill inte fatta det riktigt. Jag vet att jag kommer sakna mitt rum och att faktiskt bo tillsammans med mami, papi och syster. Men jag vet också att det ska bli riktigt skönt att flytta, att äntligen få ta hand om sig själv och bara få leva precis så som jag vill det. Jag vet också att det kommer till en hel del ansvar när man flyttar, men jag känner på något sätt att jag kommer fixa det. På ett eller annat sätt. Så kommer det funka.

                                                    

Snart är det 2010 och jag kan inte fatta att 10 år redan har gått på 2000-talet. 10 år har verkligen flygit fram och jag vill säga att 2009 är mitt bästa år hittills, fast än att det hände en hel del tråkiga saker som:
*Att min mormor dog och att gå på begravningen var jättejobbigt.
*Att det tog slut med Glenn.
*Att bli dissad, ett antal gånger.

Men visst, det har självklart hänt bra grejer med:
*Att jag fick sommarjobba hela sommaren och tjäna lite pengar.
*Att börja på Borås Folkuniversitet fastän att jag egentligen inte ville det i början.
*Att jag fick träffa Camilla, Wille, Krùger, Magnus och alla dom andra.

Kanske har 2009 varit mitt bästa år hittills , men vem vet, kanske 2010 blir ännu bättre?

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (4) Trackbacks ()

Stjärnvinst.

Jag vann faktiskt en stjärnvinst idag, 2 kg Toblerone! Eller rättare sagt, jag och min syster vann den. Vi satsa 10:- var, så man får väl säga att vi vann den ihop, på nr: 44. Sedan så vann jag en grytvante med, riktigt nice! Dock är det tomtar på så den får la hänga framme runt jul och så där. Mami vann en liten Noblesse och två chokladkakor från Marabou. Min syster vann en liten Noblesse hon också och sjärnvinsten med så klart.
Det blev inte så många timmar som vi gick på Liseberg endå. Man frös ju rumpan av sig verkligen, fast man hade mycket kläder på sig.

Lite bilder från Liseberg och tyvärr har jag ingen bra kamera, men hoppas det går bra endå (klicka för större bild):
   

Nu tänkte jag sätta mig ner och titta lite på O.C. och njuta av värmen, ack så härlig denna värme är! Haha, man ska kanske lära sig att uppskatta de små sakerna i livet, det kan nog ge en hel del.
Btw, Gbg är verkligen grymt fint på kvällen.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mitt älskade Gbg.

Nu sitter jag i mitt älskade Gbg, jag vet inte varför, men jag älskar Gbg. Speciellt på sommarn, då är det underbart att vara här. Väntar på att klockan ska slå 16.00, för då ska vi trampa ner till Liseberg och då ska jag vinna massa stjärnvinster. Lite choklad hade inte varit fel, eller kanske något annat gott. Tänk va nice och vinna en sån där stor chips-påse/väska, eller vad det nu heter. Nice hade det verkligen varit, fast det kommer att bli svinkallt. Inte särskilt kul, men förhoppningsvis vinner jag något idag, en film hade inte heller varit fel. Eller lite flytta-hemifrän-grejer. Ja, jag märker ju det om inte annat. 

Sov i Kinna inatt, därimot fick jag inte sova hela natten. Onej, för klockan 4 på morgonen så skulle katten komma in och prata med mig. Jag trodde först att han ville bli utsläppt men när jag började gå mot dörren så satt han kvar på golvet och tittade på mig som om "Vadå, gå ut? Nä, jag ville bara snacka lite!". Jag får väl skylla mig själv egentligen, eftersom att jag hade dörren på glänt, men det vara bara för att han sov inne hos mig och jag vet att han inte vill sova därinne hela tiden. Så därför ställde jag den på glänt så han kunde gå ut och in som han ville. Och som tack för det så väcker han mig tidigt på morgonen, visst är djur helt enkelt underbara?

Kanske skriver ett litet inlägg om alla stjärnvinster som jag har vunnit sen när jag kommer tillbaka. Håll tummarna! Btw, det är verkligen svinkallt ute och det lockar egentligen inte att gå på Liseberg i flera timmar i den här kylan men vad gör man inte för att försöka vinna en stjärnvinst?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blodprov och bowling.

Idag var det dags för blodprovet inför att bli Blodgivare. Fick en bra nyhet, mitt blodvärde var bra (ca. 130 g/L, man ska ha minst 125 g/L) och mitt blodtryck var också bra. Så med detta så har jag stor chans att bli Blodgivare, så nu ska mina blodprover iväg på analys och massa tester och om några veckor får jag reda på om jag kan bli Blodgivare. Jag längtar lite faktiskt, är nyfiken på vad det kommer stå.

Idag var det bowling som gällde med, och vet ni vad? Jag vann 3/4 serier. Förlora den ena med typ 2 poäng bara, men jag vann med min totala poäng också som blev på 471 poäng! Nice, nice, var riktigt stolt över mig själv när jag kom ut från bowlinghallen. Vet inte ens hur många strikes jag gjorde, men det var några stycken. Jag spelade mot Krùger och Dalle. Och jag vann över två killar, för första gången i mitt liv, askul! Några kort blev det med mobilen, men har ingen sladd till mobilen med mig så jag kan inte lägga upp dom varken här eller någon annanstans heller. Men det kommer.

Nu sitter jag i Kinna och väntar på lite folk. Ha det nice så länge, så skriver jag lite imorn när jag är i Gbg!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Spin my head.

"You spin my head round, round, round, round.." Den där låten går konstant på min mediaplayer, den är så fruktansvärt skön det låten så det är inte klokt! Borås var det idag och Skatteverket och det var inte så farligt som jag trodde faktiskt. Han som föreläste för oss var väldigt bra och jag insåg att jag betalat way to much i skatt iår alltså! Man lär sig något nytt varje dag. Jag upptäckte också att man inte behöver trycka på just den där pricken på den där maskinen när man man ska gå över ett övegångställe där det ska bli grön gubbe, utan man kunde typ trycka på gubben under pricken på den där maskinen. En riktigt bra upptäckt, om du frågar mig!

Fick också höra något riktigt positivt idag! Att jag tydligen har utvecklats väldigt mycket under de 4 senaste månaderna. Tyckte jag var skitkul att höra och att jag hade blivit väldigt självgående. Hmm, ja, kanske jag har. Någon gång var man ju tvungen och ta tag i sitt liv och inte bara sitta på arslet och inte göra något, det lönade sig i längden kan jag lova! Sen så fick jag reda på att jag är berättigad till ett Ny-starts-jobb också när jag är klar på Borås Folkuniversitet. Nice, nice! Så att jag helt enkelt kan få en fastanställning någonstans, nice shit!

Allt är påväg upp nu. Herregud, för 4 månader var jag i världens jävla svacka och ville inte göra någonting, fy fan, så skit jag mådde. Jag undrar vad som hände som gjorde att jag orkade allt igen? Jag vet att jag inte ville upp till Borås alls i början, men jag ändrade mig väldigt snabbt när jag fick träffa min klass och efter att jag kommit tillbaka från praktiken och hade fått bearbetat allt som hänt innan jag började i Borås, så var jag liksom påväg uppåt igen, fast det gick trögt. Sedan så har jag tagit bit för bit, haft mycket att tänka på och fått ta det i min egna takt. Jag vet att jag är långt ifrån toppen, jag är inte där än, men jag hoppas att jag är en bra bit påväg iaf. Sedan kanske det blir en liten svacka igen, men inte lika jobbig som den jag hade. Det hoppas jag inte iaf och jag hoppas verkligen att ingen annan hamnar i en liknande svacka, för ingen ska behöva gå igenom så mkt skit och må så dåligt. Ingen, absolut ingen!

Imorn blir det blodprovning till Blodgivningen (Tack Angelica för att du hänger med, man måste ju ha lite inside information) och bowling med klassen blir det med, nice! Jag och Elin hade tänkt att vi skulle slå Krùger i det, så det är mitt mål imorn! Hörni, nu ska jag gå och lägga mig så nu säger jag god natt och sov så gott! (Sry, för ett långt inlägg förresten ;)

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snabbis-dag.

"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var ju roligt.." Jodå, visst är det kul när det snöar, men inte när det blir slask utav skiten. Usch, vilken plåga det var när man skulle gå den där extremt "långa" biten från Skene buss-station till Big Q:s lägenhet. Sen så kasta han snöbollar på mig med, fast han missade 4/4 skott, så jag kan säga att jag är en hejjare på att hålla mig undan från snöbollar.

Dagen har gått otroligt fort och det känns som om jag har gjort en del endå. Hunnit åka upp till Borås, vara där i ca. 2 timmar och ha gruppcoachmöte och även välja till en kurs i Körkortsteori, kan ju inte vara fel tänkte jag och jag har också varit med Big Q och Angelica. Vi gav Big Q sin present, som var en extremt fin bild på mig och Angelica i svartvitt, ja, alltså den bilden som finns i föregående inlägg. Sedan så lånade jag ett gamecube-spel, 1 film och säsong 4 av O.C av honom. Vad har jag hunnit med mer? Jo, just det, jag postade julkort åt mamma imorse. Och allt detta hann jag med innan 14.00. och då var jag hemma igen! Inte illa, right?

Imorn drar man upp till Borås igen för att gå till Skatteverket på studiebesök. Jätteroligt verkligen, inte särskilt, men vad gör man inte för de där stackars knappt 2600:-, som man får varje månad för att göra de där studiebesöken. Sen så är det ju tre-parts-samtal också med arbetsförmedlarna från Kinna arbetsförmedling som vill veta hur det går där uppe i Borås. Men på torsdag blir det skoj, för då är det bowling med klassen som gäller! Dock hittar jag inte till bowlinghallen, men det är problem som jag får ta då helt enkelt. Jag kommer säkert fram till slut, den som lever får se, eller hur?

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()

Let us walk in Memphis.

Sitter och lyssnar på Cher - Walking in Memphis, inte för att jag gillar henne särskilt mycket, utan för att låten är grymt bra och första gången jag hörde den så var det med Calle Kristiansson som kom tvåa i Idol iår.
Funderar på om jag ska hoppa in i duschen. Hade varit riktigt skönt. Mjo, det ska jag nog. Det känns som om jag har fått gjort mycket idag. Varit med Angelica, fixat med Big Q:s present, varit hundvakt och gjort en massa annat, ibland så kan jag nästan vara duktig ju. Hmm, ja, där ser man. Duschen kallar!

Bjuder på en bild på mig och Angelica som är tagen idag:

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Musik till mobilen.

Måste lägga in ny musik på min mobil så att jag har något kul att lyssna på, kanske ska göra det nu? Hmm.. Jo, det ska jag kanske göra. Ska lägga in lite Nickelback tänkte jag och även Itchy Daze - Monster med. Den är ganska bra. Och Flo Rida - Right Round, så skön låt det där är alltså! Något tips på någon mer bra låt?

Imorn drar jag upp till Borås för att har gruppcoachmöte och sedan så ska jag kanske fira Big Q, jag har ingen aning om vad som händer än.. Men ja, det märker jag. Muisk-inläggningsdags!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Filmvecka.

Oj, jisses, jag nös! Iaf, har tagit mig igenom filmen The Proposal nu. När jag skriver så låter det som om den var riktigt tråkig, men det var den inte. Den var faktiskt bra och rolig, hände en del saker som man garvade åt. Imorgon hade jag tänkt att titta på Änglar och Demoner faktiskt, har hört att den ska vara bra, men lite seg i början men annars bra. Sen så har min mami köpt Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden, så dom måste jag ju med se. Jag är ganska ledig denna veckan, det är iaf inte någon direkt ansträngade vecka, har haft värre kan jag ju säga. Så lite tid över till de filmerna kommer jag ju garanterat få.

Vad händer nästa vecka då?
Måndag: Kanske träffa Angelica och göra iordning en present till Big Q. Ska också vara lite hundvakt.
Tisdag: Upp till Borås på gruppcoachmöte och förmodligen avslutning på Komvux.
Onsdag: Borås och studiebesök på Skatteverket och trepartssamtal på Folkuniversitetet. Fira Robin?
Torsdag: Ta blodprover för att bli blodgivare och upp till Borås och bowla med klassen.
Fredag: Till Göteborg och gå på Julliseberg (och då ska jag vinna massa stjärnvinster!).
Lördag: Åka hem från Göteborg och förmodligen packa ner lite grejer.
Söndag: Ta det lugnt och packa ner grejer.

Tänkte att jag skulle hinna med och åka hem till Big Q med och låna ett gamecube-spel med, kanske kan klämma in det på tisdag? Hmm.. Får tänka på detta, måste kolla upp så att han är hemma med.

Här är några av bilderna, som jag lovade att lägga upp, som jag tog igår, dock är dom redigerade. (Klicka för större bild.):
  

Puss&Kram

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bra filmer?

Vart har alla bra filmer tagit vägen egentligen? Igår såg jag The Ugly Truth och idag ZombielandThe Ugly Truth var väldigt förutsägbar, vilket inte alls är kul. Man vet precis vad som kommer hända redan efter 10 minuter in i filmen. Inte kul. Och Zombieland var helt enkelt kass, bättre zombie-filmer har jag sett, jag menar ska vi snacka riktig zombiefilm, så ska vi snacka Resident Evil eller en bra skräckkomedi med zombies då snackar vi Shaun of the Dead. Men man kan egentligen inte ha hur höga förväntningar när det gäller skräckkomedier. De flesta är väldigt kassa, men Shaun of the Dead är verkligen ett undantag. Den är ju åtminstone rolig.

Kommer ni ihåg när man såg den ena bra filmen efter den andra? När ens förväntningar på filmen var höga och man fick verkligen valuta för pengarna när man gick på bio eller köpte filmen. Ni vet dom där riktigt roliga komedierna eller de läskiga skräckisarna? Som när man såg American Pie för första gången. Jag skratta så jag grät. Nu är sjunde filmen av American Pie-serien ute nu och shit, jag kan inte säga mer än att jag var besviken. De blir sämre och sämre för varje film. Men så är det ju med Saw-filmerna med, dom har också tappat en hel del, nu har jag inte sett de senaste, men efter vad jag har hört så ska jag vara glad för det.

Nu funderar jag på om jag ska sätta mig och titta på The Proposal, man måste ju ge alla filmer en chans självklart, men jag undrar fortfarande vart de där bra filmerna har tagit vägen?

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ugly Truth.

Har precis sett filmen Ugly Truth och ja, som alla andra romantiska komedier så vet man ju ungefär vad som kommer hända. För att det är likadant i alla såna filmer. Men den var endå ganska bra och rolig. Så den var värd att se.
Tack vare min syster har jag också fått ett nytt bildbehandlingsprogram. Det programmet hade ett filter som jag har varit ute efter och testa väldigt, väldigt länge. Så äntligen får jag testa det och jag helt enelt älskar det här filtret. Eftersom att bloggens bilduppladdning är så seg så orkar jag inte ladda upp några bilder i dag, tyvärr. Men imorgon kan jag göra det om det fortfarande inte är lika segt.

Nä, nu ska jag nog se Zombieland kanske, funderar på det. Får se, annars får jag se den sen eller imorgon.

Puss&Kram

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Duktig och nyttig.

Jag ska vara lite duktig och nyttig tänkte jag. Jag ska gå ut och gå lite i kylan och ta lite kort. Lägger kanske upp en bild eller två sedan. Om det blir något kort som jag är nöjd över.

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

The thing`s you said

The thing`s you said

You said you don`t know,
and you tell me not to lie?
I never did, not to you,
why should I?
You said that I should stop thinking,
but sometimes my head spinnin`.
Like a merry-go-round,
like the one you like to ride.
You said you wanted to be with me,
now I don`t care.
Cause now you don`t see me,
so I closed my eye`s.
You said don`t fall asleep,
but I`m really tired.
And when I woke up,
you weren`t there anymore.

duva

Permalink Texter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gekås.

Hela dagen har jag i princip spenderat med Angelica, med andra ord har det varit en grymt kul dag. Hon dök upp hemma hos mig runt 09.10, för sedan styra bilen ner mot Ullared och Gekås. Väl framme i Ullared så är det ju så att man måste hitta en parkering, vilket vi också gjorde ganska snabbt. Men när vi körde i de här "filerna" bland parkeringarna så var det en bil som körde åt fel håll. Så Angelica pekade åt honom och sa högt att: "Där får han ju inte köra!", gubben i bilen bara flinade åt oss och körde vidare. 
Vi spenderade ca. 3 timmar inne på varuhuset med skratt och rop som "Men här är det ju!" eller "Angelica, jag hittade det!", jag misstänker att många människor tyckte att vi var lite konstiga.. Tvärnitade kundvagnen gjorde vi också några gånger, men det är ju sånt som hör till när man shoppar på Gekås, när man ser något som verkar intressant.
Blev hel del flytta-hemifrån-grejer köpta. Vilket kändes bra. Allt från WC-rent till bakplåtspapper till tandkräm.

Efter Gekås, blev det snabbt in i de andra butikerna runt om. Vi var nog inne i de flesta iaf. Sedan en lunch bestående av härliga pizzor på Stanton`s. Då kom vi fram till hur kul det skulle kunna vara att åka på Roadtrip! Så det har vi planerat att göra. Någon gång. I framtiden. När vi, eller snarare jag, har pengar.

Nu funderar jag på att sätta igång en film, American Pie - The Love Book kanske? Ja, det tycker jag låter nice iaf!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Intelligenta samtal?

BAIK-stugan som gällde idag. Och bra som vi är, eller rättare sagt Elin och Camilla L, hittade vi dit. Dock kom vi 25 minuter för sent, fast att vi hade bil. Men har man aldrig varit där innan så är det inte så lätt att hitta, fast vi hade karta som tur var, annars hade vi nog varit där väldigt mycket senare. Det handlade iaf om personlig marknadsföring. Lite lärde man sig säkert, men det kändes som om man hade hört det mesta innan. 

Vi slutade runt 15.30 och så gick vi (jag, Camilla L och Elin) och satte oss i Camilla L:s bil, då ringer pappa och undrar vilken buss jag hinner med hem. Precis när jag lägger på så kommer Wille springades och ropar:
"Woohoo! Roadtrip! Oj, pratade du i telefon?"
"Det är lugnt, jag hann lägga på."
"Okej, va bra! Annars kanske han hade trott att jag värsta galningen?!"
Jadu, Wille. Pappa har inte nämnt ngt än iaf, så han hörde nog inte. Men om han gjorde det och frågar, så ska jag berätta vad han sa.

När vi har åkt en liten bit så säger Wille:
"Man behöver inte någon speciell utbildning för att bli politiker egentligen."
Jag: "Nä, för att bli politiker behöver du bara kunna lova saker som du inte kan hålla."
Krùger: "Men då måste ju folk som har varit otrogna bli bra politiker, dom håller ju inte vad dom lovar."
Ja, våra samtal är, vad ska man säga? Mycket intelligenta är nog fel ord. Men ja, det finns säkert ett passande ord för det. Någonting.

Dagens sjukt sköna låt är: Nickelback - If Everybody Cared.
Grattis till Wille som idag, när han vaknade, fick ett jobb!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längsta kvällen.

Det här är nog den längsta kvällen i mitt liv och jag skojar inte. Jag trodde klockan var 23 nu men det visade sig att den bara var 21. Jag fattar inte, men det är kanske för att jag inte har så mkt att göra, eller har haft på hela kvällen. Sitter i Kinna och passar en lägenhet och katten över natten. Katten sover och är inte särskilt social. Men jag överlever.
Pratade lite med Big Q innan, han är i Paris. Han hade det bra iaf och lovade att titta efter en röd fransk sten till mig. Han undrade först om jag ville ha en kotte, men jag sa att jag skulle föredra ha en röd sten mer. En fransk röd sten till och med! Tror inte att dom är lätta att hitta, men han skulle leta iaf sa han. Så jag håller tummarna för att han ska hitta en.

Imorn ska jag på coachmöte klockan 11 i Borås. Sedan så ska jag försöka hitta till BAIK-stugan, ska vara där vi 13.00, har ingen aning om var det ligger bara. Men ja, det löser sig, det gör det alltid till slut. Har inte läst Metro idag heller, det känns ju sådär alltså, det har börjat bli en liten vana, att sätta sig och läsa Metro. Tidningen i sig har kanske inte så mkt att erbjuda, men Elvis och horoskopet är alltid kul att läsa. Ett litet tidsfördriv helt enkelt.

Mami påminde mig idag om att jag ska göra en adressändring med, är ju bara några få veckor kvar! Det hade jag helt glömt av, så jag ska göra det så snart som möjligt. Idag fick jag ringt till Blodcentralen med och sa att jag ville bli blodgivare. Fick en tid 9.40 torsdagen den 17 december, alltså nästa vecka. Då skulle dom ta lite prover och gå igenom lite information med mig. Nästa vecka händer en hel del grejer, tur att man har en kalender i mobilen, annars hade jag aldrig kommit ihåg allt!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()

Musik.

Idag var det en tripp till Tandläkaren som gällde och jag ska tillbaka dit den 4 januari igen. Funderar på att bli blodgivare. Jag har funderat på det länge, men det är först nu som jag vill det. Var med Angelica idag när hon gav blod och ja, varför inte liksom? Kan jag hjälpa någon med att ge 4,5 dl blod så vet man ju att man gör något bra. Ska sätta mig och fylla i blanketten sen som jag fick med mig hem.

Just det, ni vet låten som var min "dagens låt" igår? Här är den, lyssna och njut (är ingen rolig video, men musiken är sjukt underbar!):

Nå, vad tyckte ni? Jag gillar den grymt mkt.

Puss&Kram

 

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Natti, natti.

Säger nu god natt, för andra gången i världshistorien och lägger huvudet på kudden med ett leende. För idag har varit en bra dag. Sköna nyheter och sett och pratat med människor som jag tycker om. Denna dagen får verkligen tummen upp! Det kanske ligger något i Metro`s horoskop endå.. Eller kanske inte, man gör ju dagen till vad man vill, right?!
Och förhoppningsvis så blir morgondagen lika bra, trots att jag ska till tandläkaren och missar morgondagens lektion i Borås. Men vet ni vad, för första gången på ca. 4 månader, så lever jag och jag trivs igen med mitt liv. På något sätt, så vet jag att jag har många och tacka och jag vill säga hur mycket ni betyder för mig. Men orden till det finns inte detta universum. Men tack för ert stöd och er ork, utan er hade mina sista månader detta året varit skit.

Mitt liv - det är underbart, tillsammans med er, så lever jag!

Dagens låt: Söder feat. Big A - I Min Ensamhet. (Otippat? Jag vet, men låten är grymt bra!)

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Betyget i BBA.

Jag fick fan MVG!! Mitt första MVG! Jag sitter och ser ut som en fågelholk rent ut sagt, så jävla nöjd och stolt är jag. Jag fattar inte, herregud! M.V.G.!!!! Jag, MVG?! Omg, nu måste jag hämta andan en stund, men fan, jag blev så glad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till först. Ojoj.. Idag är jag glad! :D

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

God natt.

För första gången i världshistorien tänkte jag skriva ett inlägg där jag helt enkelt säger god natt och tänkte också tillägga en liten sak.. Håll tummarna för mig imorn, eller något iaf, för imorgon får jag förhoppningsvis reda på mitt betyg i Bildbehandlingen. Jag är faktiskt nervös för första gången på länge, vill ha ett bra betyg i det ämnet. För om betyget är bra/högt så funderar jag på att söka till Bildbehandling B till våren. Jag hoppas att jag har en chans på MVG, men efter gymnasiet och andra grejer som hänt, så har jag lärt mig att inte ha så höga förväntningar.
Här är iaf collaget som jag har gjort, tyvärr är det många människor som inte är med i collaget som jag verkligen ville ha med, men jag hade inga bilder som kunde representera de tillfällena, och det tycker jag är jättetråkigt. Men nästa collage så har jag förhoppningsvis bilder som kan visa det. Valde att göra collage enkelt och inte krångla till det allt för mycket, med svartvita bilder:

Collage.

Puss&Kram

 

Permalink Bilder Kommentarer (4) Trackbacks ()

Borås.

Precis som jag misstänkte så blev det Borås idag, men inte vid torget (som jag hade velat), utan Knalleland. Men fan, det funkar ju, right? Hittade dock inte mycket julklappar, men en till pappa. Ska se om jag kan hitta ngt till farmor och farfar med och någon mer liten julklapp till pappa, sedan är man färdig. Skönt! Håller med Cissi där (som kommenterade mitt förra inlägg), väldigt skönt att man inte behöver köpa så många iår. Utan bara till familj och släkt iår. Har ju inte råd med så mycket mer heller.

Måste bara dela med mig av den här söta kissemissen:

Tycker den är sjukt söt, haha! Vad tycker ni?

Puss&Kram

 

Permalink Camilla tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Julklappar.

Sådär, precis som jag "lovade", ett andra inlägg idag, haha! Blir ju nästan lite stolt över mig själv faktiskt. Imorn ska vi tydligen iväg och handla julklappar imorn, ja, alltså jag, mami, papi och lillasyster. Har ingen aning om vart bara, antagligen Borås eller Gbg. Jag hoppas faktiskt på Borås, jag har fastnat för Borås. Jag förstår inte varför, men många minnen har skapats där, fler kommer det bli, hoppas jag iaf!

Jag har faktiskt packat lite grann idag, inte mkt, men lite grann iaf. Ska la försöka trycka ner lite mer i lådorna. Sedan "tomtningen" också, men det får jag ta när jag hinner. Herregud, det är snart jul. Inte många dagar kvar, bara 19 dagar kvar faktiskt. Oj, dags att snabba på med julklapparna kanske? Så har man inte det hängade över sig..

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()

Pizza.

Igår blev det pizza på Örby`s tillsammans med Nicole, Big Q, Marion, Cissi och Angelica. Vi åt hemma hos Big Q för att det var så trångt inne på pizzerian. Där blev det samtal om allt från håriga rumpor till fotöljer på Jysk. Ja, en skön kväll helt enkelt och den där pizzan satt där sen skulle kan jag ju tala om! Mums!!

Idag har inte hänt så mycket, än. Vaknade vid halv 11 vilket var riktigt härligt. Sen skulle vi äta, dock var jag inte hungrig för jag var fortfarande mätt från pizzan igår. Skumt.. Sen blev det duschen och nu sitter jag här. Tänkte faktiskt ta tag i packning och den så kallade "tomtningen" idag. Eller kanske imorn, beror på hur mycket jag hinner.. Men jag uppdaterar nog lite senare!

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()

Frostigt.

frost
Vinter på gång, med snö?

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Twistat.

Blev väckt imorse av att jag får ett sms, klockan 9 på morgonen, inte särskilt kul. På min enda lediga dag denna veckan, min enda sovmorgon.. Insåg då också att jag har alldeles för hög ring/sms-signal på min telefon. Eller så låg den fruktansvärt nära örat.. Har lite ont i armen idag med, men det går nog över snart, kunde däremot inte sova på min högra arm men det gick bra endå tyckte jag.

Twistade känslor har jag idag också. Jag är glad pga att nu börjar det äntligen synas att jag ska flytta, det börjar bli lite tomt i hyllorna, lite för tomt, så jag tänkte julpynta lite. Är glad för att solen tittar fram idag med. Skönt med sol, men det är väldigt kallt ute endå och frost. Minusgrader, brr..
Är lite smått sur för folk snor mina bilder, inte kul. Vissa är helt okej om dom gör, om jag känner dom, men andra inte. Gör egna istället, roligare på det sättet ju.
Arg för att folk som jag inte tycker om, eller helt enkelt inte känner, inte låter mig och mitt liv vara ifred. Är också arg för att de gör så mot mina kompisar också, dom har inte där att göra. Har hört en del nu det sista, inte kul. Dra!
Har dock också en skön känsla och det är att jag antagligen får nyckeln till lägenheten mellan jul och nyår, det är nice! Riktigt, riktigt nice.
Stressad är jag också pga att jag har prov på fredag, ska flytta, packa och leta jobb. Allt samtidigt också, helst! Och att jag måste köpa julklappar med, ligger lite efter känns det som.. Mamma, pappa, farmor och farfar kvar.

Puss&Kram

Permalink Känslor & Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack!

Vilka tacka mina sköna människor idag! Tack, tack, tack!! Vilken sjukt underbar dag jag har haft idag. Det enda negativa för dagen var att jag var tvungen att gå upp kl. 5.45 idag, men fan, det var det värt.
Började med en dejt med Elin klockan 8.00 på morgonen för att ta tåget in till Borås från Kinna. För att sedan få reda på att McDonalds i Borås inte öppnar förrän kl. 9.00 på morgonen, dåligt, dåligt tyckte vi. Men vi gick vidare till ICA istället och köpte lite godis och frukost. För att sedan ta oss enda bort till Borås lasarett och virra runt som yra höns och inte veta vart vi skulle någonstans, ja, vi gick helt enkelt runt hela lasarettet. För att sedan hitta en skylt där det står "Björkängen Komvux" på! Så ja, efter en halvtimmes irrande kom vi fram dit vi skulle. Och hör och häpna! Vi frågade inte om vägen en enda gång! Fast det var några snälla tanter som undrade vart vi skulle, så dom visade oss lite.. Så fick jag träffa mina människor! Camilla L, Krùger, Wille och alla dom! Träffade också Martin C som jag inte sett på ett tag, men det var skoj. Sedan var det Utbildningsmässa, som var fruktansvärt tråkigt, så vi fick åka hem efter en halvtimme.

Då åkte vi (jag, Wille, Krùger, Camilla L, Elin, Martin C, Martin N, Daniela och två till som jag inte riktigt visste vilka det var, men trevliga var dom.) iaf till Max i Knalleland och åt lite grann och hade det mysigt. Jag orkade inte mer än en Cheeseburgare, men ja, det gick och äta iaf. Mysigt var det och kul. Sedan så fick jag och Elin skynda oss till busshållsplatsen för att ta 1:an till Södra torget och gå till Centralstationen (endast för att få tiden att gå) och ta 450-bussen därifrån, den gick 12.25, så det var skönt att komma hem till Mark så tidigt. Jag hoppade sedan av vid lasarettet i Skene och tog vaccinsprutan till svininfluensan. Snabbt och relativt smärtfritt, bara ett litet stick! Sedan till skolan och lägga in lite bilder på mitt inlogg där. In till Kinna (träffade Elin och hennes pojkvän Johan på bussen) för att träffa Cissi och handla godis. Sedan åkte jag hem. Och nu har jag precis ätit och vill att DHW ska börja, men det gör det först om ca. 3 timmar.

Vilken underbar dag! Tycker om mina människor, ni får mig liksom alltid glad! :D Imorn är jag ledig och då ska jag packa och plugga. Mhm, jag är en riktig människa och nu lever jag, för vet ni vad? Jag går på Folkuniversitetet i Borås med sköna människor. Slå den du!? (Sry, för ett långt inlägg men jag är glad idag, ville dela med mig lite! ;)

Puss&Kram

Permalink Vardagsskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()